PapaSmerf 497 Zgłoś post Napisano Maj 15, 2013 Mamy, mamy, tylko nie wbiłem jeszcze w system, moja wina Weź w ogóle Nie wiesz co na stronie masz, nie aktualizujesz jej. Oj, popraw się Mirek, popraw Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Maj 15, 2013 Ale tępaki z tej Benfiki... zamiast strzelać gole, to oni podskakiwali jak durnie i nie trafiali w piłkę pod bramką, chcieli wejść z piłką do bramki. No i Abram się cieszy, heh. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kamikadze Zgłoś post Napisano Maj 15, 2013 @Sponsi po co się stresować i oglądać? Ja tam oglądam mecze reprezentacji, albo jak jakiś polak gra i transmitują w tv publicznej Co do reprezentacji - oglądam bo jest na co popatrzeć po uprzednim znieczuleniu z bratem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Pokuć Zgłoś post Napisano Maj 16, 2013 Publiczna to jest dosłownie publiczna - zło i burdel na kółkach, zawsze jakąś głupią akcje muszą zrobic, albo czegoś w ogóle nie pokażą, albo pieprzą w tym debilnym studio, zapraszają genialnych ekspertów, albo wtryniają się z reklamami i ucinają materiał. Dlatego jak tylko moge to unikam publicznej jak ognia. Abo płacić nie będę bo nie ma za co, ażeby oglądać te kupę ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kamikadze Zgłoś post Napisano Maj 16, 2013 Paweł u mnie nie ma kablówki a za satelitę nie zamierzamy bulić bóg wie ile bo jest to bez sensu. Ja oglądam TV hmm może 2h / tygodniowo i to głównie jak dzieci przyjadą to bajki lecą Czasem meczyk jakiś puszczą to też włącze, ale na co dzień to ja nie siedzę przed TV. U mnie telewizor odpalony jest przez 2h dziennie jak rodzice przy kolacji oglądają coś - głównie wiadomości i w weekendy dłużej. Brat w Warszawie ma kablówkę i prócz TVN Turbo to też nie ma co oglądać. Szkoda kasy i czasu na telewizję. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
d.v 1409 Zgłoś post Napisano Maj 16, 2013 Ja mam najlepiej, po przełączeniu na nadawanie cyfrowe MUXy pierwszy i trzeci są niedostępne, odbieram wyłącznie MUX2. W ten oto sposób pozbawiony zostałem całkowicie wątpliwej przyjemności oglądania TVP Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kamikadze Zgłoś post Napisano Maj 16, 2013 Ja mam 20 kanałów a oglądam może 2-3 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Edart 239 Zgłoś post Napisano Maj 16, 2013 a ja mam 1500 sto 900 a co spojrze to leci nikeleodeon czy jakoś tak, i jeszcze mam drugi dekoder w szafie, leży z pół roku bo nie ma go kto podlączyć, heh Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Pokuć Zgłoś post Napisano Maj 16, 2013 Mam dekoder cyfrowy od UPC i ten ich największy pakiet. Programów - za przeproszeniem - w kij dużo, z tego oglądam max 5 i to od święta. Z nudów jakieś wiadomości, w święta to jakieś bajki czy filmy familijne. Mecze w większości oglądam w necie na weeb.tv bo albo w publicznej nie ma albo nawet jak jest to celowo żeby te chamy zbuntowane poszły z torbami i nie będę im zwiększał oglądalności. A poza tym to jak mawia Ferdynand M. Kiepski ,,Halinka, kude, telewizja kłamie" Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PapaSmerf 497 Zgłoś post Napisano Maj 16, 2013 A ja telewizji w ogóle nie oglądam. Czasem przy śniadaniu jakieś NG, czy AP. No, chyba, że leci siatka. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
maniektme 99 Zgłoś post Napisano Maj 16, 2013 Chyba za mało sprzedaje się podpisów elektronicznych w Unizeto https://serwery.unizeto.pl/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Pokuć Zgłoś post Napisano Maj 16, 2013 Mnie się wydaje czy google.pl raczyło zdechnąć ? Error 502 (Server Error), a jak odpali to ultra mega zamulanie jest, ping i tracert w normie... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PapaSmerf 497 Zgłoś post Napisano Maj 16, 2013 Muli jak cholera. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Maj 16, 2013 Google to luz, widzieliście nowe Goldenline? OMFG... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PapaSmerf 497 Zgłoś post Napisano Maj 16, 2013 Google to luz, widzieliście nowe Goldenline? OMFG... To już lepiej o polskiej reprezentacji w piłce porozmawiajmy... W tym GL to ocipieli po całości chyba. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kamikadze Zgłoś post Napisano Maj 16, 2013 Wolny chodziarz zrezygnował z deptania trawnika na narodowym. Co wy na to? Bo w sumie to dobrze że sam odszedł - sam nie wiem kto go wybrał przecież jak można wziąć do reprezentacji pomocnika, który nie biega i schodzi z boiska bez kropelki potu na czole a jak dostanie piłkę to sam chce wygrać mecz... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Maj 16, 2013 Gdyby miał jaja, to by powiedział "k... pokażę wam" i zmiażdżył kolejne mecze repry. A tak to postąpił po francusku, uciekł po prostu. I dobrze. Trza młodych brać, młodych Polaków. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kamikadze Zgłoś post Napisano Maj 16, 2013 Zgadzam się z dwoma ostatnimi Twoimi słowami "młodych Polaków" Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
d.v 1409 Zgłoś post Napisano Maj 16, 2013 Stary chłop, a zachował się jak gówniarz, obraził się na trenera, że ten go nie wystawiał w pierwszym składzie, zabrał zabawki i poszedł do swojej piaskownicy. I dobrze, po co my kibice i podatnicy mamy płacić za jego "występy" w reprezentacji, w czasie których nic ciekawego nie pokazuje. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kamikadze Zgłoś post Napisano Maj 16, 2013 Ale jeżeli zawodnikowi nie podoba się zachowanie/wizja trenera to od razu powinien być autowany z drużyny bo nie powinno być miejsca dla takich ludzi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kamikadze Zgłoś post Napisano Maj 17, 2013 Co wy na to? Update Webmin z wersji 1.620 na 1.630 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Infinity Tech 8 Zgłoś post Napisano Maj 17, 2013 Co wy na to? Update Webmin z wersji 1.620 na 1.630 A my na to jak na lato Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kamikadze Zgłoś post Napisano Maj 17, 2013 Chyba im aktualizacja nie poszła bo na reszcie serwerów nie da się zrobić upgrade Zwiecha przy rozpakowywaniu paczki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Pokuć Zgłoś post Napisano Maj 17, 2013 http://wiadomosci.onet.pl/regionalne/warszawa/trup-w-bagazniku-niecodzienna-interwencja-policji,1,5519634,region-wiadomosc.html Dobre kurde, nawet bardzo dobre Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Pokuć Zgłoś post Napisano Maj 17, 2013 Post pod postem ale szukam i nie mogę znaleźć. Mianowicie poszukuję informacji dotyczących stref czasowych w latach 1930 do 1950 w Polsce i w Europie. Jaką miała wtedy Polska, jaką mieli Niemcy i jaką mieli Rosjanie ? Wiem że Niemcy jak do nas wleźli to zmienili na swoją czyli mieli inną od naszej, ale już konkretów znaleźć nie mogę. Prośba o pomoc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach