Infinity Tech 8 Zgłoś post Napisano Marzec 13, 2013 http://www.exposed.su/ hehe Kardashian za***ana kredytem po uszy :> ale Arni za to wymiata :] Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Matmaxalez Zgłoś post Napisano Marzec 13, 2013 Biały dym. Kto będzie nowym bossem największej mafii na świecie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RafoX 233 Zgłoś post Napisano Marzec 13, 2013 Biały dym. Kto będzie nowym bossem największej mafii na świecie? Tomasz Fiedoruk zapewne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marek607 655 Zgłoś post Napisano Marzec 13, 2013 Sponsi się coś długo nie odzywa wiec kto wie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Infinity Tech 8 Zgłoś post Napisano Marzec 13, 2013 Będzie zapewne afroamerykanin , czemu ? żeby kolejna przepowiednia kogoś tam pirdolnietego się sprawdziła i była możność dalszego proroczenia : / ehhhh Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Matmaxalez Zgłoś post Napisano Marzec 13, 2013 Afroamerykanin to czarnoskóry z ameryki. To będzie afrykańczyk, albo afroafrykańczyk . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PapaSmerf 497 Zgłoś post Napisano Marzec 13, 2013 Nie chcę nic mówić, ale w pewnym sensie mój nick pasuje. A w sumie fucha też fajna Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Matmaxalez Zgłoś post Napisano Marzec 13, 2013 Andrzeju nie rozumiem . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Infinity Tech 8 Zgłoś post Napisano Marzec 13, 2013 k*wa makaroniarze i mafia sycylijska przeforsowali swojego :> Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PapaSmerf 497 Zgłoś post Napisano Marzec 13, 2013 (edytowany) k*wa makaroniarze i mafia sycylijska przeforsowali swojego :> Przecież to Argentyńczyk... Edytowano Marzec 13, 2013 przez pedro84 (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Matmaxalez Zgłoś post Napisano Marzec 13, 2013 Włala Też mnie nazwisko horhego zmyliło . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Infinity Tech 8 Zgłoś post Napisano Marzec 13, 2013 Przecież to Argentyńczyk... Zadałeś sobie trud aby poczytać jego życiorys :> Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PapaSmerf 497 Zgłoś post Napisano Marzec 13, 2013 Zadałeś sobie trud aby poczytać jego życiorys :> Wyobraź sobie, że nawet tak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kamikadze Zgłoś post Napisano Marzec 13, 2013 Szczerze? Mi to i tak wszystko jedno, który zostanie papieżem Kto ze zwykłych śmiertelników ich odróżni albo o którym cokolwiek wcześniej słyszano (chodzi mi o zagranicznych kardynałów) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Infinity Tech 8 Zgłoś post Napisano Marzec 13, 2013 Już jakieś głupoty w internecie przeczytałem już hehe Ponoć duży wpływ na papieża mieli "naziści" którzy licznie opuścili niemcy po przegranej wojnie właśnie do Argentyny i tam się osiedlili. Ciekawe ile takich bzdur jeszcze będzie heh Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Pokuć Zgłoś post Napisano Marzec 13, 2013 Czasem jak czytam komenty na łonecie czy wypierdkowej polszy to rozumiem ryżego uja co chce kontrol i cenzure w necie wprowadzić... Gdyby tak za każdy debilny, durny, prymitywny czy po prostu poje*ny komentarz była kara finansowa powiedzmy 10 zeta to Vincenty by mógł radary likwidować. Lepiej popieprzyć i dać upust swojej głupocie niż posłuchać tego co miał do powiedzenia Franciszek I. A miał do przekazania bardzo dużo, ale i tak jak wokół same katole to nikt nic nie zrozumiał, szkoda. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
d.v 1409 Zgłoś post Napisano Marzec 13, 2013 To musiał być Argentyńczyk. A przepowiedział to włoski były piłkarz Marco Materazzi (ten co dostał od Zidane'a z dyńki), pisząc po ostatnim meczu Barcy "Habemus Messi". Nazwisko mu się pomyliło, ale narodowość odgadł Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kamikadze Zgłoś post Napisano Marzec 13, 2013 Oglądałem dzisiaj TV i się dowiedziałem że było można nawet u bukmacherów obstawić, którego kardynała wybiorą A no i nie zapomnijcie polubić nowopowstałych fanpage facetbukowych z nowym papieżem. Gimbaza niech się zlituje chociaż na FB Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Pokuć Zgłoś post Napisano Marzec 13, 2013 Osobiście moim faworytem był Mario Balotelli. Zauwazył ktoś jakiekolwiek podobieństwa w przemówieniu Franciszka do Jana Pawła II ? Czy wszyscy już wieszają psy i wróżą teorie spiskowe ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nrm Zgłoś post Napisano Marzec 13, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=FIfbghHdG1s Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kamikadze Zgłoś post Napisano Marzec 13, 2013 Haha @nrm z serwerów się na picze przerzucił Masz coś lepszego: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
www.mzone.uk 1200 Zgłoś post Napisano Marzec 13, 2013 Tak się zastanawiam, jak tego można słuchać? Nie lepiej coś rodzimego http://www.youtube.com/watch?v=1nvJouACbEU Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Matmaxalez Zgłoś post Napisano Marzec 13, 2013 Haha @nrm z serwerów się na picze przerzucił Masz coś lepszego: Oglądałem to z wyłączonym dźwiękiem. Jedynie obraz od czasu do czasu był interesujący. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PapaSmerf 497 Zgłoś post Napisano Marzec 13, 2013 Irek, Ty w swoim wieku nawet stare piosenki pamiętasz? Za Kobranockę piwo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kamikadze Zgłoś post Napisano Marzec 13, 2013 Irek a czy ja napisałem że to do słuchania? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach