Arcaro 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 3, 2013 Witam. Chcę do gry wprowadzić system kupienia monet za sms(monety można wymieniać na złoto itp). I mam w związku z tym pytania: 1.Czy muszę mieć działalność gospodarczą. 2.Słyszałem że dotpay samo odprowadza podatek. Co muszę w tedy robić(rozliczać itp) Słyszałem że z urzędem skarbowym an początku roku tylko? I nic więcej? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pitu 160 Zgłoś post Napisano Styczeń 3, 2013 Z tego co pamiętam z DotPay podpisujesz umowę o dzieło w przypadku SMSów. Na początku każdego roku otrzymasz od nich PIT, z którego musisz się rozliczyć z US. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Arcaro 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 3, 2013 i tyle? tylko się rozliczam z urzędem, i co roku tak robię, i tylko zarabiam(jeśli ktoś wyśle) nie będę miał problemów? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Arcaro 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 6, 2013 odświeżam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kori 29 Zgłoś post Napisano Luty 19, 2013 ciągłość sprzedaży to definicja działalnosci gospodarczejnie wiem jak us, ale zus upomni się o swoje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach