Gość nrm Zgłoś post Napisano Styczeń 13, 2013 Na obiad miałem sałatkę z selera naciowego. Jestem na diecie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PapaSmerf 497 Zgłoś post Napisano Styczeń 13, 2013 Na obiad miałem sałatkę z selera naciowego. Jestem na diecie Weź się człowieku nie przyznawaj Sałatka na obiad, toż to jakiś oksymoron. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kamikadze Zgłoś post Napisano Styczeń 13, 2013 No to nie zazdroszczę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nrm Zgłoś post Napisano Styczeń 13, 2013 Nie no, nawet dobra była Mięcho tez było ale w wersji "light" Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
maniack 403 Zgłoś post Napisano Styczeń 13, 2013 (edytowany) . Edytowano Wrzesień 13, 2017 przez maniack (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nrm Zgłoś post Napisano Styczeń 13, 2013 Nie, już się nie odzywam bo to jest zbyt niebezpieczne. Pal licho te "ciche dni" (to jest nawet dobre, pozwala popracować w spokoju ), ale jakieś ciepłe posiłki to by się jednak przydały Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kamikadze Zgłoś post Napisano Styczeń 13, 2013 Kebab? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nrm Zgłoś post Napisano Styczeń 13, 2013 Daj spokój, śmieci nie jem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kamikadze Zgłoś post Napisano Styczeń 13, 2013 Daj spokój, śmieci nie jem. Teraz wszystko to śmieci Chyba że masz coś ze wsi hehe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nrm Zgłoś post Napisano Styczeń 13, 2013 Nie sądzę aby mój seler był śmieciem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kamikadze Zgłoś post Napisano Styczeń 13, 2013 No wiesz ale nie ciekawi Cię ile jest % selera w selerze? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pan Kot 1535 Zgłoś post Napisano Styczeń 13, 2013 Zależy od oversellingu, bo czasem i 180% selera w selerze może być . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kamikadze Zgłoś post Napisano Styczeń 13, 2013 Zależy od oversellingu, bo czasem i 180% selera w selerze może być . Overselling to mają parówki bo z 1kg mięsa robią 5kg parówek Oczywiście to są te z dużą zawartością mięsa. Są jeszcze inne gdzie w ogóle nie ma mięsa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mpm1122 Zgłoś post Napisano Styczeń 14, 2013 Co sądzicie o portalu pyta.pl? Macie tutaj przykładowy filmik: PS: Ogarnijcie gościa z walizką w 8:01 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość AceDude Zgłoś post Napisano Styczeń 14, 2013 Ja ich uwielbiam. Jedne z niewielu osób które potrafią mnie przyprawić o ból przepony. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Igorek 26 Zgłoś post Napisano Styczeń 14, 2013 Poziom reportera jak i jego pytań jest równy 0. Ale w pociągu albo podczas jazdy autobusu by się pośmiać można posłuchać sobie z nudów i dla śmiechu. Ale dobre było z topieniem karpia w wodzie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Matmaxalez Zgłoś post Napisano Styczeń 14, 2013 Co sądzicie o portalu pyta.pl? Macie tutaj przykładowy filmik: http://youtu.be/nAFFda8o3dM PS: Ogarnijcie gościa z walizką w 8:01 Znam od paru miesięcy i słucham na tok fm ale ostatnio robią samo gówno komercyjne (dla rbltv...). Powinni nadal robić dla przyjemności a nie że w umowie mają np. jeden materiał na tydzień to idą na koncert rockowy i o idiotyzmach gadają... No ludzie... Tak jak sami mówili, sprzedali się. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Łukasz Ostrowski 593 Zgłoś post Napisano Styczeń 14, 2013 sprzedali się. http://www.youtube.com/watch?v=ulwk0BCKlHo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Matmaxalez Zgłoś post Napisano Styczeń 14, 2013 (edytowany) Tak jak sami mówili http://www.youtube.com/watch?v=ulwk0BCKlHo http://pyta.pl/?p=590 Poza tym ten Marian nie ma racji... Sprzedali się i widać to gołym okiem. Dobra, niech sprzedają materiały dla TV ale niech one będą nadal takie jakie były, a nie aby były. Jak super hiper za***isty piosenkarz wypuści denną piosenkę to też mariana puścisz? czy powiesz że zaczął robić muzykę, aby tylko była... może się sprzeda, może nie... ważne że wypuściłem. Edytowano Styczeń 14, 2013 przez Matmaxalez (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kamikadze Zgłoś post Napisano Styczeń 14, 2013 (edytowany) Google jakiego nie znamy Edytowano Styczeń 14, 2013 przez Kamikadze (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nrm Zgłoś post Napisano Styczeń 14, 2013 kolacja. seler naciowy + ogórek + jabłko + mix sałat + jogurt naturalny nomomomomom Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PapaSmerf 497 Zgłoś post Napisano Styczeń 14, 2013 I jeszcze się chwali, że "żre jak królik". Quo vadis, nrm? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nrm Zgłoś post Napisano Styczeń 14, 2013 Niestety, to już ten wiek w którym człowiek zaczyna się sypać i trzeba zacząć lepiej się odżywiać Starość nie radość. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kamikadze Zgłoś post Napisano Styczeń 14, 2013 kolacja. seler naciowy + ogórek + jabłko + mix sałat + jogurt naturalny nomomomomom Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nrm Zgłoś post Napisano Styczeń 14, 2013 oj młodzieży młodzieży... i wy się doczekacie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach