IceBeast 30 Zgłoś post Napisano Grudzień 22, 2012 Cześć Od razu mówię, że nie wiem w którym dziale powinno się to znaleźć, więc wstawiłem do najbardziej pasującego według mnie. Chciałem sprawdzić jak działa ten youhosting.com, więc zrobiłem tam konto i przekierowałem domenę na ich dnsy. Niestety teraz na stronie pokazuje się jedynie napis Auth failed. i nic więcej. Po wejściu na domena.pl przekierowuje na domena.pl/engine/?login_hash=anonymous. Index z ftp nie ma z tym nic wspólnego... Miał ktoś z was kiedyś podobny problem? Co z tym można zrobić? Nie, nie mam zamiaru robić żadnego krzaka na youhosting Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Artix 34 Zgłoś post Napisano Grudzień 22, 2012 Wiesz że od czegoś takiego jest support YouHosting? Dobra, może i (po)wolny, ale oni udzielą ci na pewno lepszej odpowiedzi niż my. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
www.mzone.uk 1200 Zgłoś post Napisano Grudzień 22, 2012 Wiesz że od czegoś takiego jest support YouHosting? W bezpłatnej wersji chyba nie oferują tego, dopiero w pakiecie wyżej. Ale kto wie, czy to nie jakaś sztuczka, aby klient przeszedł na płatny pakiet. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Piotr GRD 608 Zgłoś post Napisano Grudzień 22, 2012 Hmmm... cache? Nie rozpropagowane jeszcze zmiany DNS i podgląd na starą lokalizację domeny?... Około 17:40 naszego czasu się wyjaśniło chyba. Link: forum.youhosting.com/topic3345-my-main-site-shows-an-error-when-i-enter-it.html Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Artix 34 Zgłoś post Napisano Grudzień 23, 2012 @mzone Support przez tickety jest dostępny dla każdego użytkownika, ale prędkość odpowiedzi dla darmowych użytkowników a płatnych to różnica kilku godzin. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
www.mzone.uk 1200 Zgłoś post Napisano Grudzień 23, 2012 Artix, nie wiem, nigdy nie korzystałem z ich usług, bo zresztą po co. Bazowałem na tej stronie z tabelką: http://www.youhosting.com/en/page/plans Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
IceBeast 30 Zgłoś post Napisano Grudzień 23, 2012 Już wszystko działa, zapomniałem o tym tu napisać Więcej informacji pod adresem podanym przez Piotra GRD. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach