Gość Kamikadze Zgłoś post Napisano Maj 24, 2013 Nom mieli co robić, preparowanie szło całą parą Nikt nie jest ideałem A tak na serio to co zrobić jak większość osób głosuje na dwie partie i nie dają dojść do głosu młodym? Co z tego że ja czy koledze zagłosujemy na jakąś partię np. "A", która swym programem może zainteresować młodzież i chce zrobić porządek jak nie mają kasy na to żeby przebić się przez stosy ulotek PO i PiS a tym bardziej na reklamy w TV. No dobra młodzi przez internet dowiedzą się o partii A, ale co z tego jak starsi zagłosują na stare partie B i C. Wystarczy popatrzeć na sondaże, czy wyniki wyborów gdzie jest PO, PiS a później długo długo nic. Teraz to już nawet stwierdzę że jak społeczeństwo dostanie po dupie naprawdę ostro to g*wno zmienią... Młodzi będą mieli w dupie taką syzyfową pracę i wyjadą z kraju, starsi będą ciułać do emerytury a emeryci... Oni to już tylko futerał... Osobiście nie lubię polityki, ale jak ktoś pluje na flagę i godło naszego kraju to mi się krew gotuje i czasem żałuję że temu z bombą się nie udało... Potrzebna jest jakaś rewolucja bo inaczej tego się nie ogarnie syfu... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Pokuć Zgłoś post Napisano Maj 24, 2013 @Kamikadze, nakręcasz się tak mocno że zaraz zrobisz użytek ze swojego nicka, serio Mnie i Sponsa też przy okazji nakręcasz Ten rząd to jest nierząd, burdel, banda złodziei, agentów mossadu, niemiecka piąta kolumna i homo-lobby. Chciałbym żeby JarKacz wygrał wybory choćby dlatego żeby delektować się pięknym widokiem jak ateki wyciągają wszystkie te zakazane mordy o 6 rano z domu i pakują do kicia. Potem jakieś procesy pokazowe i jak cała elita idzie siedzieć albo robi wszystkim przysługę i się wiesza. Taka Sawicka to po wygranych wyborach przez PIS będzie miała dwie opcje, albo zdechnie w pierdlu, albo będzie musiała się dobrowolnie powiesić - póki nierządzi PO to jest bezpieczna, potem będzie mogła tylko uciec w jeden sposób od odpowiedzialności. Czy PIS ma jakiś pomysł na władzę, poza zniszczeniem i zadeptaniem Tuska ? Mają, tylko niestety zdecydowana większość ludzi którzy mogli by coś merytorycznie zdziałać, którzy mogliby pisac reformy i ustawy od ponad trzech lat gryzie ziemię. Zostały młode oszołomy które bardziej skupiają się na tym żeby pomścić tych co zginęli - OK tacy też są potrzebni ale równocześnie z zemstą musi być przebudowa całego systemu państwowego. To że kilku złodziei którzy dorobili się na "prywatyzacji" ucierpi to będzie pewniak. Będzie krzyk i lament w massmediach ale i tam zrobi się porządek. Polenkanzler Donald Franz Tusk czuje zbliżający się jego koniec i zrobi wszystko żeby JarKacz go nie dopadł w Polsce - już szykują mu stołek w euroburdelu. Ekstradycja albo proces ów gwarantowany, względnie jakiś killer z jajami Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kamikadze Zgłoś post Napisano Maj 24, 2013 Dobra dobra już się uspokajam Poczytam coś o zenboxie to się uspokoję hehe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Infinity Tech 8 Zgłoś post Napisano Maj 26, 2013 Nikt nic o finale LM nie napisał ?? Moje zdanie takie, że .... był to dobry mecz. Szkoda mi Borussi ale mieli swoje szanse i gdyby je wykorzystali w pierwszej połowie głównie to by zapewne wygrali. Bayern z początku zszokowany chyba tak wysokim pressingiem w 1 poł. Jedni i drudzy mieli okazję a wygrali Ci, którzy zachowali zimną krew Słabo tylko wyszło, że w meczu było tyle chamskich zagrywek i brak szacunku do przeciwnika. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miłosz 2311 Zgłoś post Napisano Maj 26, 2013 Bayern wygrał tak jak myślałem Poza tym ekipe lewego powinni wypieprzyć z reprezentacji Polski. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PapaSmerf 497 Zgłoś post Napisano Maj 26, 2013 Pieprzyć LM. Nasza kadra grała w piątek i wczoraj z Serbami, wyszło nieźle. Za dwa tygodnie Liga Światowa z Brazylią. Mniam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Romson 9 Zgłoś post Napisano Maj 26, 2013 Bayern wygrał tak jak myślałem Poza tym ekipe lewego powinni wypieprzyć z reprezentacji Polski. Nic dziwnego, skoro nikt nie inwestuje w prawdziwych piłkarzy. Dlaczego mają wyrzucić ekipę lewego z reprezentacji Polski? Przecież oni raczej są niezastąpieni. Masz na ich miejsce kogoś lepszego? Bo ja nigdy nie widziałem kogoś na prawdę utalentowanego, kto z pasją coś robi. Ale spokojnie - newbie staje się zawodowcem. Może dzieciaki wyrosną z tego i osiągną jakiś sukces. Na tą chwilę, ciężko o dobry poziom reprezentacji Polski. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miłosz 2311 Zgłoś post Napisano Maj 26, 2013 Tam jakoś potrafią strzelać, u nas nie. Rozpieprzyć ten cały skład i poszukać ludzi, którzy chcą grać i strzelać bramki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Romson 9 Zgłoś post Napisano Maj 26, 2013 Tam jakoś potrafią strzelać, u nas nie. Rozpieprzyć ten cały skład i poszukać ludzi, którzy chcą grać i strzelać bramki. Gdzieś i kiedyś obejrzałem fajnego demota, że rząd jest taki sam jak reprezentacja Polski. Mają wspólne cechy - rząd obiecuje coś i ludzie mu wierzą = gówno robi. Ekipa lewego obiecuje wygraną = gówno z tego. Ach, te polskie realia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kamikadze Zgłoś post Napisano Maj 26, 2013 @Miłosz, ale zwróć uwagę że tam jest ktoś kto potrafi wystawić dobrą piłkę. Lewandowski tylko wykańcza a u nas gra w obronie bo reszta sobie nie radzi. Błaszczykowski? Jak gramy z lepszymi jest moment wyłączany z gry przez przeciwników... Ogólnie to fajnie jak by wygrali, ale nie poszczęściło się. A Bayern to takiego farta miał z tą drugą i pierwszą bramką - dobra może nie fart, ale błąd obrońców. U nas takie błędy to normalka i dlatego przegrywamy. Przynajmniej wczoraj w piłkę nożną Polska z Ukrainą wygrała 4:2 albo 4:3 nie pamiętam. Co prawda plażowa, ale lepszy styl gry niż nasza kadra reprezentowali. Piłka niemiecka odnosi sukces odkąd zrobili szkółki przystadionowe i tak jak w Dortmundzie. Nie mają kasy na kupowanie gwiazd to trenują dzieciaków i biorą do drużyny, dzięki czemu osiągają sukces. U nas? Co drugi ma taki brzuch od piwska że swojego ch*ja nie widzi... A o bieganiu 10-12 km w meczu mogą pomarzyć... W Borussi to na każdym meczu każdy przebiega MINIMUM 10km (nie licząc bramkarza) u nas to nawet nie pokazują bo szkoda płakać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Romson 9 Zgłoś post Napisano Maj 26, 2013 @Miłosz, ale zwróć uwagę że tam jest ktoś kto potrafi wystawić dobrą piłkę. Lewandowski tylko wykańcza a u nas gra w obronie bo reszta sobie nie radzi. Błaszczykowski? Jak gramy z lepszymi jest moment wyłączany z gry przez przeciwników... Ogólnie to fajnie jak by wygrali, ale nie poszczęściło się. A Bayern to takiego farta miał z tą drugą i pierwszą bramką - dobra może nie fart, ale błąd obrońców. U nas takie błędy to normalka i dlatego przegrywamy. Przynajmniej wczoraj w piłkę nożną Polska z Ukrainą wygrała 4:2 albo 4:3 nie pamiętam. Co prawda plażowa, ale lepszy styl gry niż nasza kadra reprezentowali. Piłka niemiecka odnosi sukces odkąd zrobili szkółki przystadionowe i tak jak w Dortmundzie. Nie mają kasy na kupowanie gwiazd to trenują dzieciaków i biorą do drużyny, dzięki czemu osiągają sukces. U nas? Co drugi ma taki brzuch od piwska że swojego ch*ja nie widzi... A o bieganiu 10-12 km w meczu mogą pomarzyć... W Borussi to na każdym meczu każdy przebiega MINIMUM 10km (nie licząc bramkarza) u nas to nawet nie pokazują bo szkoda płakać. Psia krew... Szkoda, że nie można w tym forum dać plusa... Kondycja to też podstawa. Sam Cristiano Ronaldo mówił (w ramach biografii), że kondycja jest podstawą i dlatego codziennie rano ćwiczy i biega po ulicy koło domu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kamikadze Zgłoś post Napisano Maj 26, 2013 Znalazłem stary obrazek dobrze oddający tę myśl http://z1.demoty.pl/ca713d862a23f626f833b1f1f1b064775aa21f36/3b5d841002c7-jpg Takie porównanie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Romson 9 Zgłoś post Napisano Maj 27, 2013 Znalazłem stary obrazek dobrze oddający tę myśl http://z1.demoty.pl/ca713d862a23f626f833b1f1f1b064775aa21f36/3b5d841002c7-jpg Takie porównanie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Pokuć Zgłoś post Napisano Maj 28, 2013 Jest na ten czas wykonalne takie cóś, że nakładam sobie filtry na poszczególne słowa w necie ? Taka cenzura na zyczenie. Interesuje mnie blokada słów: Smoleńsk, Macierewicz, Waśniewska, Madzia, Matka Madzi, Kryzys, Grodzkie, Onet, Roman Koń, Sensacja. Żeby mi nie pokazywało na żadnym portalu, stronie czy w googlach tych słów. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kamikadze Zgłoś post Napisano Maj 28, 2013 To chyba musisz sobie internety odłączyć hehe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Infinity Tech 8 Zgłoś post Napisano Maj 29, 2013 Tak z ciekawości ... kto pamięta jak Kaczyński był prezydentem i ułaskawił w trybie natychmiastowym (zazwyczaj wniosek idzie przez kilka etapów) znajomego Swojego zięcia Marcinka ? Warto dodać, że uw ułaskawiony to jeden z braci O. znanych w Gdańsku jako konkretni gangsterzy a karę uw jegomość odsiadywał za: porwania. wymuszenia, przemyt ... takie rzeczy tylko w Polandii Czemu o tym wspominam ? nikt nie jest doskonały i tak jak bagno u Nas było kiedyś tak jest i dzisiaj i nie widzę perspektyw poprawy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pan Kot 1535 Zgłoś post Napisano Maj 29, 2013 Żyjemy w czasach gdy trzeba wybierać mniejsze zło, a nie szukać ludzi doskonałych . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Pokuć Zgłoś post Napisano Maj 29, 2013 Mniejsze zło ? Brunon K. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kamikadze Zgłoś post Napisano Maj 29, 2013 Ok no co do Kaczyńskiego to się zgodzę, ale chyba Kwaśniewski to ułaskawił połowę mafii warszawskiej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kamikadze Zgłoś post Napisano Maj 29, 2013 A se walne posta pod poprzednim - zmieniamy temat http://i1.kwejk.pl/site_media/obrazki/2013/05/7719755f910210a69cf7fc28ad0277b1_original.png?1369840511 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Infinity Tech 8 Zgłoś post Napisano Maj 30, 2013 Dobry artykuł, przeczytajcie do końca, słyszałem o tym już ale nie wiedziałem że ta akcja to kompletne dno, prokurator chciał posłać do więzienia ludzi bo dostali rabaty i korzystali z rabatów http://wyborcza.pl/1,87648,13998646,Jak_CBA__rozbijalo_uklad__w_Szczecinie__Oficer_policji_.html#MT Kurde jak tak dalej pójdzie to za korzystanie z oferty bez limitu w sieci komórkowej będzie wyrok ... Rozwalił bym cały chory system sądownictwa w Polsce : / takie szmaty prokuratorskie bezkarnie mogą ludzi z łóżka do aresztu wsadzić a w razie czego konsekwencji i tak nie poniosą, eh przykre to Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Pokuć Zgłoś post Napisano Maj 30, 2013 Wnioski ? Trzeba posłać kilku prokuratorów do piachu, może inni zrozumieją przesłanie. Wszyscy gadali że CBA za czasów JE Wcz JarKacza ludzi wyciągało niczym NKWD a za rządów PolenKanzlera Dolanda Franza Tuska jest jeszcze gorzej... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mpm1122 Zgłoś post Napisano Maj 31, 2013 Może ktoś to ogarnia steama mi pomoże. Mam pewien problem z odznakami. Przeszedłem od nowa całego Portala 2 i odblokowało mi tylko 3 z 8 kart i nie wiem jak zdobyć resztę :/ Tutaj zamieszam link: http://steamcommunit.../gamecards/620/ Może ktoś spotkał się z tym czymś i powie mi jak odblokować je? Dodatkowo nie wiem jak używać specjalnych emotikonek np. po wpisaniu: :p2orange: Gdzie trzeba to odblokować? Dodam, że nie ogarniam tych zmian... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Infinity Tech 8 Zgłoś post Napisano Maj 31, 2013 @UP napisz na jakimś forum o grach ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mpm1122 Zgłoś post Napisano Maj 31, 2013 @UP napisz na jakimś forum o grach ... A jakieś możesz polecić? Tylko nie mpcforum.pl ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach