Gość Zgłoś post Napisano Styczeń 5, 2013 (edytowany) Hello, Trzymałem dwie domeny chyba przez 2-3 lata, pod projekt pseudo agencji, ale wszystko wygląda na to, że idę inną ścieżką zawodową, dlatego w związku z tym, że m7m.pl gaśnie dokładnie dzisiaj, chcę oddać obie domeny w dobre ręce. Domeny miały się uzupełniać (to chyba widać ; ), więc myślę, że fajna sprawa. Jedyna kwestia to taka, że proszę o deklarację o niesprzedawaniu domen do końca 2013 roku. Żeby te domeny były wykorzystane do swoich celów, obojętnie jakich. m7m.pl dzisiaj się kończy, ale chyba da radę transfer zrobić jeszcze normalnie. Domeny są w masternet.pl. Oczywiście robimy pełną cesję. Proszę jedynie o pokrycie kosztów wysyłki listu z papierami, jeśli NASK wciąż każe przesyłać papiery (dawno nie robiłem cesji). Generalnie niech przejęciem dowodzi osoba, która zgłosi się po domeny. Ogłoszenie ważne do końca okresu możliwości transferu domeny m7m.pl, bo w ostateczności jak nikt nie zechce, to pewnie przedłużę. A wszystko w imię idei "by SEO-gnojki nie przechwyciły" : ))) Kontakt tylko i wyłącznie na milosz@webastyczny.pl Kto pierwszy ten lepszy. Daję raczej obie domeny na raz. pozdro, Miłosz / Sponsi Edytowano Styczeń 5, 2013 przez Sponsi (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach