Damianeq 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 2, 2013 Poszukuję gotowego skryptu do ogłoszeń może być płatny (do 400 brutto) z obsługą płatności payu SMS i przelewów. Ogłoszenia w serwisie to ogłoszenia drobne, Ważne by były opcje wyróżniania, promowania etc. fajnie jakby skrypt miał możliwość pracy w subdomenach np. mazowieckie.ogloszenia.eu i widze ogloszenia z mazowsza. SEO też dla mnie jest istotne. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
maniektme 99 Zgłoś post Napisano Styczeń 2, 2013 Classipress http://www.appthemes.com/themes/classipress/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Damianeq 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 2, 2013 Mam ClassiPressa natomiast zakup wtyczki płatności on-line jest droższy od zakupu nowego skryptu. pomijam problem skórek. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sbude 0 Zgłoś post Napisano Marzec 29, 2013 Patrzyłeś na allegro? Jest tam kilkanaście aukcji ze skryptami ogłoszeń. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bandur.pl 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 3, 2013 Polecam JLMnet korzystam z niego od kilku lat i jest wszystko super. Dobra współpraca i ciekawie rozbudowaliśmy skrypt przez ten czas. Przyjazny system, ciekawa i delikatna grafika - polecam.Ja mam go na ogloszeniakg.pl możesz zerknąć. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bird 0 Zgłoś post Napisano Maj 8, 2013 Sprawdzałem pięć skryptów ogłoszeń, żaden nie nadaje się dla profesjonalnej strony z ogłoszeniami, na której chce się zarabiać prawdziwe pieniądze. Dużo błędów i brak możliwości konfiguracji wielu elementów z panelu administracyjnego tylko trzeba dłubać w kodzie. Duże braki w SEO. Jeśli myśłisz o poważnym serwisie to postaraj się o autorskie rozwiazanie. Tylko wtedy 400 zł nie wystarczy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
GaleriaSEO 0 Zgłoś post Napisano Maj 8, 2013 Również polecam JLMnet - do "półprofesjonalnych" zastosowań w zupełności wystarcza Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
juzeklbn 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 19, 2014 A sprawdzaliście http://wybieramy.kei.pl Fajny szablon do fajnego skryptu osclass. Wszystko konfigurowane z Panelu Admina, Seo Permalinki, Możliwość ustawienia wszystkiego na subdomenie. Miast, Województw, Kategorii. Wydaje mi się że na profesjonalne ogłoszenia wystarczy:) Kupujesz przez allegro wystarczy kliknąć w baner Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gzmx955 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 20, 2014 Jeśli myśłisz o poważnym serwisie to postaraj się o autorskie rozwiazanie. Tylko wtedy 400 zł nie wystarczy. No w sumie jak sam to robisz powinno wystarczyć Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PapaSmerf 497 Zgłoś post Napisano Styczeń 20, 2014 No w sumie jak sam to robisz powinno wystarczyć Eee? Możesz rozwinąć? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Łukasz Ostrowski 593 Zgłoś post Napisano Styczeń 22, 2014 Też chętnie przeczytałbym rozwinięcie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Styczeń 22, 2014 Chyba zostało potraktowane jako budżet ogólny na przedsięwzięcie... w sumie niepotrzebny komentarz ; ) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach