ksk 67 Zgłoś post Napisano Grudzień 28, 2012 Witam. Na sprzedaż mam licencję IPB. Zakupiona 2 lata temu bezpośrednio w Invision Power. Sprzedaję, ponieważ nie jest mi już ona potrzebna - nie prowadzę już forum. Cena 375 pln ( nie podlega negocjacji ) Płatność mbank/credit agricole ( to wszystko załatwimy w 5 minut ) Jak najbardziej możliwość wystawienia na allegro. Screen licencji: Kontakt: PW, email: admin tutaj małpa kisiek.net GG: 6054015 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ksk 67 Zgłoś post Napisano Styczeń 8, 2013 Refresh ! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Styczeń 8, 2013 Można transferować licencję? Przypomnij? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ksk 67 Zgłoś post Napisano Styczeń 8, 2013 Tego nie wiem aż tak obcykany nie jestem . Sprzedaje całe konto . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Infinity Tech 8 Zgłoś post Napisano Styczeń 9, 2013 Zmieniasz/edytujesz dane właściciela. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ksk 67 Zgłoś post Napisano Styczeń 14, 2013 Aktualizacja Cena 350 I nie chce zostać sponsorem licencji i nie mam zamiaru wymieniać się na serwer CS . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach