Suchjy 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 22, 2012 Mam do sprzedania cały portal z domeną lub każde osobno. adres: koniecswiata.org Tematyka: koniec swiata, przepowiednie itp. Portal lekko pozycjonowany. Media: pokazany w TVN, jakieś tam gazety o nim pisały. Odwiedziny (miesiąc/unikalni użytkownicy) listopad / 37350 grudzień / 49715 Jak widać w do 21 grudnia prawie 50 k unikalnych odzwiedzin. Portal chętnie sprzedam lub nawiąże współpracę z inwestorem, gdyż koniec świata już był, a użytkownikow trzeba przyciągnąc nowymi treściami, np ufo, przepowiednie itp. Osoby zainteresowane zapraszam do kontaktu: wartgaming@gmail.com Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Macsch 122 Zgłoś post Napisano Grudzień 22, 2012 gdyż koniec świata już był Więc jednak coś mnie ominęło Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Edart 239 Zgłoś post Napisano Grudzień 22, 2012 heh, no mnie też ominęło, podaj może jakie były statystyki 22 grudnia, ile ocalałych z końca świata zajrzało na stronę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach