Gość SkryptoManiak Zgłoś post Napisano Grudzień 26, 2012 <p>Witam mam kilka pytań odnośnie stawiania serwerów ventrilio na vps .</p> <p> </p> <p>1.Jak stworzyć foldery na vps a w każdym serwer ventrilio.</p> <p>2.Jak odpalać wszystkie serwery vps oraz dać dostęp do zarzadzania nimi graczą żeby każdy mogl zarzadzc jednym serwerem </p> <p>3.Jakiś darmowy panel ? Istnieje z pomocą techniczną itp ..</p> <p>4.Chodzi mi dokładnie o to że na vps tworze folder loguje się na niego a w tym folderze serwer ventrilio i żebym mógł dać do niego jakieś zarządzanie przez strone www .</p> <p> </p> <p>Proszę o wyjaśnienienie tego wszystkiego .</p> Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xSIX 15 Zgłoś post Napisano Grudzień 26, 2012 Potrzebny jest do tego panel np. marczaka, ale nie jest on darmowy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Łukasz Ostrowski 593 Zgłoś post Napisano Grudzień 26, 2012 Z czego skopiowałeś treść postu? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość SkryptoManiak Zgłoś post Napisano Grudzień 26, 2012 Nie skopiowałem poprostu nie wypelnilem all pol i wtedy mi się takie coś pojawilo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pan Kot 1535 Zgłoś post Napisano Grudzień 26, 2012 W stylu "naucz mnie, znajdź mi panel, najlepiej jeszcze jakiś serwer i zajmij się tym, wszystko darmowe rzecz jasna" Tiaaa... . 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ArabSmall 118 Zgłoś post Napisano Grudzień 26, 2012 Do zarządzania możesz użyć panelu GamePanelX Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Grudzień 29, 2012 Do zarządzania możesz użyć panelu GamePanelX Panel znalazłem na twoim blogu a jakieś spolszczenie się znajdzie ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
N0Name 48 Zgłoś post Napisano Grudzień 29, 2012 (edytowany) Jak ja to czy tam to od razy mam lepszy humor, Zadajesz tak głupie pytania ze masakra, widać że nie znasz podstaw linuxa, a bierzesz się za serwery VT..Pierw polecam nauczyć się składać poprawnie zdania, potem, pouczyć podstaw linuxa, następnie poczytać manuala ventrilo, potem rozpisać sobie jak to ma być wyglądać. poszukać to co ci potrzebne i brać się za instalacje. http://google.pl i jedziesz z tematem, szukasz panel, potem jak zainstalować ftp ..jak uruchomić serwery, Edytowano Grudzień 29, 2012 przez N0Name (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach