Insider 43 Zgłoś post Napisano Luty 28, 2013 pedro84 to już najwyższy czas, aby konto na FB dzieciakowi założyć Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PapaSmerf 497 Zgłoś post Napisano Luty 28, 2013 Eee tam, domenę już ma. Taką samą jak tatuś, nazwisko Nawet TLD takie samo. Teraz tylko blogaska stawiać, galerię i nawalać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kamikadze Zgłoś post Napisano Luty 28, 2013 I ty wierzysz że będziesz miał czas na to Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PapaSmerf 497 Zgłoś post Napisano Luty 28, 2013 Jak się dobrze czas organizuje, to na wszystko starczy czasu *. * snu nie wliczamy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Marzec 1, 2013 Butelka to chyba 0.4 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nrm Zgłoś post Napisano Marzec 1, 2013 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Adam Szendzielorz Zgłoś post Napisano Marzec 1, 2013 Miałem tak na ostatnim sylwestrze Ponad tydzień do siebie dochodziłem, a 19-to latkowie za dwa dni mieli powtorke na jakiejs studniowce or something... Starosc nie radosc Za to przepasc miedzy 30-to, a 40-to latkami juz moim zdaniem nie jest taka duza. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Edart 239 Zgłoś post Napisano Marzec 1, 2013 to raczej od organizmu zależy a nie od wieku, ja tam nie narzekam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
d.v 1409 Zgłoś post Napisano Marzec 1, 2013 Momentami można odnieść wrażenie, że się tu robi oddział geriatryczny. Młode chłopaki, a marudzą, jakby już późny wiek emerytalny osiągnęli. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Pokuć Zgłoś post Napisano Marzec 2, 2013 Mamy srebro !! Jupi ! tera ino czykać jak nasi skoczkowie pokażą koci pazur i zdobędą podium w drużynie. Szkoda że wygrał Marian Koksiarz, wolałbym ażeby jak już mają wikingi wygruwać to niech będzie to Johaug. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kamikadze Zgłoś post Napisano Marzec 2, 2013 Chłodzenie karty graficznej na patencie hehe Dwa spinacze biuro i wentylator Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pan Kot 1535 Zgłoś post Napisano Marzec 2, 2013 Bitch please... Kumpel się mnie spytał ostatnio o "jakieś dobre chłodzenie do 20 zł". No to wziąłem dwadzieścia złoty i zrobiłem to, na co pozwalała cena... Efekt był podobny... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Matmaxalez Zgłoś post Napisano Marzec 2, 2013 Archi, niezłe . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RafoX 233 Zgłoś post Napisano Marzec 2, 2013 (20:05:31) RafoX: to ja ci mogę ściągnąć (20:06:39) Natalia: nie wolno XD bo dziewica musi sama (20:06:48) Natalia: taka tradycja Od kiedy dziewice same muszą ściągać majty? pierwsze słyszę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Pokuć Zgłoś post Napisano Marzec 2, 2013 Hormony widzę buzują... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
d.v 1409 Zgłoś post Napisano Marzec 2, 2013 RafoX: ja mam inne pytanie - od kiedy zadajesz się z nieletnimi? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RafoX 233 Zgłoś post Napisano Marzec 2, 2013 RafoX: ja mam inne pytanie - od kiedy zadajesz się z nieletnimi? koleżanek nie letnich mam spoooro co prawda mała część z nich jest dziewicami Ja tam zawsze wolałem młodsze no ta akurat ma 17 i dziwię się że jest dziewicą ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Pokuć Zgłoś post Napisano Marzec 2, 2013 Ona 17 lat, Ty lat 23... Jeżeli masz tego farta i na serio ci się trafiła dziewica to nie spieprz sprawy i poczekaj jeszcze troche... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RafoX 233 Zgłoś post Napisano Marzec 2, 2013 Ona 17 lat, Ty lat 23... Jeżeli masz tego farta i na serio ci się trafiła dziewica to nie spieprz sprawy i poczekaj jeszcze troche... To tylko sąsiadka zdziwiło mnie tylko że jest jakaś tradycja że dziewica musi sama majty ściągnąć Paweł spokojnie na sobotnie noce mam koleżanki starsze z samochodami wiedzą że ja ruszyć się nie mogę to same przyjadą Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Infinity Tech 8 Zgłoś post Napisano Marzec 2, 2013 Co jest ekscytującego w dziewicy ? może ktoś mi rozjaśni sytuację ? 1. Nie komfortowo ona się czuje , żadnej przyjemności nie ma ... 2. Może się zakochać i to mocno ... w końcu dosyć unikatowej rzeczy jej pozbawiamy ;0 3. Blooddddddddd Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tgx 575 Zgłoś post Napisano Marzec 2, 2013 Co jest ekscytującego w dziewicy ? może ktoś mi rozjaśni sytuację ? rzadkość Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RafoX 233 Zgłoś post Napisano Marzec 2, 2013 rzadkość Ja bym to nazwał wymierającym gatunkiem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Infinity Tech 8 Zgłoś post Napisano Marzec 2, 2013 Eh przy obecnych standardach gówniarstwo w wieku 16 lat jak jest dziewicą to już inne dupszony ją w szkole wyśmiewają. Masakra co to się porobiło , sam w sumie miałem 16 lat jak pierwszy raz był aczkolwiek dziewczyna miała 18 Nie chciałbym mieć córki heh , myśląc oczywiście o tej kwestii wyłącznie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
d.v 1409 Zgłoś post Napisano Marzec 2, 2013 Przypomina mi się sytuacja z Kupalnocki (taki festyn w noc kupały, inaczej zwaną nocą świętojańską w mojej wsi), kiedy to dziewice mają rzucać wianki na rzekę. I ryk publiki "Gdzie Wy znajdziecie dziewice?!". Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Pokuć Zgłoś post Napisano Marzec 2, 2013 Dzisiaj to dziewic szukać w podstawówkach trudno. Jeżeli zachowała dziewictwo to znaczy że albo jest brzydka jak noc, albo wbrew 99.99% (Uptime marzeń co ?) jest po prostu porządna i się nie skurwiła. Bo dziś porządnej i normalnej dziewczyny do tego ładnej to ciężko szukać, większość leci na kase i są zwyczajnymi szmatami. Pokolenie 30+ to jeszcze jakoś się trzyma, ale młodsze to niemalże 100% burdello bum-bum... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach