RaditZ 5 Zgłoś post Napisano Styczeń 4, 2013 Witam! Jestem osobą niepełnoletnią posiadam 16 lat i chciałbym założyć domenę na siebie. Czy jest taka legalna możliwość? Czy jednak trzeba posiadać te 18lat? Pozdrawiam i proszę o jak najszybszą odpowiedź Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
grzecho 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 4, 2013 Możesz spokojnie zarejestrować domenę na siebie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość SkryptoManiak Zgłoś post Napisano Styczeń 4, 2013 Możesz spokojnie ja już w wieku 13 lat ;P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ittw 3 Zgłoś post Napisano Styczeń 4, 2013 Z tym, że przy rejestracji najczęściej wymagany jest PESEL (,który ma każdy). Przy cesji lub transferze prawdopodobnie poproszony zostaniesz o dokument z tym numerem. Musiałbyś mieć tutaj paszport lub DO tymczasowy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Matmaxalez Zgłoś post Napisano Styczeń 4, 2013 Z tym, że przy rejestracji najczęściej wymagany jest PESEL (,który ma każdy). Przy cesji lub transferze prawdopodobnie poproszony zostaniesz o dokument z tym numerem. Musiałbyś mieć tutaj paszport lub DO tymczasowy Gdy byłem niepełnoletni i robiłem cesję to wymagali podpisu + DO opiekuna. W tym przpadku była to moja mama. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ittw 3 Zgłoś post Napisano Styczeń 4, 2013 Gdy byłem niepełnoletni i robiłem cesję to wymagali podpisu + DO opiekuna. W tym przpadku była to moja mama. Toteż najlepszym rozwiązaniem jest wybranie rejestratora i zapytanie go bezpośrednio o te wszystkie aspekty przed rejestracją. Myślę, że im mniejsza firma tym mniej problemów/procedur. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach