Arcaro 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 7, 2013 Nowa gra online. Fabuła: Teraz gdy nastał bunt aniołów, wszystko się zmieniło. Kiedyś aniołowie, przyjaźnie nastawieni do siebie, teraz walczą pomiędzy sobą. Anioł Lucyfer popadł w pychę, twierdził że nie będzie służyć ludziom. Chciał zająć miejsce Boga. To on spowodował bunt aniołów. Został potępiony i zesłany do piekła. Teraz odbywa się kluczowa walka dobra ze złem. Po czyjej staniesz stronie? Adres Gry: http://world-of-angels.ihsms.pl/ Zapraszam do rejestracji. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Matmaxalez Zgłoś post Napisano Styczeń 7, 2013 Zmień szatę graficzną, podaj podstawowe info o co biega. Bo przy tym nie chce mi się w tej grze rejestrować ani innych informacji szukać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Inferno 41 Zgłoś post Napisano Styczeń 7, 2013 Rozumiem, że to wersja alpha 0.032.1? Czeka Cię jeszcze wiele pracy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Styczeń 7, 2013 Dokładnie, nie ma info o rozgrywce. Jakieś wprowadzenie do historii + screeny + co i jak... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Arcaro 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 7, 2013 Dziękuję za informację, co jak zrobić np jak zdobyć lvl itp. jest w faq. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
razor 42 Zgłoś post Napisano Styczeń 7, 2013 Nie chcę też się czepiać, ale odpowiednio wybieraj grafiki z internetu. Nie każdy element, który znajdziesz w Grafice Google można od tak skopiować i użyć. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
regdos 1848 Zgłoś post Napisano Styczeń 7, 2013 Nowa gra online. Jaka tam ona nowa jeżeli piszesz na stronie "Z dniem 1.11.2012 gra ruszyła pełną parą, zapraszamy do rejestracji." poza tym to jest jakiś szajs, którym nie warto zawracać sobie głowy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Infinity Tech 8 Zgłoś post Napisano Styczeń 8, 2013 Wydaj parę zł na domenę no bez jaj jak można cokolwiek traktować poważnie skoro działa w subdomenie ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach