haribol 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 4, 2013 Witam. Szukam taniego rejestratora domen .pl i .waw.pl lub .warszawa.pl Mogą to być dwa oddzielni usługodawcy. Zależy mi na niskiej cenie przedłużenia i niskiej cenie ewentualnego przeniesienia do innego usługodawcy. Wiem, że tanie regionalne są w hosticie. Dzięki z góry na pomoc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pan Kot 1535 Zgłoś post Napisano Styczeń 5, 2013 http://www.ovh.pl/domeny/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Matis 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 9, 2013 Również polecam firmę OVH. Mają niską cenę odnowienia w porównaniu do innych firm. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
2BE.PL 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 18, 2013 Po domeny regionalne zapraszamy do nas. Cena rejestracji to 2,90 zł netto, a odnowienia 13 zł netto. Do tego brak limitów i konieczności przedłużania domen zarejestrowanych w promocji. Pełny cennik znajduje się tutaj: http://2be.pl/cennik_domen.html Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MasterNETpl 100 Zgłoś post Napisano Styczeń 18, 2013 W MasterNET.pl, tylko do końca stycznia regionalki po 2zł netto bez żadnych zobowiązań i dla wszystkich. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Piotr GRD 608 Zgłoś post Napisano Styczeń 18, 2013 (edytowany) Ja ostatnio postanowiłem przenieść się do Forpsi / AlphaNet - stopniowo jak mi na kolejne domeny będzie przychodził czas tak zrobię. Ceny wystarczająco niskie (.pl 9,90 / 45, .com.pl 7,40 / 35, .miasto.pl 2,40 / 15 netto). A zaletą dla mnie jest dostępność kodu authinfo bezpośrednio w panelu, więc w razie "W" nie ma potrzeby wypełniania żadnych papierków, jak dla przykładu w OVH (gdzie miałem zamiar się przenieść, ale jednak nie z tego właśnie powodu). Ponadto jest to bezpośredni partner NASK - osobiście wolę utrzymywać domeny u takich niż w firmach nie będących bezpośrednimi partnerami NASK (jakoś takie mam przekonanie co do tej kwestii). PS. Za przeniesienie .pl pomiędzy rejestratorami się nie płaci, a przynajmniej u większości usługodawców. Choć niektórzy wiążą transfer do siebie z koniecznością przynajmniej jednorazowego odnowienia. Edytowano Styczeń 18, 2013 przez Piotr GRD (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach