Gość Kamikadze Zgłoś post Napisano Czerwiec 15, 2013 To ja może wezme swojego starego PC z garażu i grafikę GeForce 2 MX 400 i polutuje pomonce coś i mi wyjdzie iksbox 9000 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mpm1122 Zgłoś post Napisano Czerwiec 16, 2013 W tym wypadku pokazywano grę LocoCycle właśnie na xobx one. Takie same stanowiska były z grą Dead Rising 3, ciekawe prawda? Osobiście myślę, Micro$hit już przegrał walkę z PlayStation 4, choć ona też jakoś nie prezentuje się najlepiej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
d.v 1409 Zgłoś post Napisano Czerwiec 16, 2013 Widocznie w sklepie nie było możliwości podpięcia konsol do internetu, więc musieli wykorzystać PieCe, które się po dobie bez logowania do sieci nie blokują Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RafoX 233 Zgłoś post Napisano Czerwiec 16, 2013 Czytaliście? http://niebezpiecznik.pl/post/facebook-i-microsoft-ujawniaja-ile-danych-chciala-nsa-google-wciaz-milczy/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pan Kot 1535 Zgłoś post Napisano Czerwiec 16, 2013 Pewno. Dla każdej osoby, która wie jak działa świat to nic nowego, rząd zawsze będzie bardziej lub też mniej ingerował w prywatność swoich obywateli. Burzą się jedynie osoby, które żyły do tej pory w jakiejś utopii i sądziły, że internet jest anonimowy i całkowicie niezależny . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Czerwiec 17, 2013 Google milczy, bo wyszłoby, że cała firma to sieć danych podległa rządowi USA ; ) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nrm Zgłoś post Napisano Czerwiec 17, 2013 To ja teraz woltę strzelę: przerwa w wątku na obiad Rolada, gůmiklyjzy, modro kapusta, bioło kapusta zasmażano Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
d.v 1409 Zgłoś post Napisano Czerwiec 17, 2013 @nrm: wczorajszy obiadek? Ślunska kuchnia jest wporzo, tylko dupa rośnie po niej strasznie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Edart 239 Zgłoś post Napisano Czerwiec 17, 2013 Nrm przez Ciebie wylizałem monitor Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kamikadze Zgłoś post Napisano Czerwiec 17, 2013 Ja tam sobie wczoraj w italiano poleciałem Spaghetti z sosem typu "co jest w lodówce" Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nrm Zgłoś post Napisano Czerwiec 17, 2013 Tak, wczorajszy. Jeszcze dzisiaj mnie "trzyma" smak... stąd te kulinarne reminiscencje Jak ktoś będzie w KATO to polecam Szynk Old Fashioned - bezsprzecznie najlepsze (tego typu) żarcie w mieście Nrm przez Ciebie wylizałem monitor Prawidłowa reakcja, zrobiłbym to samo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Pokuć Zgłoś post Napisano Czerwiec 17, 2013 Osobiście wolę jedzenie w płynie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nrm Zgłoś post Napisano Czerwiec 17, 2013 młody jesteś, można Ci wybaczyć Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Edart 239 Zgłoś post Napisano Czerwiec 18, 2013 Paweł mylisz obiad z deserem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość l3szcz Zgłoś post Napisano Czerwiec 18, 2013 To nie deser, to część obiadu Na deser nadawałoby się bardziej to: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Czerwiec 18, 2013 Ja wolę Porto... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Edart 239 Zgłoś post Napisano Czerwiec 18, 2013 a ja dostałem za***isty bimberek z białych winogron, miód z boczkiem normalnie, whiskacze z górnych półek się chowają Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RafoX 233 Zgłoś post Napisano Czerwiec 18, 2013 a ja dostałem za***isty bimberek z białych winogron, miód z boczkiem normalnie, whiskacze z górnych półek się chowają Ajj zawsze byłem za dobrym bimberkiem Dla tego też sam robię Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość l3szcz Zgłoś post Napisano Czerwiec 18, 2013 Co do Whisky - Long John polecam, delikatny, taki dobry smak ;X Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Pokuć Zgłoś post Napisano Czerwiec 18, 2013 Na deser to proponuję coś takiego: Zaś Kaper to jedno z moich ulubionych mocnych piw. Nie jest to co prawda ten sam Kaper Królewski co kiedyś robiły browary gdańskie ale mimo to polecam. Nie każdemu to piwo będzie smakować - bardzo specyficzne piwo, trochę drogie i musi mieć swojego klienta. Zaś co się tyczy deseru to w/w Raciborskie Mocne polecam - bardzo łagodne w smaku, nie czuć tych procentów, niczym łagodny balsam na gardło Po kilku butelkach jednak zaczynają te niewidoczne procenty dawać o sobie znać także przestrzegam przed spożywaniem większej ilości bo można stracić film nie wiedząc dlaczego. Najlepiej spożywać bardzo mocno schłodzone i ze szklanki. Kapera najlepiej spożywać prawie zmrożonego - wtedy ma najlepszy smak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RafoX 233 Zgłoś post Napisano Czerwiec 18, 2013 U mnie takiego piwa nie ma ;/ Kasztelan Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kamikadze Zgłoś post Napisano Czerwiec 18, 2013 Mam lecha w lodówce, ale wolę Tatrę (żółtą) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PapaSmerf 497 Zgłoś post Napisano Czerwiec 18, 2013 A ja tam wolę Muszyniankę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Czerwiec 18, 2013 Rafox dla tego kogo? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RafoX 233 Zgłoś post Napisano Czerwiec 18, 2013 Rafox dla tego kogo? Ale co Miłoszu? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach