Infinity Tech 8 Zgłoś post Napisano Grudzień 26, 2012 Witam Otóż wyrzuciłem z strony głównej widgety gdyż mi nie pasowały , zostawiłem je tylko w postach i stronach. Teraz męczę się aby strona główna się poszerzyła o miejsce w którym były widgety. Oczywiście w pliku .css się bawię lecz nie zbyt mi to wychodzi , będę wdzięczny za każdą podpowiedź. Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PapaSmerf 497 Zgłoś post Napisano Grudzień 26, 2012 Zaskoczę Cię: może URL albo chociaż ten plik CSS wrzuć...? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Infinity Tech 8 Zgłoś post Napisano Grudzień 26, 2012 Zaskoczę Cię: może URL albo chociaż ten plik CSS wrzuć...? Styl Avenue , plik .css w załączniku style.css Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PapaSmerf 497 Zgłoś post Napisano Grudzień 26, 2012 Od razu lepiej: jak usuniesz z podstrony cały slider, to wówczas szerokość elementu #main zwiększasz o szerokość elementu #sidebar. Najlepiej sobie wówczas też dodaj jakąś klasę do body i tylko wówczas kiedy body ma klasę zmieniaj szerokość diva #main. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Infinity Tech 8 Zgłoś post Napisano Grudzień 26, 2012 (edytowany) Edit: głupoty wypisuję ehm Wystarczyło zmienić zmienną na auto i jest już oki. Dzięki i pozdrawiam Edytowano Grudzień 26, 2012 przez glanpolnet (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach