Tehiro 3 Zgłoś post Napisano Grudzień 23, 2012 Witajcie. Chciałbym was zaprosić na forum o grze Far Cry 3. Niestety na razie pustki, lecz staram się reklamować forum ponieważ to nie administrator powinien ciągle pisać poradniki (nie znaczy to, że wogólę!) ponieważ to użytkownicy budują forum Zapraszam! FarCry3.com.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Łukasz B. 14 Zgłoś post Napisano Grudzień 23, 2012 Ubogie forum z wyglądu ten kolor doprowadza do depresji to nie forum o antykoncepcji. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tehiro 3 Zgłoś post Napisano Grudzień 23, 2012 Zmieniłem szablon na ciemny. Na ten silnik ciężko o fajne style. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marek607 655 Zgłoś post Napisano Grudzień 23, 2012 Ale tak właściwie do czego Nas zapraszasz? Domena: created: 2012.12.22 12:15:26 A forum to instalacja silnika i wyglądu - nawet nie ma co oceniać, tyle że odchaczony kolejny UU. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tehiro 3 Zgłoś post Napisano Grudzień 23, 2012 Ale tak właściwie do czego Nas zapraszasz? Domena: A forum to instalacja silnika i wyglądu - nawet nie ma co oceniać, tyle że odchaczony kolejny UU. Prawda, ale jak na razie zajmowałem się optymalizacją, SEO itp. Bardziej na razie robota w pluginach i tym podobne. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PapaSmerf 497 Zgłoś post Napisano Grudzień 23, 2012 Człowieku, mogłeś chociaż cokolwiek tam napisać, a tak dajesz do oceny puste forum, które zainstalowałeś, skonfigurowałeś i wgrałeś darmową templatkę. Jak dla mnie, szkoda domeny. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pan Kot 1535 Zgłoś post Napisano Grudzień 23, 2012 Jak wyżej, nie wiem co mamy oceniać, domenę? Skrypt forum? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mpm1122 Zgłoś post Napisano Grudzień 29, 2012 A jest licencja na skrypt? Logo nie działa, styl nijak ma się do gry, contentu brak... -1/10 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pan Kot 1535 Zgłoś post Napisano Grudzień 29, 2012 Jak zawsze projekt, który umarł po tygodniu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tehiro 3 Zgłoś post Napisano Styczeń 1, 2013 Projekt nie umarł po tygodniu. A co do Loga to nie mam z nim problemu. Cały czas działa i go widać a co do stylu to na razie taki zostanie dopóki nie uda nam się załatwić własnego. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach