Gość Pokuć Zgłoś post Napisano Luty 3, 2013 Ja też chce zarezerwować Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość HostGame.pl Zgłoś post Napisano Luty 3, 2013 UP. Co mogę zjeść na kolację? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Luty 3, 2013 nrm ...40%? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Pokuć Zgłoś post Napisano Luty 3, 2013 Starzeje się chłop, byłem przekonany że ma max <30 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miłosz 2311 Zgłoś post Napisano Luty 3, 2013 Młodszy już raczej nie będzie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PapaSmerf 497 Zgłoś post Napisano Luty 3, 2013 Młodszy już raczej nie będzie Eee tam, młoda dupa przy boku i of razu dwa razy młodszy człowiek Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
maniack 403 Zgłoś post Napisano Luty 3, 2013 (edytowany) . Edytowano Wrzesień 13, 2017 przez maniack (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nrm Zgłoś post Napisano Luty 3, 2013 mam 34. za rok polmetek i juz niestety bedzie blizej niz dalej. stad tez moj skrot myslowy bo oczywiscie wolalbym miec mniej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
d.v 1409 Zgłoś post Napisano Luty 4, 2013 Młodzież... wszędzie młodzież @pedro: w pełni się z tą tezą zgadzam, problem w tym, że trzeba takową co kilka lat wymieniać, sam właśnie jestem na etapie poszukiwania nowej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PapaSmerf 497 Zgłoś post Napisano Luty 4, 2013 mam 34. za rok polmetek i juz niestety bedzie blizej niz dalej. stad tez moj skrot myslowy bo oczywiscie wolalbym miec mniej nrm, Ty się albo wieziesz wiekiem, albo pod głaskanie podkładasz Prawie roczniaki jesteśmy ;-)@pedro: w pełni się z tą tezą zgadzam, problem w tym, że trzeba takową co kilka lat wymieniać, sam właśnie jestem na etapie poszukiwania nowej Zgadzasz się? Stawiasz, eee, coś bezalkoholowego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Matmaxalez Zgłoś post Napisano Luty 4, 2013 Komu trochę tego: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Edart 239 Zgłoś post Napisano Luty 4, 2013 tym razem Mat nie trafiłeś w mój żołądek trawy nie jadam a ze słodyczy wolę browara Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ksk 67 Zgłoś post Napisano Luty 4, 2013 U babci jesteś że ciasto dają ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Matmaxalez Zgłoś post Napisano Luty 4, 2013 (edytowany) ksk: Nie U mamy . Edart: Ja lubię szpinak . Ale słodycze masz lepsze . Edytowano Luty 4, 2013 przez Matmaxalez (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nrm Zgłoś post Napisano Luty 4, 2013 Dobra cerata nie jest zła Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Matmaxalez Zgłoś post Napisano Luty 4, 2013 (edytowany) lol Trochę polskości za granicą trzeba . Edytowano Luty 4, 2013 przez Matmaxalez (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PapaSmerf 497 Zgłoś post Napisano Luty 4, 2013 To już lepiej jakiegoś Maca wciągnij Mat, a nie się szprycujesz tym gównem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Matmaxalez Zgłoś post Napisano Luty 4, 2013 Pedro nie zrozumiałem o co biega xd. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nrm Zgłoś post Napisano Luty 4, 2013 Nie ty jeden. Pił coś Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PapaSmerf 497 Zgłoś post Napisano Luty 4, 2013 Taaa W sensie, że szpinak to największe świństwo jakie ludzie jedzą, może się z nim równać tylko szczaw Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Luty 4, 2013 No sam szpinak to syf, ale można fajnie połączyć, że totalnie zmienia smak z syfu na niezły. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PapaSmerf 497 Zgłoś post Napisano Luty 4, 2013 Nawet nie o skład chodzi, tylko o to co zawiera Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kamikadze Zgłoś post Napisano Luty 4, 2013 Na święta mama zrobiła pierogi ze szpinakiem i powiem wam że były za***iste Normalnie nie jem szpinaku ale te pierożki to mmmm Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Matmaxalez Zgłoś post Napisano Luty 4, 2013 Muszę mamie powiedzieć żeby zrobiła . Masz przepis ? (jak tak to pw). Ja lubie wszystko co ze szpinakiem . Pizze, makaron itp itd. Dzięki temu nie miałem koszmarnego dzieciństwa jak niektórzy z was, co Pedro ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PapaSmerf 497 Zgłoś post Napisano Luty 4, 2013 W życiu mi nikt szpinaku nie wciskał na siłę, całe szczęście Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach