Zaszczyk 1 Zgłoś post Napisano Grudzień 26, 2012 (edytowany) Szukam jakiegoś tanieog hostingu pod backup mojego serwisu. Potrzebowałbym tak 100GB przestrzeni dyskowej i 200GB transferu. Nie potrzebuję MySQL, jedynie PHP. Obciążenie CPU i RAM też będzie minimalne. Najlepiej coś do 30-40zł/miesiąć. Edytowano Grudzień 26, 2012 przez Zaszczyk (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Łukasz Ostrowski 593 Zgłoś post Napisano Grudzień 26, 2012 30zł miesięcznie za 100GB HDD i 200GB transferu? Nie przesadzasz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Artix 34 Zgłoś post Napisano Grudzień 26, 2012 Pliki będą importowane w archiwum czy na surowo? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zaszczyk 1 Zgłoś post Napisano Grudzień 26, 2012 Chce to wykonać funkcją pełny backup systemowy w DA, także nie jestem pewien bo nie krozystałem z tego wcześniej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Artix 34 Zgłoś post Napisano Grudzień 26, 2012 Bo jeżeli będą to archiwa to nie ma problemu, możesz spokojnie skorzystać z naszej oferty - nielimitowany pakiet powinien spełniać Twoje oczekiwania. Koszt to tylko 40 zł miesięcznie. O sposób wgrywania plików pytałem się, ponieważ ograniczenie nałożone u nas to 20000 plików na konto, więc przy tak dużych stronach może zwyczajnie nie starczyć. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gbzl.pl 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 26, 2012 (edytowany) Polecam gbzl.pl Edytowano Grudzień 26, 2012 przez gbzl.pl (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Pokuć Zgłoś post Napisano Grudzień 26, 2012 A ten pakiet z Kylos gdzie dają 100 GB dysk i 1000 GB transferu na miesiąc ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
spindritf 240 Zgłoś post Napisano Grudzień 27, 2012 Potrzebowałbym tak 100GB przestrzeni dyskowej i 200GB transferu. [...] Najlepiej coś do 30-40zł/miesiąć. To nie hosting wirtualny tylko VPS, ale w BuyVM masz 250GB przestrzeni i 2500GB transferu za $7/miesiąc (22PLN): http://buyvm.net/ (opcja "Storage"). IMHO nawet lepiej, bo instalujesz co chcesz, rsync i podobne będą śmigać, możesz nawet robić pull backup z crona. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach