PapaSmerf 497 Zgłoś post Napisano Czerwiec 8, 2013 Bardzo chciałbym, żeby jakaś dystrybucja linuxa była tak kompatybilna jak windows i przede wszystkim, żeby developerzy gier się zainteresowali linuxem. Jestem w podobnej sytuacji co @pedro84 - ponad 530 gier na steamie, kilka typowo windowsowych aplikacji i wiele innych rzeczy. Nawet próbowałem odpowiednio stweakować i kernela i wine, żeby to jakoś tam chodziło, ale raz że nie we wszystkich grach śmigało, a dwa że wydajnościowo to to się nadaje do odpalania na serwerze botów mirc'a napisanych pod windowsa, a nie gier . Taka prawda. Niektórym osobom owszem linux może w pełni wystarczać, jeśli to np. internet, jakieś komunikatory i coś w ten deseń. Ale są takie osoby jak ja, wokół którego prawie wszystko ma znaczki "LINUX WON, WINDOWS POWERED" . A ja Ci powiem, że przez Wine uruchamiałem którąś wersję Football Managera, śmigała aż miło Nie Wy jedni macie nieco gier na steamie, ale trzeba jeszcze mieć czas na niego zerkać No właśnie czasu to ja nie mam, zaledwie 10 godzin przegranych przez ostatnie 2 tygodnie. Ale problem taki, że często odpalam grę na 10-15 minut. Przełączać systemów by mi się nie chciało. Poza tym, przyznaj szczerze, po co mam się pieprzyć i bawić w jakieś dwa systemy na jednym kompie, czy też Wine, skoro przekręcę łęb lekko w prawo na drugi i mam pulpit od Debiana? Aczkolwiek sytuacja ze sterami i tak jest lepsza niż w 2007 roku, kiedy ostatnio miałem Ubuntu na Desktopie jako podstawowy system. Jaja ze sterami odchodziły wtedy ostre @pedro: oj tam zaraz oprogramowanie Adobe. CS2 pod Wine chodzi bez problemów Fotosklep CS5 za to robił mi jaja, miał straszne problemy z wtyczkami. Ja na CS3 siedzę, ale przyznam, że nawet na Wine nie próbowałem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
razor 42 Zgłoś post Napisano Czerwiec 8, 2013 Współczujemy A poważnie, wypieprzyć 8, zainstalować 7, cała filozofia. A w czym 8 jest gorsza od 7? Sam przesiadłem się z 7 na 8 ponad pół roku temu i śmiga aż miło. Z instalacją jakiegokolwiek oprogramowania nie miałem problemów. Nie rozumiem tego całego hejtu na win8. Naprawdę chodzi tylko o to metro? Przecież to można całkowicie pominąć jak już ktoś tutaj napisał. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kamikadze Zgłoś post Napisano Czerwiec 8, 2013 Nie chodza mi stery od grafiki na sevenie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PapaSmerf 497 Zgłoś post Napisano Czerwiec 8, 2013 A w czym 8 jest gorsza od 7? A pojęcia nie mam, bo 8 nie używam. Skoro tylko było narzekanie, to i współczucie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Pokuć Zgłoś post Napisano Czerwiec 10, 2013 Mnie się wydaje czy Sprint nie jest już partnerem WHT ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PapaSmerf 497 Zgłoś post Napisano Czerwiec 10, 2013 Mnie się wydaje czy Sprint nie jest już partnerem WHT ?Chyba nie, albo ktoś logo zarąbał Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nrm Zgłoś post Napisano Czerwiec 10, 2013 Hajs się musi zgadzać, a nie zgadzał się Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Pokuć Zgłoś post Napisano Czerwiec 10, 2013 Wam to albo mamona w głowie albo cycki... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nrm Zgłoś post Napisano Czerwiec 10, 2013 Dwie podstawowe potrzeby Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RafoX 233 Zgłoś post Napisano Czerwiec 10, 2013 Wam to albo mamona w głowie albo cycki... Toć to jedno i to samo masz mamonę masz cycki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Pokuć Zgłoś post Napisano Czerwiec 10, 2013 Jestem staroświecki, zaściankowy i podchodzę do jednej ze spraw w sposób ultra konserwatywny. Co się tyczy ZEN-a to ostatnio nie bardzo ich widać i słychać.. Więc nie bardzo rozumiem skąd ten atak, przecież ZEN unika jakichkolwiek postów na WHT żeby znów nie było że folwark, że prywata etc. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PapaSmerf 497 Zgłoś post Napisano Czerwiec 10, 2013 Nie zrozumiałeś ironii. WHT nie jest już obiektem zainteresowań Bartka.A nie chciałeś czasem kupić forum? To już wiesz gdzie uderzać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pan Kot 1535 Zgłoś post Napisano Czerwiec 10, 2013 Toć to jedno i to samo masz mamonę masz cycki Ale w drugą stronę nie działa. Masz cycki nie masz mamony . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PapaSmerf 497 Zgłoś post Napisano Czerwiec 10, 2013 Ale w drugą stronę nie działa. Masz cycki nie masz mamony .Archi, bo to nie chodzi o takie cycki jak Twoje, mimo że spore Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
maniack 403 Zgłoś post Napisano Czerwiec 10, 2013 (edytowany) . Edytowano Wrzesień 9, 2017 przez maniack (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pan Kot 1535 Zgłoś post Napisano Czerwiec 10, 2013 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kamikadze Zgłoś post Napisano Czerwiec 11, 2013 (edytowany) Umowa z bankiem po kontakcie z 5 latką Edytowano Czerwiec 11, 2013 przez Kamikadze (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Edart 239 Zgłoś post Napisano Czerwiec 11, 2013 widać oceniła pozytywnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TheKrzysztofa 9 Zgłoś post Napisano Czerwiec 11, 2013 Nowy Mac Pro? Przypomina mi Franie lub estetyczną popielniczkę Co najlepsze popielniczka napędzana Xenonkiem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
maniack 403 Zgłoś post Napisano Czerwiec 11, 2013 (edytowany) . Edytowano Wrzesień 9, 2017 przez maniack (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kamikadze Zgłoś post Napisano Czerwiec 11, 2013 Ej a moja babcia jeszcze ma taką franie Chce ktoś kupić? haha Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RafoX 233 Zgłoś post Napisano Czerwiec 11, 2013 Ej a moja babcia jeszcze ma taką franie Chce ktoś kupić? haha Sąsiadka ma też i cały czas z niej korzysta Powiedziała że innej nie chce Strach dzieciaka teraz na wycieczkę puścić nie wiadomo czy wróci http://wiadomosci.onet.pl/regionalne/kujawsko-pomorskie/kierowca-wyrzucil-dzieci-z-autobusu-w-polowie-drog,1,5537870,region-wiadomosc.html Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RafoX 233 Zgłoś post Napisano Czerwiec 11, 2013 hahahahaha http://www.youtube.com/watch?v=yYeX57tBBTY Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xorg 693 Zgłoś post Napisano Czerwiec 11, 2013 http://www.gumtree.pl/cp-marketing-media-i-pr/lodz/zlece-promocje-serwisu-www-budzet-200-zl-493014384 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Pokuć Zgłoś post Napisano Czerwiec 11, 2013 Za moich czasów to po każdej wycieczce autokarowej dyrektorka czy inna osoba brała trzech bądź czterech najgłośniejszych łobuzów i mieli 30 minut na wysprzatanie CAŁEGO pojazdu Jak była dyrektorka to kierowcy mówili że mają lepiej wysprzątane niż im serwis sprzątający to robi Dyrektorki się wszyscy bali, każdy miał przed nią respekt, jej słowo było święte. Naśmieciłeś w szkole ? Przez tydzień po zajęciach razem z panią Franią będziesz sprzątał całą szkołę. Był porządek, kultura i dyscyplina. Wniosek ? Skoro już teraz pięcioklasiści zaczynają tak świrować to znaczy że gimnazja albo należy jak najszybciej zlikwidować albo przerobić wszystkie na koszary z musztrą i internatem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach