Gość Zgłoś post Napisano Styczeń 7, 2013 https://www.adobe.com/cfusion/entitlement/index.cfm?e=cs2%5Fdownloads Po zalogowaniu powinno być trochę produktów z serii CS2, za darmo, z kodami. Komercyjne, nie do odsprzedaży, nie do aktualizacji. No, dzieciaki z piratami - macie rozwiązanie bolączek ;; ) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kamikadze Zgłoś post Napisano Styczeń 7, 2013 I ty wierzysz ze przejda z nowych piratow na stare darmowe Sent from my GT-S6500D using Tapatalk 2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Styczeń 7, 2013 Trzeba wierzyć w ludzi ; ) w piratów też, hehe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kamikadze Zgłoś post Napisano Styczeń 7, 2013 Podziwiam cie hehe :-) Sent from my GT-S6500D using Tapatalk 2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ednet 136 Zgłoś post Napisano Styczeń 7, 2013 nie widzialem tam nigdzie licencji. do uzytku komercyjnego dozwolone? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Styczeń 7, 2013 Ziomek pisał, że tak. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wygodad 31 Zgłoś post Napisano Styczeń 7, 2013 [...] Komercyjne, nie do odsprzedaży, nie do aktualizacji. [...] Czy aby na pewno... ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Styczeń 7, 2013 Nie działa na lajonie więc kicha totalna Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Styczeń 7, 2013 wygodad no news gorący, powtarzam co zasłyszałem. Zalogowałem się i zobaczyłem listę programów z numerami licencyjnymi, więc podaję dalej. nrm a to też pisali, że "niestety", heh. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Pokuć Zgłoś post Napisano Styczeń 7, 2013 Zatrzymałem się na CS2, nowsze mi nie podchodzą, fajnie będzie mieć w końcu legalnego CS2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PapaSmerf 497 Zgłoś post Napisano Styczeń 7, 2013 Coś tam było, teraz wali We're sorry, the site area you've requested is unavailable. Please try again later. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wygodad 31 Zgłoś post Napisano Styczeń 7, 2013 http://forums.adobe.com/message/4972456#4972456 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nrm Zgłoś post Napisano Styczeń 7, 2013 http://www.forbes.com/sites/adriankingsleyhughes/2013/01/07/download-adobe-cs2-applications-for-free/ Adobe po niewczasie zreflektowało się, że ich brak informacji spowodował niezłą zawieruchę, więc w końcu dali oficjalną informację: POBRANE W TEN SPOSÓB OPROGRAMOWANIE NIE JEST LEGALNE. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Styczeń 7, 2013 Ale tupet, heh. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PapaSmerf 497 Zgłoś post Napisano Styczeń 7, 2013 Heh - tylko taki komentarz się ciśnie na usta Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Matmaxalez Zgłoś post Napisano Styczeń 7, 2013 http://www.dobreprogramy.pl/Adobe-rozdaje-licencje-na-swoje-starsze-produkty,Aktualnosc,38486.html Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
amingonr1 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 9, 2013 Nie jestem pewien czy nie była to zaplanowan wpadka. Wszędzie było głośno o Adobe:) więc chyba o to chodzi w reklamie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PapaSmerf 497 Zgłoś post Napisano Styczeń 9, 2013 Nie jestem pewien czy nie była to zaplanowan wpadka. Wszędzie było głośno o Adobe:) więc chyba o to chodzi w reklamie. Nie wydaje mi się, żeby o taką "reklamę" im chodziło. Niby jest o nich głośno, ale fakt, że najprawdopodobniej nie mają bazy klientów im raczej dobrej opinii nie wystawia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nrm Zgłoś post Napisano Styczeń 9, 2013 Spiskowa teoria dziejów Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bartosz Stępień 75 Zgłoś post Napisano Styczeń 9, 2013 A ja właśnie miałem rozkimnę po jakiego grzyba rozprowadzają CS2 za darmo, w ten sposób przecież połowa przeszłaby na starszą ale darmową wersję Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pan Kot 1535 Zgłoś post Napisano Styczeń 9, 2013 (edytowany) Szczerze? To jest głównie zachowanie marketingowe polegające na tym, że użytkownik po swoim bliższym spotkaniu z CS2 może postanowić zakupić nowszą edycję, a raczej na photoshopie CS2 już i tak nie zarobią. Z kolei kto miał kupić już i tak kupił, a kto chce kupić to raczej jednak kupi CS6 . Edytowano Styczeń 9, 2013 przez Archi (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Matis 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 9, 2013 A przez chwilę myślałem, że na prawdę dają za darmo te oprogramowanie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach