Gość nrm Zgłoś post Napisano Styczeń 26, 2013 Niestety, dzisiaj już nie dałem rady w zdrowym odżywianiu i wyszły mi stare, złe nawyki Człowiek na kilka godzin ma pustą chatę i już szaleje jak nastolatek Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
www.mzone.uk 1200 Zgłoś post Napisano Styczeń 26, 2013 Niestety, dzisiaj już nie dałem rady w zdrowym odżywianiu i wyszły mi stare, złe nawyki Chłopie, nie rób mi ślinki na ten złocisty napój po lewej. Ja mam jeszcze kupę roboty do zrobienia dzisiaj ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PapaSmerf 497 Zgłoś post Napisano Styczeń 26, 2013 A potem płacz: "zalało mi laptopa :(" Popcorn +1 Uryna -10 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Pokuć Zgłoś post Napisano Styczeń 26, 2013 A ja sobie pójdę po browara, jakoś tak zachciało mi się Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
www.mzone.uk 1200 Zgłoś post Napisano Styczeń 26, 2013 A potem płacz: "zalało mi laptopa :(" To jeszcze pół biedy, gorzej, że jest to laptop klienta Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nrm Zgłoś post Napisano Styczeń 26, 2013 Eno, Irek, to jest mój srakbuk, jakiego klienta? Andrzej, no jak możesz, ujemne za browca? Chopie, tydzień nie piłem! Musiałem odreagować Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RafoX 233 Zgłoś post Napisano Styczeń 26, 2013 A ja sobie pójdę po browara, jakoś tak zachciało mi się Przed chwilą ze sklepu wróciłem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PapaSmerf 497 Zgłoś post Napisano Styczeń 26, 2013 Dobrą szkocką, to bym rozumiał, ale to jeszcze pewnie jakaś koncernówka, jak nie, to masz tylko - 2 Ale ja to generalnie, alkoholowy dzichader jestem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nrm Zgłoś post Napisano Styczeń 26, 2013 Szkocka to była wczoraj i pewnie będzie jutro Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PapaSmerf 497 Zgłoś post Napisano Styczeń 26, 2013 A ja się mandarynek nażarłem. Jakie to ludzie mają priorytety różne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Edart 239 Zgłoś post Napisano Styczeń 26, 2013 (edytowany) Pedro przykro mi, ale musiałem Cię zminusować za tak niegodziwe nazwanie poczciwego browara. Edytowano Styczeń 26, 2013 przez Edart (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Insider 43 Zgłoś post Napisano Styczeń 26, 2013 https://twitter.com/olesovhcom/status/295233645491396608 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PapaSmerf 497 Zgłoś post Napisano Styczeń 26, 2013 Perdo przykro mi, ale musiałem Cię zminusować za tak niegodziwe nazwanie poczciwego browara. Spoko, przeżyję Zapisałem sobie Twojego nicka, nie bój się, nic w przyrodzie nie ginie Proszę tylko nie przekręcać mojego nicka, bo komuś wyjdzie znowu głupia przeróbka i życia mieć nie będę... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pan Kot 1535 Zgłoś post Napisano Styczeń 26, 2013 Spoko pierdo . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Edart 239 Zgłoś post Napisano Styczeń 26, 2013 aj sorry, literówka i nie zauważyłem, poprawione już widzę co miałeś na myśli, hehe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nrm Zgłoś post Napisano Styczeń 26, 2013 Nie no, nie róbcie jaj. Skasowałem tego minusa. Po pierwsze: to znowu błąd forum - przecież w pogaduszkach punktacja nie obowiązywała. Po drugie: nie możemy się minusować za bzdury z pogaduszek A tym bardziej w tym wątku @Edart: słowne upomnienie. Odrobisz w piwie. Wkrótce Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Edart 239 Zgłoś post Napisano Styczeń 26, 2013 tak mi się klikło a nie zadziałało cofnij w prawej myszy myślałem że Pedro mi odda i będzie remis, ale postanowił przygotować jakiś bardziej misterną zemstę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Pokuć Zgłoś post Napisano Styczeń 26, 2013 Jaka koncernówka ? Tylko regionalne z małych browarów i upędzone samodzielnie. Nie ma tego dużo, kilka litrów pysznego własnego trunku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Styczeń 26, 2013 Jaka koncernówka ? Tylko regionalne z małych browarów i upędzone samodzielnie. Ty nie ucz ojca dzieci robić! Fotek z rozlewania nie mogę znaleźć, gdzieś mi wsiąkły :/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Pokuć Zgłoś post Napisano Styczeń 26, 2013 Mistrzu, dasz kiedyś butelkę celem degustacji/ edukacyjnym ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nrm Zgłoś post Napisano Styczeń 26, 2013 Mistrzu, dasz kiedyś butelkę celem degustacji/ edukacyjnym ? Spoko, następnym razem bo ten nakład już nam się skończył (wyszło 23 litrów piwa, 46 zakapslowanych butelek). Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Edart 239 Zgłoś post Napisano Styczeń 26, 2013 ale zdążysz na 21 lutego nową (większą) porcję zakapslować ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nrm Zgłoś post Napisano Styczeń 26, 2013 Nie, niestety nie ma szans. Nie byłem na to przygotowany. Ale co sie odwlecze to nie uciecze. Szykuje pewna niespodziankę, zobaczymy czy wyjdzie (nie jest to proste). Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nrm Zgłoś post Napisano Styczeń 27, 2013 Ktoś tu wczoraj miał wąty, że nie inne trunki... a proszę bardzo, w tej chwili są inne. Trzeba umieć dobrać trunek do sytuacji Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Focus Zgłoś post Napisano Styczeń 27, 2013 Z lodem? Tuż to skandal Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach