MTwinsM 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 31, 2012 (edytowany) Witam mam dylemat nie wiem, ile ten serwer będzie mógł utrzymać ludzi online. http://netdc.pl/page-openvz.html Edytowano Grudzień 31, 2012 przez MTwinsM (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość SkryptoManiak Zgłoś post Napisano Grudzień 31, 2012 Ale który Small ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Platyn 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 31, 2012 Utrzyma na pewno tyle na ile licencja pozwoli o ile nie ma limitu transferu danych, lecz w serwerach TS3 ważne są zabezpiecznia anty DDOS, ponieważ dzieciaczki potrafią się bawic i doprawic kilku problemów z tym związanych. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MTwinsM 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 31, 2012 Sorry wielkie chodzi mi o serwer smaill Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kamikadze Zgłoś post Napisano Grudzień 31, 2012 Ale który Small ? Przecież łącze takie same jest dla wszystkich... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach