PapaSmerf 497 Zgłoś post Napisano Luty 25, 2013 I skończy się sielanka na WHT haha Eee tam, czemu niby? Emmm... Mazel Tov? Podziękować Rób jak uważasz skoro nie uważałeś jak robisz... Właśnie uważałem, ale jak widać coś kiepsko Ogólnie to dość spora niespodziewajka. Chłopiec czy aborcja? U mnie raczej dziewucha, córa mi się od dawna marzy. Drugi może być syn pewnie czworaczki Weź nie strasz... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
beliq 442 Zgłoś post Napisano Luty 25, 2013 Panowie, chyba pępkowe się szykuje Zakład Ubezpieczeń Społecznych lubi to! P.S. Gratulacje! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Pokuć Zgłoś post Napisano Luty 25, 2013 Mi się marzą trojaczki za jednym porodem, muszę ino znaleźć materiał genetyczny na matkę... Oczywiście dzieciaków nie będę nigdzie rejestrował, niech mi ZUS, US i cała ta reszta skoczy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kamikadze Zgłoś post Napisano Luty 25, 2013 Hahaha Córka? Broń Cię panie boże Co będzie jak dorosną, patrząc na obecną młodzież... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nrm Zgłoś post Napisano Luty 25, 2013 za młody jesteś aby zrozumieć Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marek607 655 Zgłoś post Napisano Luty 25, 2013 Hahaha Córka? Broń Cię panie boże Co będzie jak dorosną, patrząc na obecną młodzież... Jak ją wychowasz taka będzie - trzeba krótko trzymać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kamikadze Zgłoś post Napisano Luty 25, 2013 hahahahha Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
d.v 1409 Zgłoś post Napisano Luty 25, 2013 ...bo jak nie odnowisz to przyjdzie Technowiking i Ci wp...! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Pokuć Zgłoś post Napisano Luty 25, 2013 Jedna baba i dwóch chłopów, inny schemat nie wchodzi w grę. Ktoś będzie musiał adoratorów siłą przepędzać... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kamikadze Zgłoś post Napisano Luty 25, 2013 Nowa drukarka Dobrze że jeszcze nie dojrzała tych przycisków bo tusze będą się dziwnie szybko kończyć Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
d.v 1409 Zgłoś post Napisano Luty 25, 2013 Emil: rosyjski czy angielski? Kiedyś miałem rosyjskiego niebieskiego, za***isty był kot. Tylko dzikus Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RafoX 233 Zgłoś post Napisano Luty 25, 2013 Emil: rosyjski czy angielski? Kiedyś miałem rosyjskiego niebieskiego, za***isty był kot. Tylko dzikus A gdzie tam z centralny polski! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kamikadze Zgłoś post Napisano Luty 25, 2013 Wygląda prawie jak syberyjski tylko oczy ma inne Ale rasowiec to to nie jest... Jakiś wielowtrysk, ze wsi brat przywiózł Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
d.v 1409 Zgłoś post Napisano Luty 25, 2013 Ja to w ogóle mam słabość do zwierzaków ze wschodu. Najpierw miałem kota stamtąd, teraz mam syberyjskiego haskiego. Oba dzikusy, ale za to bardzo mądre i piękne zwierzaki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RafoX 233 Zgłoś post Napisano Luty 25, 2013 (edytowany) Ja to w ogóle mam słabość do zwierzaków ze wschodu. Najpierw miałem kota stamtąd, teraz mam syberyjskiego haskiego. Oba dzikusy, ale za to bardzo mądre i piękne zwierzaki. Moja luna Kota niestety już nie mam bo zjadła w całości prawie... Instynkt jej się załączył Edytowano Luty 25, 2013 przez RafoX (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Pokuć Zgłoś post Napisano Luty 25, 2013 Piękny pies... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RafoX 233 Zgłoś post Napisano Luty 25, 2013 Piękny pies... Suczka Nie no wspaniała jest mam ją od kiedy mała była baaaaaaaaardzo lubi spacerować (jak cała ta rasa ) Nauczona załatwia się na dworze domu też przypilnuje. Jedynie co zauważyłem to boi się strzału w sylwestra pod łóżko aż się schowała. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Luty 25, 2013 raczej biegać Ja mam jeszcze sukę to walczy z kotką codziennie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Pokuć Zgłoś post Napisano Luty 25, 2013 A suczka to nie pies ? Ja rozumiem że są ludzie i kobiety ale bez przesady Przy okazji, może ktoś cóś doradzić w sprawie instalki linuxa na lapku ? Mam W7 którego nie mogę aktywować bo mam go na stacjonarce, chciałbym wgrać Debiana/ openSuSE żeby współdziałały przez miesiąc razem, potem tylko linux, ale w instalce stale mi chce wywalić partycje windowsowe... Mam miejsce nieprzydzielone ale za cholere te nowe instalatory nie chcą z niego skorzystać... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Matmaxalez Zgłoś post Napisano Luty 25, 2013 A suczka to nie pies ? Ja rozumiem że są ludzie i kobiety ale bez przesady Ludzie i kobiety xD? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Luty 25, 2013 Może Pawel_15 bał się nazwać tego psa suczką, bo ktoś by z boku źle to odczytał ; ) i 6 rano faceci w kominiarach na chacie MUROWANI : ) BTW Pą Prezydą człowiekiem roku. Już tylko Tusk mógł przebić ten wybór. Ja pier... co za kraj. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Pokuć Zgłoś post Napisano Luty 25, 2013 To wy nie wiecie że Pan Bóg najpierw stworzył człowieka a dopiero potem kobietę ? Towarzysze, proszę was... @Spons, miałem nalot o 6:30 niedawno, niedługo o tym coś więcej napiszę... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kamikadze Zgłoś post Napisano Luty 25, 2013 Pawel spróbuj instalacji Debiana bezpośrednio z Windowsa (płytka, setup itp.) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Adam Szendzielorz Zgłoś post Napisano Luty 26, 2013 Ooo! Widzę temat zwierzaków, no to pokaże i mojego Gaussa: Na górze ma 1,5 roku, na dole - 2,5 roku PSY GÓRĄ! (dawno nie było żadnej wojny na forum Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tgx 575 Zgłoś post Napisano Luty 26, 2013 (edytowany) Ooo! PSY GÓRĄ! (dawno nie było żadnej wojny na forum Mój labek rozszarpałby go w 5 sekund Edytowano Luty 26, 2013 przez tgx (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach