Adaśko 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 2, 2013 Witam. Gdzie najtaniej mogę przedłużyć domenę .com Zależy mi również na tym, aby była to pewna firma. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dannix 45 Zgłoś post Napisano Styczeń 2, 2013 Jeśli tanio i na dlużej to internetbs.net, name.com lub namecheap.com. Jeśli chcesz bardzo tanio to godaddy często oferuje kody na domeny za $0.99, ale pamietaj żeby na czas przenieść domenę gdzieś indziej, bo po roku nie będzie tak tanio. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Adaśko 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 3, 2013 Właśnie kończy się rok, od kiedy kupiłem domenę i chciałbym zrobić transfer do innego, polskiego operatora, gdzie wyjdzie najtaniej taki transfer z przedłużeniem? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lubię to ! 2 Zgłoś post Napisano Styczeń 3, 2013 Właśnie kończy się rok, od kiedy kupiłem domenę i chciałbym zrobić transfer do innego, polskiego operatora, gdzie wyjdzie najtaniej taki transfer z przedłużeniem? Polecam ci Hekko.pl Przedłużenie za nie całe 53 zł ! Sam poprzenosiłem tam prawie wszystkie domeny i przenoszę resztę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Styczeń 3, 2013 Lubię to ! zapomniałeś dopisać, że link jest z refem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lubię to ! 2 Zgłoś post Napisano Styczeń 3, 2013 Lubię to ! zapomniałeś dopisać, że link jest z refem. A jest gdzieś taki obowiązek :> ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PapaSmerf 497 Zgłoś post Napisano Styczeń 3, 2013 (edytowany) A jest gdzieś taki obowiązek :> ? Obowiązku nie ma, ale w dobry tonie jest to jak najbardziej (vide stopki większości użytkowników). Dodać refa? Żaden problem, ale warto napisać o tym fakcie, nie wpychając go na siłę. Edytowano Styczeń 3, 2013 przez pedro84 (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lubię to ! 2 Zgłoś post Napisano Styczeń 3, 2013 Obowiązku nie ma I tyle w temacie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PapaSmerf 497 Zgłoś post Napisano Styczeń 3, 2013 (edytowany) I tyle w temacie. W wielu kwestiach "nie ma obowiązku" to znaczy, że też ucinasz dyskusję w ten sposób? Np. nie ma obowiązku logicznego myślenia, a podejrzewam, że to robisz. Gratuluję nastawiania. EOT. @Sponsi - do usług Edytowano Styczeń 3, 2013 przez pedro84 (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Styczeń 3, 2013 pedro84 dzięki za wyręczenie w dyskusji. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach