Gość Matmaxalez Zgłoś post Napisano Grudzień 29, 2012 Cześć, Nowa wersja Sanfre.eu już jest. Całą nockę dokańczałem i mam nadzieję że nie ma błędów ani bugów. Boxbilling nie spolszczony do końca (jak to w innym temacie zaznaczył Lubię to!). Forum na prośbę jednego z użytkowników zostało utworzone. Nowe pakiety. Wcześniej było 500 MB poj. i 2 GB transferu. Teraz są dwa pakiety: Serwer.Polska: 1 GB poj. / 100 GB trans./mc Serwer.Niemcy: 768 MB poj. / 100 GB trans./mc. Więcej info na www.sanfre.eu Pozdr. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Rolej 58 Zgłoś post Napisano Grudzień 29, 2012 Nawet ładnie, jedynie bym usunął te "Wkrótce" na stronie głównej i bym to wyśrodkował. A tak zdaje sie OK. Chętnie przetestuje. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Eskimos 17 Zgłoś post Napisano Grudzień 29, 2012 Całkiem fajna strona, oparta na szablonie za 15$ Dla zainteresowanych: http://themeforest.net/item/danhost-hosting-theme/2195245?WT.ac=category_thumb&WT.seg_1=category_thumb&WT.z_author=DanThemes Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Matmaxalez Zgłoś post Napisano Grudzień 30, 2012 Nawet ładnie, jedynie bym usunął te "Wkrótce" na stronie głównej i bym to wyśrodkował. A tak zdaje sie OK. Chętnie przetestuje. Usunąć się da, wyśrodkować raczej nie... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Artix 34 Zgłoś post Napisano Grudzień 30, 2012 @Eskimos I co, widzisz coś w tym złego? Przynajmniej wydał jakieś drobne na porządny szablon, a nie walnął sobie w Google "free hosting themes html". Jak już gdzieś wspominałem, szablon mi się podoba, ale tego "wkrótce" można byłoby się pozbyć. @Matmaxalez Dlaczego nie? Dać style na div z marginesem od lewej by się wyśrodkowało i będzie spokój. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bartosz Stępień 75 Zgłoś post Napisano Grudzień 30, 2012 Wszystko ładnie, fajnie, nawet profesjonalnie, ale tekst z livechatu psuje efekt: 19:25 Mateusz Kapica: Cześć! Co tam za problem masz ? Na upartego można nawet poszerzyć boxy o połowę i przerwy między nimi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Matmaxalez Zgłoś post Napisano Grudzień 30, 2012 Nie ma być profesjonalnie, a przyjaźnie. Masz czuć się jakbyś gadał z kumplem a nie Prezydentem RP. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Grudzień 30, 2012 Czemu Niemcy dają mniej przestrzeni niż Polska? :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Matmaxalez Zgłoś post Napisano Grudzień 30, 2012 No właśnie, czemu? Serwer w niemczech daje mniej przestrzeni niż ten w Polsce. A więc mniej oferujemy żeby nie przesadzić z oversellingiem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kamikadze Zgłoś post Napisano Grudzień 30, 2012 Też mnie to zastanawiało Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
techfreak.pl 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 30, 2012 Fajna akcja i fajnie to wygląda. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach