angel554 0 Zgłoś post Napisano Marzec 1, 2006 Witam! Ma ktoś u nich resellera - co możecie o nich powiedzieć? Działają sprawnie ? jaka obsługa? Warci uwagi? pozdro? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
deili 0 Zgłoś post Napisano Marzec 16, 2006 Działają dobrze, ale tylko do czasu zakończenia okresu testowego i wpłacenia pieniedzy, później katastrofa. Przynajmniej ja mam takie doświadczenia z nimi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pol32 0 Zgłoś post Napisano Wrzesień 2, 2009 Dla mnie oferta 3it.pl działa bardzo dobrze, mam serwis generujący około 90GB transferu miesięcznie, korzystam z ich oferty i jestem zadowolony, support na bardzo dobrym poziomie, wszystko funkcjonuje znakomiecie, w dodatku firma przyjazna i można się z nimi dobrze dogadać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość polhes Zgłoś post Napisano Wrzesień 12, 2009 Dla mnie oferta 3it.pl działa bardzo dobrze, mam serwis generujący około 90GB transferu miesięcznie, korzystam z ich oferty i jestem zadowolony, support na bardzo dobrym poziomie, wszystko funkcjonuje znakomiecie, w dodatku firma przyjazna i można się z nimi dobrze dogadać. Dopiero dzisiaj sie zarejestrowalem na forum, nie wiem czemu nie ma opini na forum odnosnie tego hostingu ale korzystam dluzszy czas i jestem zadowolony, zero uwag i negatywnych opini jesli o mnie chodzi. Bardzo duzo mozliwosci hostingu, teraz obecnie limity maja bardzo duze za przystepna cene, w dodatku bardzo dobra i sprawna pomoc techniczna. Dla mnie co najwazniejsze mozna sie z nimi latwo dogadac i nawet ponegocjowac :-) Ocena 10/10. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach