grudzien 0 Zgłoś post Napisano Grudzień 24, 2012 a jak oceniacie Toshiby? muszę coś kupić dla chrześniaka, a uparł się na tę markę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kamikadze Zgłoś post Napisano Grudzień 24, 2012 Słabe obudowy... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sshd 127 Zgłoś post Napisano Grudzień 24, 2012 (edytowany) Ja mam MSI CR-650 dorzuciłem do 8 GB ram i dysk ssd i powiem jest best ( bateria teraz ok 6 h przy pracy normalnej - bez ograniczania czegokolwiek ) koszt : - lapek 1300 zł - dysk ssd 300 zł - ram 100 zł Edytowano Grudzień 24, 2012 przez sshd (zobacz historię edycji) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ToFFiK 33 Zgłoś post Napisano Grudzień 24, 2012 Mam od ponad roku Acer'a TravelMate 5740 i bardzo sobie chwale, za tą kwotę (1200, czy 1250 bodajże) dostałem 1GB RAM (oczywiście rozszerzyłem sobie od razu na 8GB), i5, integrowaną grafikę Intela i dysk 320GB Na lapka narzekać nie mogę, gry w które czasem zagram (typu BF2:BC, BF2, CS1.6, CS:S, Anno 1701, Starcraft II) wszystko ładnie chodzi, na GTA IV jest już wolne renderowanie grafiki, ale ponieważ ja nie mam wysokich wymagań to czasem też sobie zagram. Problemem tylko jest to że ma wysokie temperatury procka, przy normalnej pracy to około 60+ stopni. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach