Gość Matmaxalez Zgłoś post Napisano Grudzień 30, 2012 (edytowany) Są tam jeszcze inne Właśnie słucham Dałem se to jako startową Edytowano Grudzień 30, 2012 przez Matmaxalez (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lubię to ! 2 Zgłoś post Napisano Grudzień 30, 2012 BTW. Miło na WHT zobaczyć temat bez żadnego flejmu, spinek, wyzwisk Też zauważyłem że ostatnio spokój (magia świąt się trzyma) Jeden aby wybryk był ten najazd na mintshost tak spoko teraz po sylwku wszyscy na kacu to jeszcze z tydz spokoju będzie ;p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PapaSmerf 497 Zgłoś post Napisano Grudzień 30, 2012 wszyscy na kacu Nie wszyscy, niektórzy pracują! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lubię to ! 2 Zgłoś post Napisano Grudzień 30, 2012 (edytowany) Nie wszyscy, niektórzy pracują! wiem bo ja też od rana ruszam jutro i 24h roboty zjadę dopiero po tym wszystkim ;p tak pro po ogarnia ktoś czemu ESET Smart Security 5 blokuje całkowicie gg że zalogować się nie da ? Przez WTW też ... ;/ Edytowano Grudzień 30, 2012 przez Lubię to ! (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nrm Zgłoś post Napisano Grudzień 30, 2012 BTW. Miło na WHT zobaczyć temat bez żadnego flejmu, spinek, wyzwisk Ludzka twarz WHT 37,7 najniżej od 3 dni! Tak leże i zdycham i pomyślałem, że zamiast mierzyć tę temperaturę można by jakieś czujki przyczepić, podłączyć do lapa, coś sprogramowac i sobie zrobić dobowe wykresy gorączki Hehe uber geek? -- Teraz Polska! Coś dla Sponsiego http://www.youtube.com/watch?v=QF9iJitRJz8 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PapaSmerf 497 Zgłoś post Napisano Grudzień 30, 2012 Ludzka twarz WHT Fajnie ją zobaczyć 37,7 najniżej od 3 dni! Tak leże i zdycham i pomyślałem, że zamiast mierzyć tę temperaturę można by jakieś czujki przyczepić, podłączyć do lapa, coś sprogramowac i sobie zrobić dobowe wykresy gorączki Hehe uber geek? Leszcz Jak miałem po wypadku circa 39.8-40.0 to jeszcze kodziłem BTW. z php.pl uciekłeś całkowicie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nrm Zgłoś post Napisano Grudzień 30, 2012 Leszcz Jak miałem po wypadku circa 39.8-40.0 to jeszcze kodziłem Wczoraj max. miałem 39,7 i to jednak jest sporo bo pomijając samopoczucie to miałem problem aby sklecić sensowną wypowiedź, brakowało mi słów... BTW. z php.pl uciekłeś całkowicie? Ojj panie, już wieki temu... -- Jak wam się podoba moja nowa koszulka? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Grudzień 30, 2012 nrm etam, wolę Rostowskiego. Ten to dopiero raj przedstawia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tomasz Fiedoruk 98 Zgłoś post Napisano Grudzień 31, 2012 Eee tam, właśnie odwrotnie Aby można było offtopa tu wrzucić a nie wysyłać go w /dev/null --- Widze, że BOSS ma dobry gust źródło: https://twitter.com/...320753946607618 dobrze widzę, zapętlił to w nieskończoność? Te no co chcesz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Łukasz Ostrowski 593 Zgłoś post Napisano Grudzień 31, 2012 Tomek, rozumiem to będzie nuta numer jeden na Twojej imprezie sylwestrowej? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PapaSmerf 497 Zgłoś post Napisano Grudzień 31, 2012 Ojj panie, już wieki temu... To dobrze kojarzyłem Jak wam się podoba moja nowa koszulka? Chcę! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nrm Zgłoś post Napisano Grudzień 31, 2012 Mam jeszcze jedną w której obsługuje klientów Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Igorek 26 Zgłoś post Napisano Grudzień 31, 2012 Szczęśliwego roku, i aby was kac za mocny nie męczył Mam złotą radę na kaca działa w 100% dzień wcześniej nie pić Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miłosz 2311 Zgłoś post Napisano Grudzień 31, 2012 Szczęśliwego roku, i aby was kac za mocny nie męczył Jak sie miesza, to i ma sie kaca Mam złotą radę na kaca działa w 100% dzień wcześniej nie pić Czyli rozumiem, że jak wczoraj nie piłem, to wszystko będzie ok? A Mirek oczywiście nie pije Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nrm Zgłoś post Napisano Grudzień 31, 2012 No akurat nie pije, chory jestem. Co najwyżej herbatę i soki Taka karma, co zrobić Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Igorek 26 Zgłoś post Napisano Grudzień 31, 2012 Po wódce może mieć kaca ale po dobrym bimberku nigdy kaca nie będzie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kamikadze Zgłoś post Napisano Grudzień 31, 2012 Szczęśliwego roku, i aby was kac za mocny nie męczył Mam złotą radę na kaca działa w 100% dzień wcześniej nie pić Ja tam już przed świętami zacząłem pić... Maratony podobno są najlepsze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mpm1122 Zgłoś post Napisano Grudzień 31, 2012 Zapodam wam suchara. Trwa II wojna światowa. Polacy by uciec przed Hitlerem schowali się w studni. Gdy Hitler znalazł studnie krzykną do środka: -Halo! Polacy udając jego echo mówią: -Halo! Halo! Hitler: -A może uciekli do lasu? Polacy: -A może uciekli do lasu, do lasu! Hitler: -A może schowali się w studni? Polacy: -A może schowali się w studni, w studni! Hitler: -A może wrzucę tam granat? Polacy: -A może uciekli do lasu, do lasu! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nrm Zgłoś post Napisano Grudzień 31, 2012 http://www.webhostingtalk.pl/topic/41082-2-serwisy-internetowe-comparehostpl-i-hostblogpl/page__pid__349237 ooo, szybko zdechło... :/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PapaSmerf 497 Zgłoś post Napisano Grudzień 31, 2012 http://www.webhostin...ge__pid__349237 ooo, szybko zdechło... :/ To ten "niezależny ranking firm hostingowych"? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mpm1122 Zgłoś post Napisano Grudzień 31, 2012 Jak oceniacie mój komputer? Tak, wiem dupy nie urywa. http://www.3dmark.com/3dmv/4492320 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Łukasz Ostrowski 593 Zgłoś post Napisano Grudzień 31, 2012 Chwalisz się, czy żalisz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mpm1122 Zgłoś post Napisano Grudzień 31, 2012 (edytowany) Żalę ﴾͡๏̯͡๏﴿ Edytowano Grudzień 31, 2012 przez mpm1122 (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kamikadze Zgłoś post Napisano Grudzień 31, 2012 Szału nie ma, dupy nie urywa Co prawda nie możesz równać się z moją rakietą na P4 2.66GHz i 1GB ram no i z niezawodnym dyskiem ATA 40GB Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość xtd Zgłoś post Napisano Grudzień 31, 2012 W temacie hitów sylwestrowych (Van Damme - Ona Tanczy dla mnie) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach