Lubię to ! 2 Zgłoś post Napisano Grudzień 23, 2012 Siemanko. Uczę się obsługi darmowego panelu ISP Config3 no i mam problem z dnsami. wykonałem ten tutek http://www.howtoforge.com/perfect-server-debian-squeeze-with-bind-and-courier-ispconfig-3 i wszystko śmiga jak trzeba ale za cholerkę nie wiem jak tam ustawić dnsy dla mojej domeny.pl szukałem jakiegoś artykułu na necie ale o dnsach w ispconfig3 jest znikomo... Liczę na waszą pomoc. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lubię to ! 2 Zgłoś post Napisano Grudzień 25, 2012 Help panowie...;/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lubię to ! 2 Zgłoś post Napisano Styczeń 1, 2013 Serio nikt nie wie?..... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nrm Zgłoś post Napisano Styczeń 1, 2013 Serio myślisz, że po takim opisie ktokolwiek będzie zgadywał jaki masz problem? Przecież nawet nie napisałeś co konkretnie nie działa. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lubię to ! 2 Zgłoś post Napisano Styczeń 1, 2013 Serio myślisz, że po takim opisie ktokolwiek będzie zgadywał jaki masz problem? Przecież nawet nie napisałeś co konkretnie nie działa. A co w tym opisie jest złego :> napisałem co wykonałem podałem dokładny artykuł co i jak zrobiłem i zapytałem jak dokładnie zrobić własne DNS w ispconfig3 błędów żadnych nie ma i nie może być skoro nic nie zrobiłem. Wykonałem wszystkie kroki z poradnika ale tam nic nie ma o Dnsach dla tego zapytałem was jak je zrobić. z tym panelem pierwszy raz mam styczność. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
www.uptm.pl 29 Zgłoś post Napisano Styczeń 1, 2013 Jakieś screeny etc.? A nie masz tam z poziomu admina ustawień DNS ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lubię to ! 2 Zgłoś post Napisano Styczeń 1, 2013 Jakieś screeny etc.? A nie masz tam z poziomu admina ustawień DNS ? Czego chcesz screeny ? Mam z poziomu panelu admina ustawienia DNS ale nie wiem jak je poprawnie wykonać jak bym wiedział bym tego tematu nie zakładał Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
www.uptm.pl 29 Zgłoś post Napisano Styczeń 1, 2013 No to zmień DNS w panelu i potem u dostawcy domeny zmień na te co podałeś w panelu ISPConfig3. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nrm Zgłoś post Napisano Styczeń 1, 2013 A co w tym opisie jest złego :> Jest zbyt ogólny, nic z niego nie wynika. Co widać po ilości odpowiedzi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach