elroy 6 Zgłoś post Napisano Grudzień 28, 2012 Witam! Poszukuję sensownego oprogramowania które umożliwiałoby chat głosowy dla maksymalnie 10 użytkowników (przez interface webowy). Oczywiście zdaję sobie sprawę, że będzie to zapewne soft komercyjny, dlatego prosiłbym o wskazówki co wybrać i jak się za to zabrać. (mam dwa dość mocne vpsy, w razie czego i dedyk się znajdzie pod to - wszystko na ten moment na linuxie). Dzięki za pomoc. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kamikadze Zgłoś post Napisano Grudzień 28, 2012 (edytowany) Korzystałem kiedyś z tego http://www.freeconet.pl Bardzo fajna aplikacja zarówno konferencja przez czat/głosowa/video jak i możliwość uruchomienia prezentacji z PP i np. tablicy. Również można odpalić filmik na YT dla wszystkich. Edit: dla 5 lub 10 osób chyba za darmo. Edytowano Grudzień 28, 2012 przez Kamikadze (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
elroy 6 Zgłoś post Napisano Grudzień 28, 2012 Nie mogę znaleźć tej aplikacji na ich stronie. Możesz podać jakiegoś linka ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
www.uptm.pl 29 Zgłoś post Napisano Styczeń 1, 2013 (edytowany) A ja polecę Ci bardzo fajny, co prawda angielski serwis, gdzie za darmo stworzysz naprawdę ładne cacuszko! - Czat tekstowy, głosowy, video; - Ignorowanie użytkowników; - Opcja pokoi, również na hasło; - Opcja ustawienia wiadomości wyświetlanej przy starcie; - Możliwość spolszczenia na własną rękę (słownictwo naprawdę podstawowe - łatwizna); - Ustawienie rozmiaru (ile ma zajmować miejsca na stronie, 100% oznacza cała strona); - Wiele, wiele innych, np. zmiana skórki. Wejdź na dialogoo.com Ps. Wszystko stoi u nich, Ty tylko wklejasz kod na stronę Edytowano Styczeń 1, 2013 przez www.uptm.pl (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach