Gość Kamikadze Zgłoś post Napisano Styczeń 24, 2013 To zależy czy później będziesz miał problem z migracją klientów na własny panel Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość l3szcz Zgłoś post Napisano Styczeń 24, 2013 "Drogą 2 obiegu" zdobyłem kilka informacji jak są zapisane hasła w bazach danych. Bez problemu mógłbym napisać skrypt, który by łączył się ze starą bazą danych panelu whmcs i pobierał dane userów Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
www.mzone.uk 1200 Zgłoś post Napisano Styczeń 24, 2013 "Drogą 2 obiegu" zdobyłem kilka informacji jak są zapisane hasła w bazach danych. Naprawdę dam Ci dobrą radę, zatrudnij administratora lub podaruj sobie ten biznes. To co teraz piszesz tylko mnie przeraża, a Twoi klienci będą włosy sobie rwać przez Ciebie. Nie Rostkowski tylko Rostowski Vincent Jan Wszyscy wiedzą o kogo chodzi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość l3szcz Zgłoś post Napisano Styczeń 24, 2013 Spokojnie, jednak się zdecydowałem własne skrypty pisać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pan Kot 1535 Zgłoś post Napisano Styczeń 24, 2013 "Polak mądry po szkodzie", to powiedzenie sprawdza się zawsze i w każdej sytuacji. Dajcie mu się wykazać . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość l3szcz Zgłoś post Napisano Styczeń 24, 2013 @up - Dobrze gada - nalejcie mu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PapaSmerf 497 Zgłoś post Napisano Styczeń 24, 2013 Spokojnie, jednak się zdecydowałem własne skrypty pisać Z doświadczenia własnego + punktu widzenia osoby zaangażowanej w projekty open-source: żebyś potem tego nie żałował. Nie mówię tego złośliwie, raczej jako ostrzeżenie, że chyba nie wiesz w co się pakujesz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość l3szcz Zgłoś post Napisano Styczeń 25, 2013 Wiem w co się pakuję ;] Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
czeslaw_polak 0 Zgłoś post Napisano Luty 8, 2013 Te jego wypowiedzi tak trochę prowokująco brzmią. Może chce, abyśmy mu przeklaskali? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kamikadze Zgłoś post Napisano Luty 8, 2013 Te jego wypowiedzi tak trochę prowokująco brzmią. Może chce, abyśmy mu przeklaskali? Rejestrowałeś specjalnie żeby to powiedzieć? I jak byś nie zauważyłem temat ucichł, więc nie ma sensu go kopać Poza tym nie znam słowa "przeklaskali" no ale młody jestem więc może nie znam wszystkich słów... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ZbychuR Zgłoś post Napisano Luty 11, 2013 @Up Czepiasz się tylko niepotrzebnie.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Infinity Tech 8 Zgłoś post Napisano Luty 11, 2013 @Up Czepiasz się tylko niepotrzebnie.. Będziesz każdy temat odgrzewał i komentował ?? ogarnij chłopie ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Luty 22, 2013 Z mojego punktu widzenia, przy obecnej konkurencji bardzo trudno jest się wybić. Jeżeli masz nerwy ze stali, możesz spróbować. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kamikadze Zgłoś post Napisano Luty 22, 2013 Po co tak odświeżać uzupełniony temat? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach