andre007 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 23, 2012 Witam ! www.skurwolastic.pl Chciałbym się dowiedzieć co myślicie o tej stronie. Jak wiadomo stron z kawałami jest pełno ale tą stronę wyróżnia układ. Pozdrawiam i czekam na odpowiedzi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bartek NullTalk.pl 10 Zgłoś post Napisano Grudzień 23, 2012 No i Was mam Skrypt kosztuje ok. 500 $ z tego co pamiętam. Macie licencję? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
andre007 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 23, 2012 Już rozwiewam twoje wątpliwości ; p Ta strona nie jest na skrypcie Pinterestu tylko zrobiona w html na podstawie poradnika zawartego tutaj: http://benholland.me/javascript/how-to-build-a-site-that-works-like-pinterest/ A z tego co się orientuje chodziło ci o typowy skrypt w php (clon pinterest.com) który faktycznie waha się w granicach 250-500 $ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bartek NullTalk.pl 10 Zgłoś post Napisano Grudzień 23, 2012 Rozumiem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
andre007 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 28, 2012 Refresh ~~ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość SkryptoManiak Zgłoś post Napisano Grudzień 28, 2012 Bardzo ładna strona Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Smoog 47 Zgłoś post Napisano Grudzień 28, 2012 (edytowany) Fajna strona podoba mi się prostota. Minus za domenę, jest jednak spore grono osób w sieci, dla których nie będzie ona zachęcająca. Do tego mogą ją blokować wszelkiego rodzaju cenzory. Edytowano Grudzień 28, 2012 przez Cyprian Bartoń (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
elcct 159 Zgłoś post Napisano Grudzień 28, 2012 Mi zupełnie nie podchodzi taki styl prezentowania treści. Kompletnie nieczytelny, ale to oczywiście kwestia subiektywna. Pewnie młode pokolenie nia ma problemu z takim układem, sądząc po popularności pinterest. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Matmaxalez Zgłoś post Napisano Grudzień 28, 2012 (edytowany) Mi ciężko też się połapać później na czy skończyłem, gdzie mam zaczynać... I kolory byś zmienił Bo trochę oczy bolą. Edytowano Grudzień 28, 2012 przez Matmaxalez (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
andre007 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 28, 2012 Jaki kolor boxów proponujesz i tekstu? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Smoog 47 Zgłoś post Napisano Grudzień 29, 2012 Ktoś wyżej napisał, że nie pamięta gdzie skończył poprzedniego dnia. Może dopisz jakiś hmm system zakładek, np. klikasz w box z kawałem i go podświetla na jakiś kolor i pamięta to ustawienie w cookies. Co do kolorów nie zmieniaj. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
andre007 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 29, 2012 Chwilowo zrobiłem najprostrzą rzecz jaką mogłem zrobić czyli poprostu ponumerowałem kawały ; p. A co do tych boxów zmieniających kolor spróbuje bo fajne by to mogło być. xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mpm1122 Zgłoś post Napisano Grudzień 29, 2012 Strona fajna, ale domena taka sobie :/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość SkryptoManiak Zgłoś post Napisano Grudzień 29, 2012 Moja uwagi teraz domena troche denna ale czemu numerowanie kawałów jest od dolu ? w tym sensie że numerek 1 znajduję się na samej gorze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
andre007 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 29, 2012 Ponieważ kawały są numerowane w kolejności jak są dodawane ; p im większy numer tym później był dodany Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
potty 36 Zgłoś post Napisano Grudzień 31, 2012 Kawały się powtarzają :/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Grudzień 31, 2012 (edytowany) Gorszej czytelności nie udało się już uzyskać? W połowie czytania jednego kawału moje oczy dostają totalnego oczopląsu, po wyłączeniu strony przez 2-3 sekundy nic nie widzę. MASAKRA. Edytowano Grudzień 31, 2012 przez Sponsi (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
andre007 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 1, 2013 Dlatego że były skargi na czytelność strony postanowiłem zmienić wygląd strony (tło, czcionka, logo). Chciałbym się dowiedzieć jak wam się podoba lub niepodoba nowy wygląd strony. Pozdrawiam i czekam na odpowiedzi ; p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
www.uptm.pl 29 Zgłoś post Napisano Styczeń 1, 2013 O, teraz jest w porządku Ps. Dodałem wpis, proszę o weryfikację Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś post Napisano Styczeń 1, 2013 Ujdzie w tłoku. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
andre007 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 1, 2013 Cieszę się że udało się poprawić czytelność strony faktycznie czarne tło waliło po oczach i jeszcze kwestia czcionki była. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SaVaGe123 21 Zgłoś post Napisano Styczeń 1, 2013 http://twitter.github.com/bootstrap/components.html Wykorzystaj jakieś elementy. Powodzenia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Smoog 47 Zgłoś post Napisano Styczeń 1, 2013 Szczerze jak dla mnie zrobiło się dużo gorzej. Do tego wygląda teraz bardzo tandetnie i staroświecko. Poprzednia wersja o niebo lepsza pod każdym względem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mcd 3 Zgłoś post Napisano Styczeń 1, 2013 Ja sugerowałbym zmienić czcionkę na coś w stylu Verdana / Tahoma / Arial. Times New Roman jest czcionką używaną głównie w dokumentach i tam sprawdza się najlepiej. Na stronach internetowych (przynajmniej dla mnie) nie jest to najlepszy wybór. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lukas2727 0 Zgłoś post Napisano Styczeń 8, 2013 Lubie takie strony z humorem, tylko ta domena to najsłabszy element, co do wyglądu to bardzo ciekawy układ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach