Gość l3szcz Zgłoś post Napisano Lipiec 28, 2014 Czy działają wam serwery? U mnie jeden padł. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miłosz 2311 Zgłoś post Napisano Lipiec 28, 2014 Działają. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość l3szcz Zgłoś post Napisano Lipiec 28, 2014 Dobra, tylko mój serwer przestał odpowiadać Reszta jest ok. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kubah Zgłoś post Napisano Sierpień 3, 2014 Panowie no jak nic brakuje wam oferty na VPS, dedyki macie tanie i przyzwoite, support zawsze reaguje szybko Planujecie ruszyć coś w temacie ostatnio modnych VPS? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SanKen 63 Zgłoś post Napisano Sierpień 3, 2014 Nie sadze by firma jeszcze chciała sobie narobić kłopotów z serwerami VPS. Jak wiadomo nawet panelu do serwerów dedykowanych się pozbyli. A korzystają z IPMI Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Pokuć Zgłoś post Napisano Sierpień 3, 2014 Daj się firmie wypowiedzieć Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pakozaur 13 Zgłoś post Napisano Sierpień 3, 2014 Panowie no jak nic brakuje wam oferty na VPS, dedyki macie tanie i przyzwoite, support zawsze reaguje szybko Planujecie ruszyć coś w temacie ostatnio modnych VPS? Posiadają VPS-y w pełnej wirtualizacji po kontakcie z Krzysztofem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PrecelusMaximus 53 Zgłoś post Napisano Sierpień 3, 2014 (edytowany) Tak się właśnie zastanawiałem, bo pisano na forum że mają, wchodziło się na ich stronę a tam nic... Może jakiś cennika dla WHT? Krzysztof będzie miał mniej pracy odpisując potencjalnym klientom i konkretną sprzedaż. Edytowano Sierpień 3, 2014 przez PrecelusMaximus (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pakozaur 13 Zgłoś post Napisano Sierpień 3, 2014 Tak się właśnie zastanawiałem, bo pisano na forum że mają, wchodziło się na ich stronę a tam nic... Może jakiś cennika dla WHT? Krzysztof będzie miał mniej pracy odpisując potencjalnym klientom i konkretną sprzedaż. Informacje posiadam z przed ok. 5-6 miesięcy więc musisz ją potwierdzić. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach