randomguy90 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 4, 2013 Witam poszukuję serwera na którym mógłbym składować pliki max do 300-400 mb , które były by potem udostępnianie w formie download dla użytkowników . Interesuje mnie pojemność na początku 500 gb ( z możliwością zmiany parametru) ... Moje zasoby finanswoe to 300 - 400 zł miesiąc . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Styczeń 4, 2013 (edytowany) Edytowano Marzec 26, 2018 przez Gość (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
randomguy90 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 4, 2013 Tranfer min. 1 tb ... najlepiej w Polsce . Co do łącza nie jestem w stanie odpowiedzieć jakie było by najlepsze ( w dedykach jestem co najmniej zielony ). Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sprintdatacenter.pl 3 Zgłoś post Napisano Styczeń 4, 2013 Witam serdecznie Taki serwer z łaczem 200 Mbps i limitem 5 TB miesięcznie mogę Panu zaproponować w cenie od 179 pln netto/mc. Serwer można przetestować 7 dni za jedyne 10 pln. Zapraszam na naszą stronę po szczegóły. Pozdrawiam Krzysztof kont 696 021 304 www.sprintdatacenter.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Styczeń 4, 2013 (edytowany) Edytowano Marzec 26, 2018 przez Gość (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
randomguy90 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 4, 2013 Dzięki za podpowiedzie ... sprawdzę oferty tych firm. Jeśli chodzi o przeciążenia to użytkownicy nie będą mieli wolnej ręki .... tzn nie będą mogli ściągać wszystkiego na hura ... będą limity dobowe ... wszystko wyjdzie w praniu . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość patrys Zgłoś post Napisano Styczeń 4, 2013 Możesz zobaczyć na giełdę: https://robot.your-server.de/order/market i dostać coś na i7 z 2x HDD 1,5 TB SATA za 45 euro Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach