Gość Focus Zgłoś post Napisano Marzec 24, 2013 http://webax.pl/topic/864-windows-blue-recenzja/?do=findComment&comment=5679 Co sądzicie o windows blue? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kamikadze Zgłoś post Napisano Marzec 24, 2013 Screeny nie działają Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Focus Zgłoś post Napisano Marzec 24, 2013 No jak nie jak tak:) http://scr.hu/0qhh/aozim Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kamikadze Zgłoś post Napisano Marzec 24, 2013 Nic specjalnego, kolejny kafelkowy shit Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mpm1122 Zgłoś post Napisano Marzec 25, 2013 Jak sądzicie, czy poza naszą cywilizacją są jeszcze inne? Pytam się ponieważ ostatnio dosyć mocno wyraziłem swoją opinię i zostałem nagrodzony 3 ocenami NDST z Religi (Klasa 2 Technikum)... Z równania Drake'a wynika, że byłoby 2,812,500,000 cywilizacji w kosmosie, a w naszej galaktyce 18,750,000 cywilizacji, w najgorszym przypadku w kosmosie jest 10,920,000 cywilizacji, a u nas 72,800. Więc nie wiem co już o tym sądzić. Może wy macie jakieś pomysły? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
www.mzone.uk 1200 Zgłoś post Napisano Marzec 25, 2013 Od kilku lat zajmuję się tym tematem, oczywiście poza codzienną monotonną pracą. Przeczytaj sobie książkę pod tytułem Archeologia Zakazana: http://archeonova.wordpress.com/ Jest tam tyle ciekawych informacji, że w pewnością znajdziesz wiele ciekawych argumentów do dyskusji na lekcji Religii. Niestety jesteśmy dopiero pierwotniakami w kosmosie, wiemy tyle co kot napłakał. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kamikadze Zgłoś post Napisano Marzec 25, 2013 A ja od drugiej klasy technikum jestem na etyce Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PapaSmerf 497 Zgłoś post Napisano Marzec 25, 2013 W życiu nie powiedziałem tylu przekleństw co na tego sędziego... No nie powiem że nie ale polacy słabo zagrali, tego nie da się ukryć (patrz wynik). A ja np. po meczu przestaję oglądać drużynę kompromitacji narodowej. Ale fakt, sędzia zbyt lekki momentami, ale przyznaj, Ukraińcy gryźli trawę, a nasi dupy pokazywali, taka różnica. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kamikadze Zgłoś post Napisano Marzec 25, 2013 No nasi to piach grali A co się napiłem to Uuu Z bratem żeśmy się dosiedli do flaszeczek Jeszcze mało w twarz nie dostałem od niego Mecz się zaczyna akcja ukrainy a ja mówie GOL... 5 sekund wpada bramka. Nie no kurde nie da się oglądać z Tobą (brat). 5 minut później... Powiedzieć ci coś? (do brata) No mów. Teraz będzie Gol... 15 sekund i Gol Nie no wy****** On w skokach narciarskich naciągane noty przewiduje a ja bramki stracone w piłce nożej Ale z San Marino obejrze zobaczymy co zagrają. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nrm Zgłoś post Napisano Marzec 26, 2013 ROTFLMAO http://www.youtube.com/watch?v=js-UG8OCOd0 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
www.ionic.pl 535 Zgłoś post Napisano Marzec 26, 2013 @nrm wytrzymałem 2:15 więcej nei zniese, z ciekawości szukałem tej innowacyjności, niestety znalazłem tylko cpanel + kreator stron, więc hmm no w sumie szok nowa era i nowa jakość Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nrm Zgłoś post Napisano Marzec 26, 2013 Też nie dałem rady, poprzewijałem trochę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bastek 8 Zgłoś post Napisano Marzec 26, 2013 ROTFLMAO http://www.youtube.com/watch?v=js-UG8OCOd0 Niezły kosmos Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
maniektme 99 Zgłoś post Napisano Marzec 26, 2013 chyba przydałyby się warsztaty z autoprezentacji innowacyjnemu projektowi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kamikadze Zgłoś post Napisano Marzec 26, 2013 Marketing jak z zenboxem Niby nowe, ale pod fioletową powierzchnią jest średniak za wyższą cenę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Łukasz Ostrowski 593 Zgłoś post Napisano Marzec 26, 2013 @nrm skąd Ty to bierzesz? Dłużej niż 3 min nie dałem rady Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nrm Zgłoś post Napisano Marzec 26, 2013 Z fejsa https://www.facebook.com/o12pl/posts/276790209122245 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PapaSmerf 497 Zgłoś post Napisano Marzec 26, 2013 Facet do marketingu nadaje się mniej niż ja, a to już duża sztuka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Pokuć Zgłoś post Napisano Marzec 26, 2013 Nasza cywilizacja jest nudna jak flaki z olejem. Nawet jeżeli coś istnieje poza nami, to nie jest to raczej zainteresowane kontektem z czymś tak odrażającym jak ziemianie. Z kim masz religie, czarni czy cywile ? Uwage to ja dostałem za wyrywanie kartek z zeszytu gdzie były... inne uwagi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mpm1122 Zgłoś post Napisano Marzec 26, 2013 (edytowany) Mój ukochany przedmiot mam z Katechetką. Prawda jest taka, że szukanie innych form życia przy użyciu dzisiejszej technologi było i będzie bezowocne, ponieważ kosmos jaki widzimy sprzed bardzo dawna, prosty przykład: Aby informacja dotarła do sondy Voyager 1 potrzeba tylko 29 godzin, a dopiero co opuściła układ Słoneczny, drugi przykład: Najbliższa gwiazda Proxima Centauri(alfa Centauri) znajduje się "aż" 40 bilionów km, czyli około 4,22 lata świetlne co oznacza, że jej hipotetycznie może już nie być, a my nadal ją widzimy i na deser trzeci przykład: Mgławica Kraba, którą można obserwować normalnie, tylko że widzimy ją przed około 6500 lat co oznacza, że dawno mogło tam powstać życie, wynaleźć gwiazdę śmierci i się unicestwić, a my o tym dowiemy się za kupę lat. Reasumując, patrząc w Kosmos jesteśmy kompletnie ślepi PS: Dziękuję za link mzone-net Edytowano Marzec 26, 2013 przez mpm1122 (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Marzec 26, 2013 Wróciłem z meczu. Ale dno : ) Te grajki wyglądają na żywo jeszcze gorzej niż w telewizji. Jedyna nadzieja w młodych. A wideo o12 prawie takie samo dno : ) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PapaSmerf 497 Zgłoś post Napisano Marzec 26, 2013 Na kabaret w takie zimno poszedł. Durny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kamikadze Zgłoś post Napisano Marzec 26, 2013 I jeszcze płacił za ten kabaret Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Marzec 26, 2013 No oja, jeszcze na Narodowym Basenie nie byłem, to pomyślałem, że "a, se pójdę" : ) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kamikadze Zgłoś post Napisano Marzec 26, 2013 Ja byłem na narodowym w lecie na spotkaniu Touran Klub Polska Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach