Autor2 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 1, 2013 Witam, Potrzebuję taniego VPS'a z małymi parametrami, potrzebuję przechować tam tylko kilka plików. Dobrze by było aby była opcja "przetestowania" na darmowe kilka dni. W każdym razie linux. Pozdrawiam! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość SkryptoManiak Zgłoś post Napisano Styczeń 1, 2013 Spójrz na oferte z NetDC.pl serwer Small http://netdc.pl/page-openvz.html Pozdrawiam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Autor2 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 1, 2013 Ale to nie prawda iż jest problem z NetDC i działaniem maszyn? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mikorol 16 Zgłoś post Napisano Styczeń 1, 2013 Witam, Zapraszam do zapoznania się z naszą ofertą VPS Mini - Mintshost.pl Możemy zaproponować 24 godzinny test. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
www.mzone.uk 1200 Zgłoś post Napisano Styczeń 1, 2013 Co oznacza mały VPS, 5GB, 10GB dysk czy więcej? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Autor2 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 1, 2013 Potrzebuję wrzucić pliki MasterServera, łączna wielkość pliku to ~ 1MB. Edytowany jedynie będzie config. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sshd 127 Zgłoś post Napisano Styczeń 1, 2013 http://www.slaskdatacenter.pl/whmcs/cart.php?a=confproduct&i=0 10 zł taniej sie nie da Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość SkryptoManiak Zgłoś post Napisano Styczeń 1, 2013 z NetDC.pl to nie jest ich wina tylko operatorów,ale wszystko już działa jak powinno Polecam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
datacent.pl 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 1, 2013 Witam Zapraszam do skorzystania z naszej oferty VPS XEN START ( pełna wirtualizacja ) cena 21 zł brutto czas aktywacji serwera to do 5 minut od czasu zamówienia . http://www.esdata.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tgx 575 Zgłoś post Napisano Styczeń 1, 2013 z NetDC.pl to nie jest ich wina tylko operatorów,ale wszystko już działa jak powinno Polecam Ach ci niedobrzy operatorzy... NetDC nie mają BGP więc każda awaria operatora przekłada się na awarię "DC". W większości DC gdzie jest redundancja na poziomie łącza awaria jednego operatora nie powoduje problemów dla końcowego klienta. Więc to jest ich wina, że nie mają BGP i nie da się tego zgonić na żadnego operatora. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nesti 67 Zgłoś post Napisano Styczeń 2, 2013 Sprawdź http://www.lowendbox.com/ , można trafić ofertę za dolara czy dwa, zupełnie Ci wystarczy na takie zabawy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rasputin 42 Zgłoś post Napisano Styczeń 2, 2013 z NetDC.pl to nie jest ich wina tylko operatorów,ale wszystko już działa jak powinno Polecam Wysmienicie działa tylko nie www ;d biała strona a oferta wspaniała Not Found The requested URL /page-openvz.html was not found on this server. Additionally, a 404 Not Found error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request. Apache/2 Server at netdc.pl Port 80 Full wypas Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Matmaxalez Zgłoś post Napisano Styczeń 2, 2013 (edytowany) U mnie działa ta podstrona. Edytowano Styczeń 2, 2013 przez Matmaxalez (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NetDC.pl 27 Zgłoś post Napisano Styczeń 3, 2013 Strona jak i wszystko inne działa jak należy. Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kawasaki 6 Zgłoś post Napisano Styczeń 3, 2013 (edytowany) Mi nic nie działa, ani strona netdc.pl, ani serwer na którym stoi moja strona, tak więc nie wiem o co chodzi - ponownie problem z 01.01.2013?! Nie działała mi przez dobre 15 minut, a teraz już wporządku... Nie wiem o co chodzi :/ Edytowano Styczeń 3, 2013 przez kawasaki (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NetDC.pl 27 Zgłoś post Napisano Styczeń 3, 2013 Mi nic nie działa, ani strona netdc.pl, ani serwer na którym stoi moja strona, tak więc nie wiem o co chodzi - ponownie problem z 01.01.2013?! Nie działała mi przez dobre 15 minut, a teraz już wporządku... Nie wiem o co chodzi :/ To proponuję odezwać się do BOK, pisanie w temacie nie mający z tym związku nie ma sensu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kawasaki 6 Zgłoś post Napisano Styczeń 3, 2013 Proszę Pana - jak mogłem odezwać się do BOK, jeżeli mi strona nie działała ?! A maila na pamięc nie znam, ale już w porządku... Przepraszam za spam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kamikadze Zgłoś post Napisano Styczeń 3, 2013 Proszę Pana - jak mogłem odezwać się do BOK, jeżeli mi strona nie działała ?! A maila na pamięc nie znam, ale już w porządku... Przepraszam za spam. To pewnie będzie bok@netdc.pl? Trudne? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Artur Pajkert 39 Zgłoś post Napisano Styczeń 4, 2013 @Autor2, tani VPS z okresem testowym 14 dni: ogicom.pl/cloud Zalety: - Bardzo wysoka niezawodność - Dane w PL - Umowa powierzenia w cenie - 14 dni testów Istnieje możliwość uzyskania kodu promocyjnego, pozwalającego na korzystanie z usługi o dowolnych parametrach przez 3 miesiące za darmo, wystarczy napisać na marketing@ogicom.pl prośbę, wraz z podaniem swoich danych. Nie zobowiązuje to do zakupu usługi w przyszłości. Podmiot oferujący: Ogicom "Spider" spółka z ograniczoną odpowiedzialnością S.K.A. z siedzibą w Poznaniu (dawniej: Ogicom Sp. z o.o), ul. Abpa A. Baraniaka 88, 61-131 Poznań, wpisana do Krajowego Rejestru Sądowego przez Sąd Rejonowy Poznań - Nowe Miasto i Wilda w Poznaniu, Wydział VIII Gospodarczy Krajowego Rejestru Sądowego pod nr KRS 0000410900, REGON 634407251, NIP 7811720476, kapitał zakładowy 418 000 zł w pełni wpłacony. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Westbam 64 Zgłoś post Napisano Styczeń 4, 2013 http://livenet.pl/engine/?serwery-vps,15 Tu masz również bardzo mały i nie drogi vps-ik : ) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach