geekboy68k 20 Zgłoś post Napisano Kwiecień 5, 2016 Co myślicie o Bolt CMS jako alternatywie dla WordPress-a na strony firmowe? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
likufanele 77 Zgłoś post Napisano Kwiecień 6, 2016 Co myślicie o Bolt CMS jako alternatywie dla WordPress-a na strony firmowe? Osobiście nie używałem, ale ze screenów wygląda za bardzo jak klon Wordpressa. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jarosław Szmańda 42 Zgłoś post Napisano Kwiecień 6, 2016 Osobiście nie używałem, ale ze screenów wygląda za bardzo jak klon Wordpressa. http://get-simple.info/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kamikadze Zgłoś post Napisano Kwiecień 6, 2016 http://get-simple.info/ Ostatnio zaglądałem do get simple i przyznam że przyjemnie zrobiony Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Enceladus 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 10, 2016 tylko ja mam teraz problem z wejściem na t-mobile bankowe? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nrm Zgłoś post Napisano Kwiecień 11, 2016 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kamikadze Zgłoś post Napisano Kwiecień 11, 2016 A ja dzisiaj wziąłem pomidorka Dieta Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nrm Zgłoś post Napisano Kwiecień 11, 2016 no niestety, spasłem się za dużo piwa. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Pokuć Zgłoś post Napisano Kwiecień 11, 2016 Nie jest źle Jestem jedyną znaną sobie osoba która w pracy wcina pomidory, paprykę, sałatę czy ogórki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
behemoth 230 Zgłoś post Napisano Kwiecień 11, 2016 Mirek, piwa nigdy nie jest za dużo, tylko ruchu za mało Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość patrys Zgłoś post Napisano Kwiecień 11, 2016 Czemu jedyną ? Marwitki są mega spoko. Tak to ciężko o inne Marchewki w sklepach które nie nadają się tylko na sok ;/ Akurat ja konsumuje sporo warzyw/owoców i nie wyobrażam sobie dnia bez świeżo wyciskanego soku z jakiś marchewek/jabłek/bananów czy innych dziwnych jarmuży. Serio można zastąpić ekspres do kawy, wyciskarką do soków tylko jest jeden minus, bo przygotowanie napoju zajmuje trochę dłużej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nrm Zgłoś post Napisano Kwiecień 11, 2016 daj spokój, jarmuż ssie, jezu, jakie to niedobre, taka śmierdząca kapusta Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość patrys Zgłoś post Napisano Kwiecień 11, 2016 Dlatego rzadko go używam, ale moja narzeczona jest w nim zakochana Samo przygotowanie soku marchewka/jabłko jest mega szybkie i na pewno zdrowsze niż picie jakieś coca-coli. Może kiedyś w biurach koło ekspresów do kawy staną wyciskarki. Marchewka jako przekąska jest też lepsza od jakiś chrupek/chipsów czy ciastek Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Pokuć Zgłoś post Napisano Kwiecień 11, 2016 Czy lepsze to nie wiem, ale na pewno zdecydowanie zdrowsze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kamikadze Zgłoś post Napisano Kwiecień 11, 2016 no niestety, spasłem się za dużo piwa. To nie kwestia piwa tylko wagi łazienkowej. W moim przyadku jak by był licznik dwucyfrowy nie widziałbym problemu A tu po świętach jednych, drugich wchodze i 3 cyfry się pojawiają Teraz dietka, witaminki, zielona herbata, herbata malinowa, herbata czarna i rowerek po pracy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lokator 137 Zgłoś post Napisano Kwiecień 11, 2016 Pytanie do administratorów serwerów (trochę głupie pytanie): Robicie sobie na później same skrypty, czy notatki też się zdarzają? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość patrys Zgłoś post Napisano Kwiecień 11, 2016 Notatki, dokumentacje... nawet odręczne rysunki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lokator 137 Zgłoś post Napisano Kwiecień 11, 2016 Dokumentacje w firmie, dla klienta, ale dla siebie (prywatnie) też takie coś robicie? : ) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kamikadze Zgłoś post Napisano Kwiecień 11, 2016 Pytanie do administratorów serwerów (trochę głupie pytanie): Robicie sobie na później same skrypty, czy notatki też się zdarzają? Drugi notes od ovh zapisuje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lokator 137 Zgłoś post Napisano Kwiecień 11, 2016 Czyli generalnie nie jestem chory na umyślę nie pamiętając wszystkiego (czasami nawet podstawowych rzeczy) Dzięki : ) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kszysiu 136 Zgłoś post Napisano Kwiecień 11, 2016 Ja dziś pierwsze 17km rowerkiem w sezonie zrobiłem:) Jak u was? Rozglądam się za TV. 50-55 cali, nie potrzebuje 4k, fajnie by było jakby miał co najmniej 100hz. TV też ma być pod konsolę/PC więc fajnie by było jakby był niski input lag - coś możecie polecić, albo wiecie na jakiej stronie szukać jakiś porównań? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kamikadze Zgłoś post Napisano Kwiecień 11, 2016 Ja dziś pierwsze 17km rowerkiem w sezonie zrobiłem:) Jak u was? Rozglądam się za TV. 50-55 cali, nie potrzebuje 4k, fajnie by było jakby miał co najmniej 100hz. TV też ma być pod konsolę/PC więc fajnie by było jakby był niski input lag - coś możecie polecić, albo wiecie na jakiej stronie szukać jakiś porównań? Ja trochę ponad 20, ale na stacjonarnym w garażu. W końcu można dwie rzeczy na raz robić. Chociaż z serialami sobie nadgonię Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Pokuć Zgłoś post Napisano Kwiecień 11, 2016 U mnie niedługo sezon rozpocznie się pełną parą - od czerwca będę śmigał 17 kilometrów do roboty na 22 i po 6 rano powrót. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kamikadze Zgłoś post Napisano Kwiecień 11, 2016 U mnie ojciec pewnie znowu wróci do maratonów. Bo ostatnio to rok temu chyba na maratonie warszawskim był albo i dwa lata temu. Ostatnio to tylko 10km robi (bo auto niesprawne). Zawsze mówi że do 5km to mu się nie opłaca audi wyprowadzać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kamikadze Zgłoś post Napisano Kwiecień 13, 2016 Ktoś się orientuje czy da się usunąć konto na FB bez usuwania stron? Mam kilka fanpage a chciałem zrezygnować z konta bo 90% społeczeństwa tam nie ma mózgu (bądź nie używa, nie wiem) a sam FB zabiera tylko czas Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach