RafoX 233 Zgłoś post Napisano Luty 21, 2013 Kałach + ściana = porządek Oj zaraz kałach Dobrze że na te ciężkie czasy została mi dubeltówka co po dziadku w spadku dostałem Coraz bardziej wydaje mi się że będzie mi potrzebna:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miłosz 2311 Zgłoś post Napisano Luty 22, 2013 A pozwolenie na nią masz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PapaSmerf 497 Zgłoś post Napisano Luty 22, 2013 Miłosz, masz piwo za ten post. Upomnij się kiedyś Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kamikadze Zgłoś post Napisano Luty 22, 2013 Chyba WHT będzie zagrożone haha http://wyborcza.pl/1,75398,13440831,Rzad_znowu_chce_cenzurowac_internet__Ustawa_niedlugo.html?utm_source=facebook.com&utm_medium=SM&utm_campaign=FB_Gazeta_Wyborcza Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nrm Zgłoś post Napisano Luty 22, 2013 Dziennikarzyna sie nie popisała, mało spójny ten tekst więc ciężko się odnieść do tego co kombinują. Z tego wychodzi, że chcą przerzucić odpowiedzialność na providerów/hosterów/innych -> "niech wytną się sami, a nie będą nam dupę zawracać" chyba chcą powiedzieć. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PapaSmerf 497 Zgłoś post Napisano Luty 22, 2013 Znając GW to mogli chcieć powiedzieć wszystko, szkoda tylko, że umiejętności brak A poważnie to widać, że Boni chce pokazać, że coś robi i że na czymkolwiek się zna. Szkoda tylko, że pokazywać nie ma co. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Pokuć Zgłoś post Napisano Luty 22, 2013 Ggaaaaazzettaaa Wwwyybooorczaaa lubuje się w pieprzeniu o niczym. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kamikadze Zgłoś post Napisano Luty 22, 2013 Ogólnie nie czytam tego gówna, ale niebezpiecznik na fejsa wrzucił to zajrzałem Co prawda zawsze jakieś SE, GW, FAKT itp. trzeba czytać między wierszami ale tutaj widać że coś planują, nikt nie wie o co chodzi i będzie na koniec dym Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Infinity Tech 8 Zgłoś post Napisano Luty 22, 2013 Obczajcie to : Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
www.mzone.uk 1200 Zgłoś post Napisano Luty 22, 2013 Ten to miał fiksa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kamikadze Zgłoś post Napisano Luty 22, 2013 Widziałem to na YT Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xorg 693 Zgłoś post Napisano Luty 22, 2013 Cpu(s): 1.4%us, 2.0%sy, 0.0%ni, 0.0%id, 96.5%wa, 0.0%hi, 0.0%si, 0.0%st Ehh uwielbiam gdy dyski odmawiają współpracy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nrm Zgłoś post Napisano Luty 22, 2013 ^^fuksa BTW: Irek, jak sprawdzić firmę z jUKej mając tylko nazwę firmy LTD. ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PapaSmerf 497 Zgłoś post Napisano Luty 22, 2013 @nrm - http://wck2.companieshouse.gov.uk//wcframe?name=accessCompanyInfo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
www.mzone.uk 1200 Zgłoś post Napisano Luty 22, 2013 (edytowany) ^^fuksa BTW: Irek, jak sprawdzić firmę z jUKej mając tylko nazwę firmy LTD. ? Np tutaj: http://companycheck.co.uk/ Odnośnie fiksa, tak się nie mówiło kiedyś? Edytowano Luty 22, 2013 przez www.mzone-net.eu (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nrm Zgłoś post Napisano Luty 22, 2013 @nrm - http://wck2.companieshouse.gov.uk//wcframe?name=accessCompanyInfo Jakiś szajs, nie działa -- dzieki, znalazł choć mało informacji daje. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
www.mzone.uk 1200 Zgłoś post Napisano Luty 22, 2013 Mirek, jakie informacje szukasz konkretnie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nrm Zgłoś post Napisano Luty 22, 2013 W zasadzie te same co w PL przy DG czy Z O.O - siedziba, właściciel(e) itp. nic dodatkowego. Ale już znalazłem, dzięki za linki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Matmaxalez Zgłoś post Napisano Luty 22, 2013 Co jakiś czas od tygodnia może zwiechy na WHT są. Przez parę minut nie działa forum. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
www.mzone.uk 1200 Zgłoś post Napisano Luty 22, 2013 (edytowany) A to przez ten temat o d... marynie, SQL nie nadąża z przetwarzaniem danych Edytowano Luty 22, 2013 przez www.mzone-net.eu (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Pokuć Zgłoś post Napisano Luty 22, 2013 Ale 41 stron to się wspólnymi siłami w krótkim czasie natrzepało Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PapaSmerf 497 Zgłoś post Napisano Luty 22, 2013 Wspólnymi siłami... natrzepało... Paweł! Ty lewaku! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Pokuć Zgłoś post Napisano Luty 22, 2013 Ty erosomanie! Tylko jedno ci w głowie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PapaSmerf 497 Zgłoś post Napisano Luty 22, 2013 Mnie? A kto mi tutaj o takich rzeczach pisze? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Pokuć Zgłoś post Napisano Luty 22, 2013 A kto to wszystko interpretuje na jeden sobie właściwy i pasujący sposób ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach