PapaSmerf 497 Zgłoś post Napisano Luty 22, 2013 Dobra, brakuje mi weny coś dziś. 1-0 dla Ciebie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RafoX 233 Zgłoś post Napisano Luty 22, 2013 Sorry za głupie pytanie idzie zrobić smarta dysku pendrive? Nie mogę nagrać na niego obrazu iso... coś z nim nie tak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Infinity Tech 8 Zgłoś post Napisano Luty 22, 2013 5 + (sqrt(1-x^2(y-abs(x))^2))cos(30((1-x^2-(y-abs(x))^2))), x is from -1 to 1, y is from -1 to 1.5, z is from 1 to 6 wpiszcie to w google taki mały suprise xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kamikadze Zgłoś post Napisano Luty 22, 2013 Wykresy 3D wymagają przeglądarki internetowej i systemu z obsługą WebGL. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Matmaxalez Zgłoś post Napisano Luty 22, 2013 5 + (sqrt(1-x^2(y-abs(x))^2))cos(30((1-x^2-(y-abs(x))^2))), x is from -1 to 1, y is from -1 to 1.5, z is from 1 to 6 wpiszcie to w google taki mały suprise xD <<<<<33333 Też tak umiem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Infinity Tech 8 Zgłoś post Napisano Luty 22, 2013 Mi tam działa normalnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Matmaxalez Zgłoś post Napisano Luty 22, 2013 Mi też . Serca w 3D xD. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Pokuć Zgłoś post Napisano Luty 22, 2013 Komuś amory w głowie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
d.v 1409 Zgłoś post Napisano Luty 22, 2013 Na Chrome działa, na Operze nie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kamikadze Zgłoś post Napisano Luty 22, 2013 No bo to gówno tylko pod chłomem działa U mnie FF na zawsze hehe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
d.v 1409 Zgłoś post Napisano Luty 23, 2013 Browser flame chcesz zacząć? No to ja rzucam hasło: amerykańskim imperialistycznym przeglądarkom mówimy zdecydowane NIE! I pozostaję przy europejskiej Operze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Infinity Tech 8 Zgłoś post Napisano Luty 23, 2013 Ja mam FF i działa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nrm Zgłoś post Napisano Luty 23, 2013 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RafoX 233 Zgłoś post Napisano Luty 23, 2013 Mirek miała być jakaś akcja z waszymi koszulkami ruszyło się coś w tym temacie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nrm Zgłoś post Napisano Luty 23, 2013 Nie no, spokojnie, to nie da się tak hop siup My teraz na blacie mamy >4 projekty i ciężko się ogarnąć. Robota, robota, robota, chwila przerwy na głupoty, kawka i znowu robota, robota, robota Plan działania: jest, warunki spełnione: jeszcze nie - prototypowe koszulki się skończyły, pierwszy "dodruk" w marcu. Nie martwcie się, na pewno dam znać! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RafoX 233 Zgłoś post Napisano Luty 23, 2013 (edytowany) Przeglądam zdjęcia na aparacie ładnie nie ? Edytowano Luty 23, 2013 przez RafoX (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miłosz 2311 Zgłoś post Napisano Luty 23, 2013 http://zus.pox.pl/pit/misja-fiskusa-wykonczyc-badylarzy.htm dalej na lewaków trzeba głosować By żyło się lepiej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nrm Zgłoś post Napisano Luty 23, 2013 Brace yourselves. Game of Thrones Season 3 is coming. http://www.youtube.com/watch?v=RzI9v_B4sxw Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Luty 23, 2013 Ciekawe co w Walking Dead wymyślili, jeszcze nowych (są?) nie oglądałem. Ciekawe, czy schrzanią ten serial już zupełnie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RafoX 233 Zgłoś post Napisano Luty 23, 2013 Czytaliście ?.... http://wyborcza.pl/1,75398,13440831,Rzad_znowu_chce_cenzurowac_internet__Ustawa_niedlugo.html?utm_source=facebook.com&utm_medium=SM&utm_campaign=FB_Gazeta_Wyborcza Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kamikadze Zgłoś post Napisano Luty 23, 2013 Wrzuciłem zdaje się na poprzedniej stronie to Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Infinity Tech 8 Zgłoś post Napisano Luty 23, 2013 Ciekawe co w Walking Dead wymyślili, jeszcze nowych (są?) nie oglądałem. Ciekawe, czy schrzanią ten serial już zupełnie. Jest dalej spoko Sam 3 sezon ruszyłem wczoraj i wszystkie odcinki do 10 przerobiłem Zamierzam się zabrać za Once upon time jakoś niedługo. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Luty 23, 2013 Ale właśnie od 2 sezonu, włącznie z 3 to chrzanili :-/ jakoś od lutego dalej mieli puszczać, heh Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kamikadze Zgłoś post Napisano Luty 23, 2013 Ma ktoś na sprzedaż słownik onetu? Bo nie znam niektórych słów i chciałem się dowiedzieć co one znaczą Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Pokuć Zgłoś post Napisano Luty 23, 2013 Onet i Wirtualna to dwa największe gówna masowe dostępne w necie. Głupota ich redaktorów jest większa niż przewiduje ustawa. WP kiedyś była ok, ale od jakichś kilku lat idą na psy. A onet ? Jaki rząd, taki onet... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach