unweb 6 Zgłoś post Napisano Styczeń 8, 2013 Witam. Posiadam serwis erotyczny. Ludzi on-line jest ok. 20-40 non-stop. Potrzebuję serwera bez limitu CPU oraz transferu (nie wchodzi w grę VPS) ponieważ szukam hostingu pod jeden serwis. Reszte stron mam na własnym vps'ie. Pozdrawiam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Adam Szendzielorz Zgłoś post Napisano Styczeń 8, 2013 Witam. Posiadam serwis erotyczny. Ludzi on-line jest ok. 20-40 non-stop. Potrzebuję serwera bez limitu CPU oraz transferu (nie wchodzi w grę VPS) ponieważ szukam hostingu pod jeden serwis. Reszte stron mam na własnym vps'ie. Szukaj raczej rozwiązania dedykowanego - wirtuale / VPSy w większości będą miały ograniczenia regulaminowe. 20-40 miałeś na myśli chyba tysięcy ? :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
unweb 6 Zgłoś post Napisano Styczeń 8, 2013 Szukaj raczej rozwiązania dedykowanego - wirtuale / VPSy w większości będą miały ograniczenia regulaminowe. 20-40 miałeś na myśli chyba tysięcy ? :-) Nie tysięcy, jest tam od 20 do 50 ludzi online non stop - jest to serwis znajomego i ma konto w pewnej firmie hostingowej - po prostu już mu nie wystarcza. Ma 60 GB transferu, oraz limit CPU. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Infinity Tech 8 Zgłoś post Napisano Styczeń 8, 2013 Może zastanów się nad optymalizacją skryptu , 90% osób mylnie myśli , że serwer lepszy jest potrzebny a kodu nie przeglądnie. PS: Polecam Leaseweb pod tyle osób online starczy Cloud za 9 Euro Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
unweb 6 Zgłoś post Napisano Styczeń 8, 2013 Może zastanów się nad optymalizacją skryptu , 90% osób mylnie myśli , że serwer lepszy jest potrzebny a kodu nie przeglądnie. PS: Polecam Leaseweb pod tyle osób online starczy Cloud za 9 Euro akceptują serwisy erotyczne? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
d.v 1409 Zgłoś post Napisano Styczeń 8, 2013 Leaseweb akceptuje takie rzeczy, że by Ci włosy pod pachami posiwiały ze zdziwienia, z erotyką nie będzie więc najmniejszego problemu. Swego czasu z paroma znajomymi serwowaliśmy z ich maszyn rąbankę i nigdy nie spotkaliśmy się z jakimkolwiek sprzeciwem ze strony LW. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rshmn 2 Zgłoś post Napisano Styczeń 9, 2013 Leaseweb akceptuje takie rzeczy, że by Ci włosy pod pachami posiwiały ze zdziwienia + Może zastanów się nad optymalizacją skryptu , 90% osób mylnie myśli , że serwer lepszy jest potrzebny a kodu nie przeglądnie. nadają się do 10 hostingowych przykazań, o ile kiedyś takowe powstaną. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Infinity Tech 8 Zgłoś post Napisano Styczeń 9, 2013 Tylko wybierz lokalizację Holandia w LW w szwabach lub amerykańcach lipe masz gwarantowaną gdyż tam zupełnie na innych warunkach jest świadczona usługa. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tomasz Fiedoruk 98 Zgłoś post Napisano Styczeń 9, 2013 A od kiedy erotyka jest zakazana w PL? 99,99999999% tych serwisów "pożycza" sobie produkcje, więc podpada pod prawa autorskie. Sasha pilnuje swojego biznesu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PapaSmerf 497 Zgłoś post Napisano Styczeń 9, 2013 99,99999999% tych serwisów "pożycza" sobie produkcje, więc podpada pod prawa autorskie. Sasha pilnuje swojego biznesu Sasha już poza biznesem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tomasz Fiedoruk 98 Zgłoś post Napisano Styczeń 9, 2013 Sasha już poza biznesem Teraz jest z perspektywy CEO nie POV Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Infinity Tech 8 Zgłoś post Napisano Styczeń 9, 2013 Erotyka nie jest zakazana i nie będzie bo niby za co ? Patrząc na temat autora to raczej ma stronę w rodzaju TUBE więc dziwne że shared nie wytrzymuje obciążenia nawet 50 osób online ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PapaSmerf 497 Zgłoś post Napisano Styczeń 9, 2013 Teraz jest z perspektywy CEO nie POV Ja aż tak obeznany w temacie nie jestem, a widzę, że na specjalistę trafiłem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tomasz Fiedoruk 98 Zgłoś post Napisano Styczeń 9, 2013 A coś tam słyszałem w internetach Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Prohost 345 Zgłoś post Napisano Styczeń 9, 2013 A coś tam słyszałem w internetach Na jakich stronach ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PapaSmerf 497 Zgłoś post Napisano Styczeń 9, 2013 A coś tam słyszałem w internetach Tomek, słyszałem !== widziałem, choć zapewne też "coś" słyszałeś Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tomasz Fiedoruk 98 Zgłoś post Napisano Styczeń 9, 2013 Na jakich stronach ? W wikipedii Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
unweb 6 Zgłoś post Napisano Styczeń 11, 2013 Strona nie zawiera materiałów wideo na serwerze, wideo jest wyświetlane za pomocą iframe. Ktoś w końcu zaproponuje coś dobrego? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Infinity Tech 8 Zgłoś post Napisano Styczeń 11, 2013 Strona nie zawiera materiałów wideo na serwerze, wideo jest wyświetlane za pomocą iframe. Ktoś w końcu zaproponuje coś dobrego? A myślisz że to coś zmienia ? Dobre ? czyli za 20 zł na rok ogarnij się i weź do nauki bo tutaj nic nie zarobisz jak takie głupoty wypisujesz heh Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
unweb 6 Zgłoś post Napisano Styczeń 12, 2013 A myślisz że to coś zmienia ? Dobre ? czyli za 20 zł na rok ogarnij się i weź do nauki bo tutaj nic nie zarobisz jak takie głupoty wypisujesz heh Kolego masz problem ze wzrokiem? Gdzie piszę 20 zł na rok? Czekam też na inne propozycje. Jeżeli chcesz sobie tylko nabić postów to odpuść. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach