Gość SkryptoManiak Zgłoś post Napisano Grudzień 29, 2012 Na jakim CMS jest oparta strona SerwerStatus.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miłosz 2311 Zgłoś post Napisano Grudzień 29, 2012 Na żadnym znanym Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nrm Zgłoś post Napisano Grudzień 29, 2012 Na KamikadzeCMS v 0.843 ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość SkryptoManiak Zgłoś post Napisano Grudzień 29, 2012 Miłosz widze z moich terenów Ja z Chojnic Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pan Kot 1535 Zgłoś post Napisano Grudzień 29, 2012 Na KamikadzeCMS v 0.843 ... Polecam ten skrypt. Już wkrótce ma się ukazać wersja 0.86 zawierająca bardzo dużo security fixów i odświeżony kod. Do pobrania zupełnie za darmo stąd . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kamikadze Zgłoś post Napisano Grudzień 29, 2012 Boże na mojej stronie to jest hmm... Pierwszy mój CMS na świeżo postawiony nawet bez większych poprawek CMS na SerwerStatus.pl jest poprawioną, nowszą wersją tego skryptu który zapewne nigdy nie trafi do działu Download Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość SkryptoManiak Zgłoś post Napisano Grudzień 30, 2012 Polecam ten skrypt. Już wkrótce ma się ukazać wersja 0.86 zawierająca bardzo dużo security fixów i odświeżony kod. Do pobrania zupełnie za darmo stąd . No no ciekawe nigdzie nie widze pobrania za darmo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pan Kot 1535 Zgłoś post Napisano Grudzień 30, 2012 No no ciekawe nigdzie nie widze pobrania za darmo Przepraszam za zły link. Ten jest już właściwy . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach