Major_22 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 3, 2013 (edytowany) Witam, Poszukuję współpracownika który zna się na konfiguracji serwerów dedykowanych/vps`ow (platforma - linux, wersja jeszcze do obgadania) na których będą stawiane głównie konta Shell. Poszukuję chętnego który podejmie współprace, głównie z chęci wzbogacania swojej zdobytej już wiedzy na temat zarządzania serwerem dlatego że jak na razie nie ma co się nastawiać na zyski Zainteresowany? Kontakt na PW Po szczegóły również zapraszam na PW Edytowano Styczeń 3, 2013 przez Major_22 (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Pokuć Zgłoś post Napisano Styczeń 3, 2013 Post ów jak i tytuł winny brzmieć inaczej: Temat: "Szukam jelenia co będzie mi za free zarządzał dedykiem". Post: " Witam, Poszukuję jelenia który zna się na konfiguracji serwerów dedykowanych/ vps'ów na których będe robił hosting kont Shell. Poszukuję chętnego który za free będzie mi wszystko ustawiał, robił według mojej specyfikacji, głównie z chęci bycia opierdzielanym za każdą zwłokę albo niedziałające coś, dlatego że nie mam odłożonej kasy na Admina przez duże A. Zainteresowany ? Kontakt na rykowisku. Po szczegóły również zapraszam na rykowisko Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tgx 575 Zgłoś post Napisano Styczeń 3, 2013 Post ów jak i tytuł winny brzmieć inaczej: Temat: "Szukam jelenia co będzie mi za free zarządzał dedykiem". etam za free - doświadczenie, które zdobędzie - bezcenne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pan Kot 1535 Zgłoś post Napisano Styczeń 3, 2013 Co do shelli to jedyne co mogę zrobić "za free" to polecić system FreeBSD. Powodzenia . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Major_22 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 3, 2013 (edytowany) Post: "na których będe robił hosting kont Shell. Gwoli wyjaśnienia - darmowy. Paweł - No zgodze się że tak to brzmi, ale nie potrzebuję na razie zaawansowanych administratorów, wystarczy mi czyjaś teoretyczna mała wiedza, którą ktoś chce w praktyce poszerzyć na wykupionym przeze mnie serwerze. Sam głównie dlatego planuję stworzenie tego, aby zdobyć trochę doświadczenia w zarządzaniu serwerem. No a we 2 raźniej. Edytowano Styczeń 3, 2013 przez Major_22 (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miłosz 2311 Zgłoś post Napisano Styczeń 3, 2013 Kontakt na rykowisku. Po szczegóły również zapraszam na rykowisko Rykowisko już było. Następne we wrześniu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach