Gość Kamikadze Zgłoś post Napisano Czerwiec 12, 2013 No ja do zerówki w przedszkolu chodziłem z gazetą... I wcale nie oglądałem obrazków tylko czytałem artykuły Dobrze że szybko mi przeszło w podstawówce i odechciało mi się czytać bo pewnie bym został politykiem czy coś w ten deseń Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość l3szcz Zgłoś post Napisano Czerwiec 12, 2013 Zapewne byłbyś na Ty z Rudowłosym Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
www.mzone.uk 1200 Zgłoś post Napisano Czerwiec 13, 2013 No ja do zerówki w przedszkolu chodziłem z gazetą... I wcale nie oglądałem obrazków tylko czytałem artykuły Dobrze że szybko mi przeszło w podstawówce i odechciało mi się czytać bo pewnie bym został politykiem czy coś w ten deseń No ja w wieku 5 lat oglądaniem Bolka i Lolka, dopiero w przedszkolu zacząłem kombinować z otwarciem firmy. ;-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość l3szcz Zgłoś post Napisano Czerwiec 13, 2013 A na komunię dostałeś server z linuxem? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Pokuć Zgłoś post Napisano Czerwiec 13, 2013 Wtedy to chyba komputery miały dwie osoby na świecie - US Prezydent i Pierwszy Kacyk, dwa sporej wielkości laptopy na klucz z czerwonym guzikiem z podpisem "ARMAGEDON" Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PapaSmerf 497 Zgłoś post Napisano Czerwiec 13, 2013 Skąd ten koleś się urwał? Cały temat pod paczkę czipsów, pocisk murowany: http://www.webhostingtalk.pl/topic/43750-vps-do-duzych-baz-danych Końcowe posty najlepsze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kovalsky 22 Zgłoś post Napisano Czerwiec 14, 2013 Skąd ten koleś się urwał? Cały temat pod paczkę czipsów, pocisk murowany: http://www.webhostingtalk.pl/topic/43750-vps-do-duzych-baz-danych Końcowe posty najlepsze Zapewne Melmac lub okolice... Mam nadzieję, że założy jeszcze jakiś wątek, może w piaskownicy. Poczytałbym ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość l3szcz Zgłoś post Napisano Czerwiec 14, 2013 Się pośmiałbym ;> Raz koleś pisał mi na Gadulcu, czy nie zasponsorowałbym mu serwera w idel.pl najtańszego (2.46 zł SMS) ponieważ "wydał wszystko na serwer gry" - okazało się 10 slotowy Counter-Strike 100 FPS z pewnej firmy (89 gr za slot).. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
giftube 0 Zgłoś post Napisano Czerwiec 14, 2013 a mnie wkurwiła poczta polska typ mi wysłał potwierdzenie przekazu krajowego w poniedziałek godzina nadania 9.30 i do tej pory nie było listonosza z hajsem to już szybciej przekazem hajs z Anglii dostałem był na drugi dzień do odbioru Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Pokuć Zgłoś post Napisano Czerwiec 14, 2013 Nie klnij wprost ! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Groszeq 21 Zgłoś post Napisano Czerwiec 14, 2013 To ten "hajs" z Anglii chyba był jakiś turbodoładowany. Kilka przekazów do mnie kiedyś dochodziło i trwało to kilka dni, nigdy nie były to 1-2 dni więc nie wiem czego ty oczekiwałeś. Cudów po Poczcie się nie spodziewaj. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
razor 42 Zgłoś post Napisano Czerwiec 14, 2013 No ale tak konkretnie co Wam takiego przeszkadza, że dziecko pójdzie do szkoły w wieku 6 lat? W UK dzieci zaczynają szkołę w wieku 4-5 lat. A i tak jak podrosną to twierdzą, że Polska leży w odległej, mroźnej części Rosji Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Pokuć Zgłoś post Napisano Czerwiec 14, 2013 I mają rację, europa kończy się a Odrze, dalej jest abstrakcja Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość l3szcz Zgłoś post Napisano Czerwiec 15, 2013 Nauczyciel (tak właściwie profesor) historii z liceum powiedział kiedyś, że jak był na wykładach w USA to powiedzieli mu, że Europa Środkowa to dla nich Niemcy, a nie Polska bo ona jest w Europie Wschodniej ( wg nich).. Później taki The Bill (odsyłam do wpisu na nonsensopedii o Billu Gatesie) zalewa nas Micro$hitem ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mpm1122 Zgłoś post Napisano Czerwiec 15, 2013 A tak się chwalą, że gry na nowego xboxa są takie ładne... PC > Xbox Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pan Kot 1535 Zgłoś post Napisano Czerwiec 15, 2013 W tym momencie już chyba nikt nie będzie zainteresowanym xboxem one . Fail stulecia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość l3szcz Zgłoś post Napisano Czerwiec 15, 2013 Nie tam, to jest akurat jeden z ich mniejszych faili - Windows 98 i ME - to były faile i to tysiąclecia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
king_arthur 30 Zgłoś post Napisano Czerwiec 15, 2013 Ja tam 98 lubiłem . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Infinity Tech 8 Zgłoś post Napisano Czerwiec 15, 2013 W tym momencie już chyba nikt nie będzie zainteresowanym xboxem one . Fail stulecia. Widocznie nie masz pojęcia o konsolach a myślisz, że co w konsolach jest włożone ... ?? takie praktyki to normalne zagrania, jak PS3 w wczesnej wersji chcieli pokazać to podobnie było. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mpm1122 Zgłoś post Napisano Czerwiec 15, 2013 (edytowany) Już nie ogarniam ich polityki, najpierw mówią, że PC nie uruchomi gier z konsoli, a tu taki kwiatek. Edytowano Czerwiec 15, 2013 przez mpm1122 (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość l3szcz Zgłoś post Napisano Czerwiec 15, 2013 To raczej nie była gra "z konsoli" tylko wersja PCtowa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Infinity Tech 8 Zgłoś post Napisano Czerwiec 15, 2013 Konsola = PC ... oczekujecie czegoś innego ? co tam może być w środku ? chomik w kółku który odpala maszynę ?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kaszub1136 109 Zgłoś post Napisano Czerwiec 15, 2013 Właśnie najlepsze jest to że są komponenty z PC - platforma AMD więc jeżeli M$ jest twórcą tej konsoli to na 100% wie jak odpalić windę więc w czym problem? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość l3szcz Zgłoś post Napisano Czerwiec 15, 2013 To jest w końcu Micro$hit i u nich jest możliwe wszystko Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pan Kot 1535 Zgłoś post Napisano Czerwiec 15, 2013 Widocznie nie masz pojęcia o konsolach a myślisz, że co w konsolach jest włożone ... ?? takie praktyki to normalne zagrania, jak PS3 w wczesnej wersji chcieli pokazać to podobnie było. Konsola z założenia powinna stanowić zoptymalizowaną i perfekcyjnie dobraną platformę do gier. Microsoft wkładając nvidie 700 ileś (czytałem artykuł) strzelił sobie w kolano, ponieważ platforma którą pokazali NIE MA NIC WSPÓLNEGO z tym, co ma stanowić efekt końcowy. Innymi słowy reklamujemy windowsa, a pokazujemy mandrive, w końcu też system, nie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach