andre007 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 6, 2013 Chciałbym się dowiedzieć co sądzicie o nowym "Mega" Kima Dotcoma oraz co wiedzie na temat nowego Megaupload. Trochę informacji znajduje się w opisie tego filmika z YT. Pozdrawiam i czekam na odpowiedzi http://www.youtube.com/watch?v=Su5Poy4xE5I Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kamikadze Zgłoś post Napisano Styczeń 6, 2013 Hmmm filmik ogólnie ciekawy, dużo rzeczy oferują widać po nim. Ale ta nowa szata graficzna hurra znowu można piracić Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
andre007 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 20, 2013 No i mamy nowe MegaUpload ktoś testował już ? https://mega.co.nz/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Matmaxalez Zgłoś post Napisano Styczeń 20, 2013 Nie da się testować :/. Tak muli że hej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xorg 693 Zgłoś post Napisano Styczeń 20, 2013 U mnie smiga ok. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Infinity Tech 8 Zgłoś post Napisano Styczeń 20, 2013 domena co.nz ? good joke ! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Piotr GRD 608 Zgłoś post Napisano Styczeń 20, 2013 (edytowany) A gdzie Kim mieszka?... Nie w Nowej Zelandii przypadkiem?... ; ) Po dotychczasowych wyczynach ICANN z przejmowaniem domen żadna taka strona nie powstanie w domenach .com, wybierane będą "bezpieczniejsze" domeny, których przejęcie przez jakikolwiek rząd, szczególnie rząd Stanów Zjednoczonych, będzie mniej prawdopodobne. Edytowano Styczeń 20, 2013 przez Piotr GRD (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Infinity Tech 8 Zgłoś post Napisano Styczeń 20, 2013 (edytowany) A gdzie Kim mieszka?... Nie w Nowej Zelandii przypadkiem?... ; )Po dotychczasowych wyczynach ICANN z przejmowaniem domen żadna taka strona nie powstanie w domenach .com, wybierane będą "bezpieczniejsze" domeny, których przejęcie przez jakikolwiek rząd, szczególnie rząd Stanów Zjednoczonych, nie będzie możliwe, a przynajmniej nie tak łatwe. Zgadza się ale co.nz w żadnym wypadku nie jest bezpieczną domeną tam potrafią domenę zabrać jak nazwą przypomina coś z czym nie jest związane jej wykorzystanie :_) Edit: http://ctrlq.org/files/screenshots/4dedd61b14c29a6d0c7e98a6d378b42d.png Ciekawe na ile to prawda hmhm Edytowano Styczeń 20, 2013 przez glanpolnet (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość HostGame.pl Zgłoś post Napisano Styczeń 21, 2013 u mnie również ładnie wszystko śmiga Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Inferno 41 Zgłoś post Napisano Styczeń 21, 2013 Ja muszę przyznać, że nowe mega zrobiło na mnie wrażenie. Dawno nie widziałem tak ładnej aplikacji i tak funkcjonalnej jak ta. Dodatkowo pomysł z szyfrowaniem pliku może odciążyć ich nieco z kłopotów choć nie wiadomo na jak długo Co do samego Kima to z jednej strony nie jest on na pewno święty ale widząc jak skuteczne potrafią być naciski wytwórni to ciesze się, że jest ktoś po drugiej stronie barykady. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Artix 34 Zgłoś post Napisano Styczeń 21, 2013 Mega rzeczywiście fajnie wygląda, szczególnie z nowym "szyfrandem" (prócz certyfikatu zbiera jeszcze jakieś dane o szybkości kliknięć na klawiaturze, ruchy myszki etc.). Ale to całe uflashowanie nie byłoby potrzebne, mi by się w zasadzie lepiej korzystało z normalnej, ładującej się strony, bo obecna forma potrafi się brzydko zaciąć. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nesti 67 Zgłoś post Napisano Styczeń 21, 2013 Wygląda całkiem fajnie, szkoda tylko że w tych pakietach pro jest limit transferu. Ceny też nie są zbyt małe. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Inga 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 21, 2013 Strona wygląda całkiem ciekawie:) Teraz tylko trzeba spróbować coś fajnego pobrać:] Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Inferno 41 Zgłoś post Napisano Styczeń 21, 2013 Wygląda całkiem fajnie, szkoda tylko że w tych pakietach pro jest limit transferu. Ceny też nie są zbyt małe. Podejrzewam, że zmniejszą ceny kiedy uzyskają jakąś płynność finansową i zobaczą jaki jest popyt. Może wtedy dostosują też nieco liczbę nodów do zapotrzebowania i zaczną zachęcać ludzi niskimi cenami Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mFilmy.com Zgłoś post Napisano Styczeń 21, 2013 Ładna aplikacja. Domena trochę nie zwyczajna, ale to w niczym nie przeszkadza. Dużo języków do wyboru, w tym rownież polski. Własne API to jest plus;) oczekiwałem startu. Z czasem wyjdzie, czy tez skończy jak "wersja v1". Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość IStreamPL Zgłoś post Napisano Styczeń 22, 2013 Założyłem konto ale nic się nie da wrzucić. http://i.imgur.com/7pJW2Oc.jpg Jakiś shit nie portal Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Matmaxalez Zgłoś post Napisano Styczeń 23, 2013 Mam to samo... Za dużo userów a za słabe serwery. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Artix 34 Zgłoś post Napisano Styczeń 23, 2013 Właśnie też się zastanawiałem czemu plik o wadze 12 kB od ponad 20 minut ma status "pending"... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość IStreamPL Zgłoś post Napisano Styczeń 23, 2013 No nic, chciałem zdjęcie wysłać. Włączyłem sobie chrome w tle i odpaliłem grę. Po 2h wysłało 3% a fotka ma rozmiar 10MB. To są jakieś jaja, żenada nie portal. Już wole chyba chomikuj lub 5fanstastic.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Macsch 122 Zgłoś post Napisano Styczeń 23, 2013 Mam to samo... Za dużo userów a za słabe serwery. Łatwo nie mają https://twitter.com/KimDotcom/status/293717126957633536 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Matmaxalez Zgłoś post Napisano Styczeń 23, 2013 Właśnie widziałem. Niezły wynik. milion userów w kilka godzin . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Matmaxalez Zgłoś post Napisano Styczeń 25, 2013 Już dobrze działa . Wysyłam 500 KB/s. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Pokuć Zgłoś post Napisano Styczeń 25, 2013 Domena z Nowej Zelandii, niemniej serwer w USA. Żeby znów rząd USA nie wysłał maila do DC żeby odłączyli tę i tę szafę... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Matmaxalez Zgłoś post Napisano Styczeń 25, 2013 Pisali gdzieś że serwery w Nowej Zelandii. Może te ip nie kieruje do serwera gdzie są umieszczone pliki, tylko coś innego? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach