Gość nrm Zgłoś post Napisano Grudzień 27, 2012 Wątek przeznaczony na wszelką bzdurną, nieistotną bieżącą dyskusję rodem z czata - Chcesz gdzieś zrobić offtopa? Daj linka do tematu i skomentuj tutaj. - Chcesz napisać coś mało ważnego dla jakiegoś wątku, a nie chcesz robić nowego tematu? Zrób to tutaj. -- Nigdy nie byłem zwolennikiem takich tworów (wydawało mi się to infantylne) ale zauważyłem, że na forach gdzie takie wątki udające czat zostały wprowadzone zmniejszyła się ZNACZNIE ilość bzdurnych wątków, a także dyskusja OFFTOPICowa przeniosła się w taki temat robiąc nieco porządku w ważnych tematach. Dodatkowo można było zamknąć odpowiadanie na tematy w działach ogłoszeń i komentować to w takim śmietnikowatym wątku No i takie "gadki-szmatki" można było też moderować przenosząc w takie miejsce pozwalając się autorom wyżyć Nie mam pojęcia czy to jakkolwiek na WHT zadziała ale spróbować nie zaszkodzi. Najwyżej się skasuje. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
maniack 403 Zgłoś post Napisano Grudzień 27, 2012 (edytowany) . Edytowano Wrzesień 13, 2017 przez maniack (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nrm Zgłoś post Napisano Grudzień 27, 2012 Ojejku, pierwszy hydepark na WHT! I tylko dlatego, że modom nie chce się sprzątać offtopów. Eee tam, właśnie odwrotnie Aby można było offtopa tu wrzucić a nie wysyłać go w /dev/null --- Widze, że BOSS ma dobry gust źródło: https://twitter.com/...320753946607618 dobrze widzę, zapętlił to w nieskończoność? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MikeJones 25 Zgłoś post Napisano Grudzień 27, 2012 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nrm Zgłoś post Napisano Grudzień 28, 2012 http://www.webhostin...post__p__348777 e tam. Grand ożył, to teraz musi nałapać postów Widzę, że PAN ANDRZEJ ma nosa do interesów ps. nie "hejterowca", a "hejtera" jak już Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Matmaxalez Zgłoś post Napisano Grudzień 28, 2012 http://www.webhostingtalk.pl/topic/40966-zlosliwe-oprogramowanie/page__view__findpost__p__348727 Grandia (G) - Grandia.pl - społeczność przez duże S! Jeżeli przez duże S to czemu pisane z małej? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Łukasz Ostrowski 593 Zgłoś post Napisano Grudzień 28, 2012 Ogólnie pisanie o sobie jako dwie osoby/postacie to chyba normalne nie jest? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miłosz 2311 Zgłoś post Napisano Grudzień 28, 2012 Daje wrażenie, że jest go więcej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość GrandBB Zgłoś post Napisano Grudzień 28, 2012 Ktoś by powiedział: "Mój cyrk i moje Małpy" A teraz to mi to lotto, mogę być kim chce i nikt mi tego nie zabroni... A, że to nie "biznessss" przez duże B, który musi działać bez względu na to co się dzieje to cokolwiek bym tutaj nie wstawił będzie git. Tu nie ma klientów i tego całego bełkotu prezesowania. Wolny kraj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Edart 239 Zgłoś post Napisano Grudzień 28, 2012 tylko że nie rozumiesz nadal: - niegrzeczna sprzedawczyni = pusty sklep, - zarozumiały barman = pusty bar, - szef społeczności przez duże S, mający wszystkich za śmieci = brak społeczności, co się równa brak kasy z tej społeczności. Mylisz się, nie będzie git jak nie zmienisz swojego podejścia do ludzi, to za rok grandia.pl to będzie nic, nie wyciągasz wniosków. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość GrandBB Zgłoś post Napisano Grudzień 28, 2012 - szef społeczności przez duże S, mający wszystkich za śmieci = brak społeczności, co się równa brak kasy z tej społeczności. Mylisz się, nie będzie git jak nie zmienisz swojego podejścia do ludzi, to za rok grandia.pl to będzie nic, nie wyciągasz wniosków. Nie mam "wszystkich" za śmieci, nie wiem skąd wyciągasz te wnioski? Z przeszłości? To gratuluję szufladkowania, widać kto tu tak "kogoś" traktuje... Po prostu mam teraz w dupie rzeczy, sprawy, itd... na, które i tak nie mam wpływu. Bo już w nic nie wierze Edart kilka głębokich oddechów i będziesz żył. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Smoog 47 Zgłoś post Napisano Grudzień 28, 2012 mogę być kim chce i nikt mi tego nie zabroni Ktoś kiedyś bardzo mądrze powiedział: "You are who you are" Jak każdy mógłby być kim zechce stopień chaosu przekroczyłby każdą znaną nam podziałkę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Edart 239 Zgłoś post Napisano Grudzień 28, 2012 (edytowany) GrandBB ja jestem jednym z najbardziej wyluzowanych gości na świecie a wnioski, to co powyżej napisałeś, "teraz mi to lotto", robie co chce i pocałujta mnie, hehe, i od razu wspomnienia same wracają. i się tak nie załamuj i nie trać wiary, to że coś poszło nie tak jak się chciało to nie znaczy że trza se żyły wycinać, nowy rok idzie, nowe możliwości, nowe imprezy ... Edytowano Grudzień 28, 2012 przez Edart (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Grudzień 28, 2012 Edart sądziłem, że zrozumiesz no więc tłumaczę "Teraz mi to lotto" oznaczało, że nie będę zmieniał wszystkiego na pstryknięcie palcami, tak jak to było w przypadku GH. Ten temat jest już zamknięty i nie zamierzam do tego wracać. Grandia istaniała od 2009 roku, dużo tam na niej było, teraz chcę się skupić w jednym polu działania. Nie jarają mnie już hostingi i jarać nie będą, nie będę się zajomował czymś co najwidoczniej nie było mi dane. Każdy ma prawo próbować, popełniać błędy i je naprawiać, bądź tak sobą kierować żeby drugi raz w to samo łajno nie wdepnąć. To co tworzę to taki wymysł i niech sobie żyje, nie zamierzam budować kolejnego megaśnego projektu, czy od razu fejsa, czy innego cyrku. Jest to jest, nie ma tego też dobrze. Można by powiedzieć, że rozwijam jakoś się w innym kierunku. No to tyle. A na Sylwestra zamierzam się dobrze nap... napić Czegoś co daje w czapkę i tak żeby się najlepiej obudzić z kilkoma nieznajomymi mi kobietami - tak Od razu mówię, że nie zamierzam później czekać na 5 różnych testów na ojcostwo... Taka dygresja, żeby rozładować temat. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
www.mzone.uk 1200 Zgłoś post Napisano Grudzień 28, 2012 Gadacie głupoty, zajmijcie się czymś poważniejszym Co myślicie o tym: http://wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,114871,13116463,Prokuratura_postawila_matce_Madzi_trzy_zarzuty.html Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nrm Zgłoś post Napisano Grudzień 28, 2012 Nie no, proszę Cie Irek, tylko nie TEN temat Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Pokuć Zgłoś post Napisano Grudzień 28, 2012 Ja myślę i uważam że już rok temu jak wyszły kłamstwa tej k... to należało ją zastrzelić a nie robić ten cały cyrk... Dla niej powinien być tylko jeden wyrok: kara śmierci. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Edart 239 Zgłoś post Napisano Grudzień 28, 2012 Irek ponoć jej mąż w Twojej okolicy przebywa, poszukaj i jakiś wywiad zapodaj, może będzie coś ciekawszego Grand, ale jak chcesz mieć pewność aby z testami ciążowymi nie latać, to te kobiety najlepiej aby miały tak + 70 lat Paweł a Ty co juz na fali ? ludzi chcesz rozstrzeliwywać jeszcze przed Sylwkiem ? hehe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lubię to ! 2 Zgłoś post Napisano Grudzień 28, 2012 Ja myślę i uważam że już rok temu jak wyszły kłamstwa tej k... to należało ją zastrzelić a nie robić ten cały cyrk... Dla niej powinien być tylko jeden wyrok: kara śmierci. Dokładnie ! jak w Ameryce krzesło elektryczne i tyle. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nrm Zgłoś post Napisano Grudzień 28, 2012 Macie trochę miejsca na podwórku? To może se DC walnąć? 30 dni i voila ;D http://www.youtube.com/watch?v=6NbRmphB0oU http://www.youtube.com/watch?v=nqhsuf2YycI Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość GrandBB Zgłoś post Napisano Grudzień 28, 2012 Edart ja nie jestem jakimś nekrofilem :D http://wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,114871,13116463,Prokuratura_postawila_matce_Madzi_trzy_zarzuty.html jeśli o to chodzi to raczej nie mamy na to wpływu, biciem piany niczego nie zdziałamy i możemy mówić co byśmy jej nie zrobili. Powinna tak samo cierpieć jak ten dzieciak, który na świat się nie prosił i niczemu nie był winny. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miłosz 2311 Zgłoś post Napisano Grudzień 28, 2012 Ja myślę i uważam że już rok temu jak wyszły kłamstwa tej k... to należało ją zastrzelić a nie robić ten cały cyrk... Dla niej powinien być tylko jeden wyrok: kara śmierci. Ale po co? W końcu lemingom można wcisnąć temat zastępczy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
www.mzone.uk 1200 Zgłoś post Napisano Grudzień 28, 2012 Irek ponoć jej mąż w Twojej okolicy przebywa, poszukaj i jakiś wywiad zapodaj, może będzie coś ciekawszego W mojej okolicy jest piękny las, ptaki i brak zasięgu komórki, zapytaj Miłosza Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miłosz 2311 Zgłoś post Napisano Grudzień 28, 2012 Jeszcze trzeba przeciać Ci kabel z internetem i będzie prawdziwy koniec cywilizacji Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość GrandBB Zgłoś post Napisano Grudzień 28, 2012 http://s6.ifotos.pl/img/obrazekjp_xwxrpha.jpg co sądzicie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach