Gość Kamikadze Zgłoś post Napisano Lipiec 9, 2014 Ja stawiałem że Brazylia dojdzie max do 1/8, ale się ślizgali jak mogli... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miłosz 2311 Zgłoś post Napisano Lipiec 9, 2014 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość l3szcz Zgłoś post Napisano Lipiec 10, 2014 W Polsce brakuje zgrania, jak to wyżej ktoś określił - każdy próbuje osiągnąć jak najwięcej dla siebie, Błasszczykowski, Lewandowski - gwiazdeczki, które powinny się spalić ze wstydu, w Niemczech zarabiają krocie za każdy mecz, tutaj też za samo wejście na boisko - bo kurde są znani i brakuje mi tutaj takich piłkarzy jak Olisadebe, Bąk, Smolarek - oni dobrze grali, przynajmniej w mojej opinii. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Pokuć Zgłoś post Napisano Lipiec 10, 2014 Jednak nie wszystko stracone Co prawda na 99% niemce pokonają Argentynę ale zawsze jest ten 1% żę może jednak nie wygrają Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mpm1122 Zgłoś post Napisano Lipiec 10, 2014 (edytowany) Witam, trochę odbiegnę od piłkarskiego tematu, ale mam "drobny" problem z play. Dwa tygodnie temu kupiłem starter orange za 5 zł, jednak od jakiś 6 dni ciągle wydzwania do mnie konsultant(ka) z numeru 790500500 w aplikacji od androida ten numer widniej jako "Salon Play". Na początku informuje mnie, że mam nie zapłacony rachunek za Internet mobilny , a chwilę później chce abym podał swoje imię, nazwisko i numer identyfikacyjny klienta. Jedyną usługę jaką mam w play to mixtura 30, którą wziąłem 3 lata temu... Na numer telefonu play, jaki ten w umowie żadna wiadomości nie przyszła, nie było żadnego telefonu - kompletne null, a na Orange spamują co godzinę. Co zrobić z tym fantem? Edytowano Lipiec 10, 2014 przez mpm1122 (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
spindritf 240 Zgłoś post Napisano Lipiec 10, 2014 Jeśli kupiłeś zupełnie nowy numer w Orange, to skąd Play go zna? Jeśli nigdzie im go nie podałeś, to wygląda na pomyłkę, może poprzedni użytkownik numeru miał jakieś usługi w Playu. Jeśli natomiast podałeś jako kontaktowy, no to idź do salonu Play, albo sam zadzwoń na ich pomoclinię i wyjaśnij. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miłosz 2311 Zgłoś post Napisano Lipiec 10, 2014 A ja mam jeden numer z playa calkowicie prywatny. I jakis czas temu wydzwaniali na niego handlowcy z tmobile. Tego numeru nigdzie nie znajdziesz i posiada go zaledwie kilka osob. Tak te sk... Handluja klientami Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PapaSmerf 497 Zgłoś post Napisano Lipiec 10, 2014 A ja mam jeden numer z playa calkowicie prywatny. I jakis czas temu wydzwaniali na niego handlowcy z tmobile. Tego numeru nigdzie nie znajdziesz i posiada go zaledwie kilka osob. Tak te sk... Handluja klientamiZdecydowanie. Moj ojciec to starszy facet, ale komorke ma, bo trzeba. Kupilem mu starter z Plusa ze dwa lata temu. Numer podawany tylko i wylacznie znajomym i rodzinie. Od paru miesiecy wydzwaniaja konsultanci Tmobile i Orange z propozycja przeniesienia numery na abonament do nic. Przypadek? Nie sadze. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mpm1122 Zgłoś post Napisano Lipiec 10, 2014 Jeśli kupiłeś zupełnie nowy numer w Orange, to skąd Play go zna? Jeśli nigdzie im go nie podałeś, to wygląda na pomyłkę, może poprzedni użytkownik numeru miał jakieś usługi w Playu. Jeśli natomiast podałeś jako kontaktowy, no to idź do salonu Play, albo sam zadzwoń na ich pomoclinię i wyjaśnij. Całkowicie nowy numer, kupiony na stacji benzynowej Potrzebowałem szybko Internetu, a Orange ma u mnie najszybszy transfer. Jak będę dzwonić to im powiem kilka miłych słów... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Pokuć Zgłoś post Napisano Lipiec 10, 2014 Powiedz im że nie ma takiego numeru... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
spindritf 240 Zgłoś post Napisano Lipiec 10, 2014 A ja mam jeden numer z playa calkowicie prywatny. I jakis czas temu wydzwaniali na niego handlowcy z tmobile. Co innego handlowcy, którzy chcą coś sprzedać, a co innego o niezapłacony rachunek. Numer można zwyczajnie zgadnąć. Przydzielone zakresy są znane, stawiasz Asteriska i dzwonisz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kamikadze Zgłoś post Napisano Lipiec 10, 2014 Ja tam zawsze wysłuchuję jak ktoś dzwoni z konkurencji i prosi o 5 minut rozmowy. Słucham 20 minut i dyskutuję na temat tego co ja mam, co używam i tak dalej. Na koniec i tak odmawiam gościowi bo nikt mi nie da abonamentu za max 10zł bo tyle używam w miesiącu. A czasami ze 2-3 w ogóle nie doładowuję bo telefon jest u mnie tylko do odbierania rozmów. Jak dzwonię to biorę telefon mamy z abonamentem albo doładowuję konto za 5zł. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
regdos 1848 Zgłoś post Napisano Lipiec 11, 2014 Czyli tracisz bezsensownie 20 minut. Ja przed chwilą załatwiłem sprawę w 15 sekund. Normalnie wystarcza mi 5-10 sekund. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mpm1122 Zgłoś post Napisano Lipiec 11, 2014 Dziś nastąpiła kumulacja, w ciągu 2 godzin miałem 11 połączeń od play. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
HaPe 242 Zgłoś post Napisano Lipiec 11, 2014 Odbierasz, mówisz że nie wyrażasz zgody na rejestrację i zwykle już konsultant milczy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość l3szcz Zgłoś post Napisano Lipiec 13, 2014 http://tech.wp.pl/kat,1009781,title,T-Mobile-ma-zakaz-wyslania-sms-ow-do-klientow-Plusa,wid,16743191,wiadomosc.html Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miłosz 2311 Zgłoś post Napisano Lipiec 13, 2014 No i piknie. Niemcy mistrzem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Pokuć Zgłoś post Napisano Lipiec 13, 2014 Lipa. Niech szlag jasny kiedyś trafi wszystkich niemców z osobna. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kamikadze Zgłoś post Napisano Lipiec 13, 2014 Dlaczego? Ja też się cieszę że wygrali. Najładniej grali choć liczyłem na finał z Holandią. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PapaSmerf 497 Zgłoś post Napisano Lipiec 13, 2014 Lipa. Niech szlag jasny kiedyś trafi wszystkich niemców z osobna. Lecz się. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miłosz 2311 Zgłoś post Napisano Lipiec 14, 2014 Lipa. Niech szlag jasny kiedyś trafi wszystkich niemców z osobna. Pociesz się tym, że Polska na tym mundialu nie straciła ani jednej bramki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość l3szcz Zgłoś post Napisano Lipiec 14, 2014 Pociesz się tym, że Polska na tym mundialu nie straciła ani jednej bramki Dobrze prawi, przynajmniej Polacy nie są stratni przynajmniej w rankingu Fifa nie spadli.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Pokuć Zgłoś post Napisano Lipiec 14, 2014 Pociesz się tym, że Polska na tym mundialu nie straciła ani jednej bramki Nawet nie takie złe to pocieszenie, nie wpuściliśmy ani jednej bramki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PapaSmerf 497 Zgłoś post Napisano Lipiec 14, 2014 Nawet nie takie złe to pocieszenie, nie wpuściliśmy ani jednej bramki Ja powiem więcej: - jedyna drużyna, która nie straciła bramki - jedyna drużyna niepokonana na mundialu A Mundial fajny, głównie za sprawą Kolumbii, Kostaryki, Algierii, Urugwaju, Chile, meczu Niemcy - Brazylia. Do kitu: sędziowie, holowanie Brazylii. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kamikadze Zgłoś post Napisano Lipiec 14, 2014 Pociesz się tym, że Polska na tym mundialu nie straciła ani jednej bramki No i nie odpadli w grupach tak jak na Euro2012 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach