krk 2 Zgłoś post Napisano Grudzień 29, 2012 Witajcie Mam pytanie, jest możliwe aby directadmin działał z nginxem (tak jak np. z apache?) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nrm Zgłoś post Napisano Grudzień 29, 2012 sam z siebie? nie. Można np. schować Apache za proxy z nginx i to poprzez hooki oskryptować lub kupić gotowca. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marekxbx 71 Zgłoś post Napisano Grudzień 29, 2012 Jest kilka możliwości poszukaj w google znajdziesz wiele rozwiązań oraz informacji na ten temat, oraz pluginow do da z nginx Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SecurityHost 17 Zgłoś post Napisano Grudzień 30, 2012 http://danginx.com/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lokator 137 Zgłoś post Napisano Marzec 29, 2014 Wiem, że robię mały odkop - ale co myślicie o DaNginx? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
malu 460 Zgłoś post Napisano Marzec 29, 2014 Nginx jest już natywnie wspierany przez DA w custombuild 2.danginx to zwykłe reverse_proxy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PrecelusMaximus 53 Zgłoś post Napisano Marzec 29, 2014 Nginx jest już natywnie wspierany przez DA w custombuild 2. danginx to zwykłe reverse_proxy. Czyli możesz uruchomić DA na czystym nginx'ie, bez apacha obok i robienia proxy? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość l3szcz Zgłoś post Napisano Marzec 29, 2014 Tak. Przy wyborze custombuild przejdz do 4, potem jesli wyswietli czy chcesz domyslne ustawienia kliknij No, i wybierasz nginx. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PrecelusMaximus 53 Zgłoś post Napisano Marzec 29, 2014 Pytanie z innej beczki, jak to chodzi? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
malu 460 Zgłoś post Napisano Marzec 29, 2014 Jeżeli pytasz o to czy się krzaczy z DA to wszystko działa stabilnie, nie mniej nie testowałem w środowisku a'la shared gdzie mamy tysiące domen itd.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PrecelusMaximus 53 Zgłoś post Napisano Marzec 29, 2014 Zaskoczyliście mnie trochę. Ja nie mam też możliwości testowania tego na większą skale. Chociaż nie wiem czy się nie przesiądę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lokator 137 Zgłoś post Napisano Marzec 29, 2014 Dokładnie. Trzeba jakieś automatyczne rozwiązanie na htaccess wykombinować ; ) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach