tgx 575 Zgłoś post Napisano Marzec 31, 2013 Miłosz z tych 360 tyś zł ja wezmę 80% Ty 20% i też będziesz zadowolony i tak największe przekręt jest z tzw. "informtyzacją" ZUS'u ... zostanie 72 tys z których US zabierze ~40% murzyn nie pyta, murzyn robić robić Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Insider 43 Zgłoś post Napisano Kwiecień 1, 2013 Wreszcie znalazłem dobry sprzęt pod prywatnego bloga na WP lub kilku slotowy serwer Minecrafta. ;-) http://forum.online.net/index.php?/topic/2964-nouveau-serveur-dedibox-extreme-sp/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nrm Zgłoś post Napisano Kwiecień 2, 2013 złodzieje i oszusci wykupiłem usługe za rok z góry a korzystałem zniej pół roku nie polecam i ostrzegam zgłoszone do federacji konsumetntów Niektórym powinno się limitować dostęp do internetu... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PapaSmerf 497 Zgłoś post Napisano Kwiecień 2, 2013 Niektórym powinno się limitować dostęp do internetu... Boże... skąd to? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Pokuć Zgłoś post Napisano Kwiecień 2, 2013 Opinia Minthost... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tgx 575 Zgłoś post Napisano Kwiecień 3, 2013 kto pobije? o dziwo jeszcze wykonał kilka poleceń i niestety zabrakło zasobów Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pan Kot 1535 Zgłoś post Napisano Kwiecień 3, 2013 (edytowany) Niektórym powinno się limitować dostęp do internetu... -Dyrektor internetu -Czy mogę do internetu? -Ile lat? -13 - ... Edytowano Kwiecień 3, 2013 przez Archi (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nrm Zgłoś post Napisano Kwiecień 3, 2013 Niestety, skrypt który wgrałem na ich serwery nie działa poprawnie!!! Na innych serwerach działał a tu nie działa!!! Hmm, a może prawo jazdy na internet? Ale nie, nie. To by musiało być na myślenie i było by niezwykle trudne w zdobyciu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PapaSmerf 497 Zgłoś post Napisano Kwiecień 3, 2013 Hmm, a może prawo jazdy na internet? Ale nie, nie. To by musiało być na myślenie i było by niezwykle trudne w zdobyciu 85% debili by w sieci nie było... Eeee, rozmarzyłem się Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nrm Zgłoś post Napisano Kwiecień 6, 2013 Coraz większy kabaret w tych opiniach, ale tego już chyba nIc nie przebije http://www.webhostingtalk.pl/opinie/firma/187-ovh-pl/zobacz_opinie/20984/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
www.mzone.uk 1200 Zgłoś post Napisano Kwiecień 6, 2013 Widziałem to, całkiem niezła opinia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kamikadze Zgłoś post Napisano Kwiecień 6, 2013 Ovh otwiera biuro podróży czy usługi transportowe? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PapaSmerf 497 Zgłoś post Napisano Kwiecień 6, 2013 Coraz większy kabaret w tych opiniach, ale tego już chyba nIc nie przebije Z ciekawości poczytałem trochę tych opinii, faktycznie kabaret Ten moduł w obecnej postaci jest tak przydatny, jak rybie ręcznik Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Pokuć Zgłoś post Napisano Kwiecień 6, 2013 Sa może jakieś firmy z normalnymi względnie promo na domeny globalne ? Jakaś lojalka na dwa lata czy więcej, możliwość zapłacenia z góry za całość i bez odnowień za 1500 PLN bo promo etc ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Edart 239 Zgłoś post Napisano Kwiecień 6, 2013 (edytowany) Paweł jak 1500 za 2 lata to zapraszam, hehehe, jeszcze zaryzykuje że za kolejne 2 lata odnowienie nie podrożeje Edytowano Kwiecień 6, 2013 przez Edart (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PapaSmerf 497 Zgłoś post Napisano Kwiecień 6, 2013 Sa może jakieś firmy z normalnymi względnie promo na domeny globalne ? Jakaś lojalka na dwa lata czy więcej, możliwość zapłacenia z góry za całość i bez odnowień za 1500 PLN bo promo etc ? Ja tam wszelakie globalki na namecheap.com kupuję, resztę na OVH Fajne promo są czasem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Infinity Tech 8 Zgłoś post Napisano Kwiecień 8, 2013 A ja w AZ globalki często biorę osttanio 4 x .com za 30 zł ... cena dobra a authinfo od razu można pobrać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Pokuć Zgłoś post Napisano Kwiecień 8, 2013 Można gdzieś tanio zarejestrować domenę .co również z w miare tanim odnowieniem ? OVH ma chyba ciut drogo, namecheap ma nawet nawet, gdzieś jeszcze ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Infinity Tech 8 Zgłoś post Napisano Kwiecień 8, 2013 Polecam godaddy i zamówić na kilka lat 1 rok 10 usd , 2 lata 13 usd , 3 lata 18,5 usd , 4 lata 23 usd ( ceny około ) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Pokuć Zgłoś post Napisano Kwiecień 8, 2013 Tak chyba będzie najlepiej i najtaniej, w PL wychodzi za drogo za .co ;/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
regdos 1848 Zgłoś post Napisano Kwiecień 8, 2013 Polecam godaddy i zamówić na kilka lat 1 rok 10 usd , 2 lata 13 usd , 3 lata 18,5 usd , 4 lata 23 usd ( ceny około ) Coś Ci się pomyliło 1 rok - $9.99 za rok 2 lata - $12.99 za rok czyli $25.98 3 lata - $18.65 za rok czyli $55.97 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Pokuć Zgłoś post Napisano Kwiecień 8, 2013 Yyy, albo to nielogicznie troche wygląda albo już dobrze nie kumam ;/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pan Kot 1535 Zgłoś post Napisano Kwiecień 8, 2013 To w ogóle nie ma sensu idąc takim tokiem myślenia. O ile pierwszy rok jeszcze zrozumiem to każdy następny powinien mieć cenę zwykłego odnowienia lub mniejszą (przy płatności na kilka lat z góry) Coś tu śmierdzi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
regdos 1848 Zgłoś post Napisano Kwiecień 8, 2013 Po prostu w kolejnych latach są niższe zniżki od ceny bazowej wynoszącej 29.99. .co jest drogie i przypuszczam, ze godaddy nie chce co roku dokładać tak dużo do interesu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PapaSmerf 497 Zgłoś post Napisano Kwiecień 11, 2013 Opinia roku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach